5 zoete dingen die ik wil proberen

zoete dingen die ik wil proberen

Gezonde gerechten vind ik tegenwoordig vaak nog lekkerder dan de ongezonde dingen, omdat ik er meer energie van krijg, maar chocola, gebak, koekjes en ijs vind ik nog steeds heerlijk! De inner sweet tooth is er nog, haha. Omdat ik een echte #zoetekauw ben, heb ik een lijst gemaakt van 5 zoete dingen die ik wil proberen. 

Maar Eef, jij bent toch bezig met Personal Body Plan? Dat klopt en daarom kunnen zoete dingen ook gewoon, want het is geen dieet. 😉 Ik hanteer de 80/20 regel: 80% gezond en 20% ongezond, minder gezond of wat je lekker vindt, want dat moet gewoon kunnen (en kan dus ook gewoon). Oké, door naar de top 5!

Tony’s Chocolonely melk popcorn disco dip

tony chocolonely melk popcorn discodip

Ik ben sowieso dol op chocola, maar ik heb hier zulke goede verhalen over gehoord en ik heb het nog steeds niet geproefd! Ik heb het over de discodip reep van Tony’s Chocolonely. Heb jij hem al eens op?

Oreo milkshake bij Hudson’s

Bij ons in het dorp zit een Hudson’s die een Oreo milkshake verkoopt. Al ruim een jaar heb ik mijn oog op deze milkshake laten vallen, maar ik heb hem nog nooit besteld! Ik heb mijzelf voorgenomen dat ik hem ga proberen als het weer lekker wordt. Je kan er overigens ook heerlijke burgers eten! <3

Oreo double cream koekjes

oreo double cream koekjes

Oh.. ik ben dol op de koekjes van Oreo. Het enige jammere vind ik dat het crème laagje nét iets te dun is. De koekjes met dubbele laag klinken dus als muziek in mijn oren en staan nog op mijn probeerlijstje. Ik ben zo benieuwd! Eet jij ook altijd eerst het ene koekje eraf, dan de crème en op het laatst het overgebleven koekje?

Chocolade bonbons van ‘Huize van Wely’

Onze toenmalige koningin Beatrix heeft hier zelfs haar chocola gehaald en ook al doe ik ze graag cadeau omdat ze verrukkelijk schijnen te zijn: ik heb ze zelf nog nooit op! Daarom staan de chocolade bonbons van Huize van Wely nog op mijn lijstje om te proberen. Lijkt me echt heerlijk om een doosje op te kunnen peuzelen.

Magnum ijs in een beker

magnum ijsbeker classic en white

De ijsbekers van Magnum liggen al eventjes in de schappen en ze zien er echt verrukkelijk uit. Ik bedoel, heb je de website van Magnum al gezien? Die is echt om te kwijlen. Ik ben er nog niet over uit of ik de witte chocola of de classic wil proberen. Misschien wel allebei. Wat vind jij? Ben jij team white of team classic? Haha.

Sorry als ik je spontaan lekkere trek heb gegeven, maar dit zijn in ieder geval de dingen die ik ooit nog eens wil proberen.

Ik vind het leuk om van je te horen: Welke zoete dingen zou jij graag nog willen proberen?

Delen:

12 Reacties

 1. 12 mei 2017 / 12:42

  Toevallig hoorde ik pas van iemand dat dat magnum ijs in een beker erg lekker is! Helaas mag ik al deze dingen die jij noemt niet eten, maar wat er wél voor zoets op mijn lijstje staat? Ehmm… Ik pzu wel graag een keer zelf eierkoeken willen maken en die proeven! 🙂 Ben daar al een tijdje benieuwd naar.

  • Eveline Fleur
   Auteur
   13 mei 2017 / 13:20

   Ohh heb je een lactose intolerantie? Zelf eierkoeken maken is erg lekker! Mijn moeder heeft het een keer gedaan. Ik zou het zeker doen! 🙂

 2. 12 mei 2017 / 13:42

  Dat Magnum ijs lijkt me ook zoooooo lekker haha iedere keer als ik die reclame zie krijg ik er zin in :’) Zelf ben ik momenteel erg aan het opletten dus meer dan een salade zit er voor mij eigenlijk niet in helaas

  • Eveline Fleur
   Auteur
   13 mei 2017 / 13:22

   Hahaha jaaa me too! Misschien in de zomer een keertje? 😉 <3

 3. 13 mei 2017 / 12:45

  Ik heb het magnumijs al geprobeerd, jammer genoeg moet je 10 minuten wachten voor je de chocolade kan breken. Daar heb ik toch helemaal geen geduld voor hahaha !
  Die Tony’s Chocolonely ziet er mij ook heel fijn uit om te proberen!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   13 mei 2017 / 13:24

   Oh echt?! Haha, ik zou denkelijk met de lepel flink op het ijs rammen. 😉

 4. 14 mei 2017 / 19:16

  De Oreo dubbel cream vind ik heel erg lekker! Ik houd van die witte laag in de oreo. Lekker zoet! En ja, dat doe ik ook altijd met die koekjes haha.

  • Eveline Fleur
   Auteur
   15 mei 2017 / 07:42

   Haha ja die crèmelaag is zo lekker! <3

 5. 21 mei 2017 / 13:43

  Ik kan je zeggen dat de Tony erg lekker is en het Magnum ijs zeker weten!!! Krijg trek van die foto’s haha!

 6. 21 mei 2017 / 17:08

  Een oreo shake is zoooo heerlijk!! En het lekkere weer is er weer, dus zeker het proberen waard 🙂 Die double oreo’s heb ik trouwens nog niet geprobeerd, zien er wel heel verleidelijk uit..

 7. 14 augustus 2017 / 13:40

  Ik was in eerste instantie heel skeptisch over het magnum ijs, maar my lord dat is echt heerlijk. Ik ben lactose intolerant dus ik krijg er flinke buikpijn van, maar ik moet toegeven dat ik het toch regelmatig eet omdat het gewoon zo lekker is. De double stuffed oreos zijn ook groot favoriet bij mij!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   15 augustus 2017 / 07:42

   Ohh wat vervelend dat je er last van krijgt. Ik heb het inmiddels ook geproefd en ik vond het echt mega lekker, dus ik snap wel dat je het alsnog eet. Haha! Alleen zo lasting dat je 10 minute moet wachten.. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?