Deze woonboulevards mag je niet missen

Zoals jullie weten hebben Albert en ik een huis gekocht. Wij gingen van een appartement naar een groot huis, dus we hebben nu meer ruimtes om te vulllen. We hebben de afgelopen maanden dan ook veel verschillende woonboulevards bezocht en dat bracht mij op het idee om hier een artikel over te schrijven. Er zitten namelijk echt een paar pareltjes tussen, waarvan ik vind dat je ze gezien moet hebben. Ga jij ook verhuizen, ben je op zoek naar een nieuw interieur, of gewoon gek op alles wat met interieur te maken heeft? Lees dan snel verder!

Woonboulevard Eijerkamp

Als je wel eens hebt gekeken naar het tv programma vtwonen, dan ken je deze naam vast wel. In Eijerkamp staan de Stijl Studio’s die in de opnames van vtwonen gebruikt worden. Het is erg leuk om de winkel in een aflevering van vtwonen terug te zien en te herkennen waar je gelopen hebt. Mocht je het programma niet kijken, dan is deze woonboulevard alsnog het bezoeken waard. Eijerkamp heeft meubels en accessoires in allerlei stijlen, dus voor iedereen is er wel wat te vinden. Daarnaast zit er ook een beddenwinkel, dus mocht je op zoek zijn naar een nieuw bed kun je hier ook gelijk even een kijkje nemen. Mocht Veenendaal nu te ver voor je zijn: Eijerkamp zit ook in Zutphen!

www.eijerkamp.nl

IKEA

IKEA is natuurlijk bij iedereen wel bekend, maar ik vond het toch waard om te vermelden. Toen ik net op mijzelf ging, was dit mijn lievelingswinkel. Ik vind het super leuk om bij IKEA rond te neuzen en spullen uit te zoeken voor het interieur. IKEA gaat daarnaast met de trends mee, dus er is altijd wel wat nieuws te zien. Mijn verloofde en ik zijn voor ons huis ook meerdere keren bij IKEA wezen kijken en hebben een lijst samengesteld van items die we heel graag willen kopen.

www.ikea.nl

Woonboulevard Cruquius

Deze woonboulevard is voor ons niet zo ver rijden. In woonboulevard Cruquius kun je beddenwinkels, keukenleveranciers, badkamerboeren, vloerspecialisten, lampenshops en interieurwinkels vinden. Voor ieder wat wils dus! Mocht je meerdere dingen nodig hebben, kun je hier best wel even aan het rondsnuffelen zijn. 😉

www.boulevardcruqius.nl

Ik vind het leuk om van je te horen: Naar welke woonboulevard ga jij graag?

Wil je niets missen? Volg mij dan via Bloglovin of via Instagram.

8 Comments

 1. Nienke

  17 februari 2017 at 17:49

  Ikea, sowieso echt een hele belevenis! Als je daar nog nooit geweest bent, als mens moet je daar minimaal een keer geweest zijn!

  1. Eveline Fleur

   18 februari 2017 at 18:41

   Haha ja helemaal mee eens!

 2. Renate

  17 februari 2017 at 19:47

  Leuk dat je dit deelt! Ik ga zelf niet verhuizen of het interieur veranderen op dit moment, maar toch vind ik het altijd leuk om eens in de zoveel tijd een keer naar de Ikea te gaan haha (al moet ik zeggen dat ik altijd na zo’n dag voor een tijdje de Ikea weer haat, zo groot en druk en chaos!).
  De andere twee kende ik niet, maar ik kijk wel programma’s als vtwonen. Ik vind interieurs gewoon interessant, dus als het niet zo ver zou zijn zou ik ook gewoon zomaar een kijkje nemen in die winkel haha!

  1. Eveline Fleur

   18 februari 2017 at 18:40

   Ahh wat leuk om te horen! Ik vind de IKEA ook altijd erg leuk, maar heb inderdaad hetzelfde met het shoppen, dat het soms te druk is haha.

 3. Rebecca

  19 februari 2017 at 11:13

  Stiekem houd ik echt helemaal niet vaan woonboulevards haha. Ik vind het allemaal veel te veel en dan zie ik het gewoon niet meer. Al vind ik Ikea dan wel weer leuk maar dat komt ook door alle hebbedingen.

  1. Eveline Fleur

   20 februari 2017 at 08:15

   Op zich is Eijerkamp nog wel overzichtelijk hoor. Die is niet zo groot als andere woonboulevards (zelfs kleiner dan IKEA) 😉 Maar ik begrijp je ergens wel. Ik heb dat als er teveel mensen zijn, dan wordt ik onrustig. 🙂

 4. Manon Dijkhuizen

  19 februari 2017 at 17:23

  Ja ik wil zo graag een keer naar Eijerkamp, zie het inderdaad altijd voorbijkomen bij vtwonen! x

  1. Eveline Fleur

   20 februari 2017 at 08:15

   Ja is echt een aanrader hoor. Super leuke accessoires en prachtige meubels. <3

Leave a Reply