Zo laadt jij je telefoon sneller op

Zo laadt jij je telefoon sneller op - uitgelichte afbeelding

Je wilt nog even snel reageren op dat appje van je beste vriendin, je reacties op Instagram checken of via Google Maps naar je bestemming gebracht worden. En dan.. is je telefoon leeg. Neeeee. Wachten duurt zo lang.. Maar geen nood! Ik heb de ultieme tips voor je om je telefoon nóg sneller op te laden.

Ken je die tijd nog van de Nokia 3310’s, die een batterij hadden dat gewoon niet leeg kon gaan? Heerlijk toch! Helaas gaan de batterijen van tegenwoordig veel te snel sneller leeg. Dit komt doordat je scherm, je wifi en alle apps die je open hebt staan veel meer stroom vragen. Die Nokia van vroeger kon dat allemaal niet, maar was (net als onze smartphones) ook zo leeg geweest als hij dit wel had gekund. 😉

Zo laadt jij je telefoon sneller op

je-mobiel-sneller-opladen-3

Pak een krachtige(re) oplader

De oplader die je standaard bij je iPhone krijgt heeft een lagere wattage en is dus minder sterk dan een oplader van bijvoorbeeld een iPad. Pak dus de iPad oplader (of in ieder geval een met een hogere wattage) om je telefoon op te laden en hij is zo weer klaar voor gebruik.

Sluit alle openstaande apps af

Alle apps die je op de achtergrond hebt draaien vreten stroom. Sluit ze daarom allemaal af en de appjes zullen geen stroom vragen tijdens het opladen, waardoor het laden sneller gaat.

Zet je telefoon op vliegtuigmodus

Heb je haast en snel weer stroom nodig? Laadt je telefoon dan op in vliegtuigmodus. Als je bovenstaande tips er ook nog eens bij gebruikt, is je mobiel zo weer vol.

je-mobiel-sneller-opladen-1

Laadt onderweg op

Als ik in de auto zit, rij ik tegenwoordig langere afstanden dan voorheen. Ik gebruik vaak Spotify én Google Maps op mijn telefoon en dat in combinatie met een lange autorit vreet lekker veel stroom. Ik zorg er daarom altijd voor dat ik een autolader in mijn auto heb zitten, zodat er in ieder geval geen (of zo min mogelijk) stroom van mijn batterij af gaat!

Zet je scherm minder fel

Een feller scherm vraagt ook meer stroom, dus als je tijdens het opladen je scherm minder fel zet laadt hij nog sneller op!

Ik vind het leuk om van je te horen: Gaat jouw telefoon ook zo snel leeg?

Wil je niets missen? Volg mij dan via Bloglovin, Instagram of YouTube.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met GSMOplader.nl.

Delen:

5 Reacties

 1. 30 maart 2017 / 19:13

  Ik gebruik alle tips bijna die hier boven staan al in de praktijk. Wanneer ik een lange reis moet maken met het openbaar vervoer zet ik mijn mobiel automatisch al op vliegtuigstand. Zo kan ik er de hele dag mee doen, ook als ik mijn mobiel internet gebruik!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   1 april 2017 / 16:43

   Handig! Zeker als je er een hele dag mee moet doen.

 2. 9 mei 2017 / 15:55

  Handige tips! De meeste gebruik ik al, niks vervelender dan een lege telefoon 😉

  • Eveline Fleur
   Auteur
   9 mei 2017 / 19:40

   Haha ja he, dat vind ik ook!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   11 mei 2017 / 08:21

   Ja klopt! Dat moeten we zien te voorkomen, haha. X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?