Essence winter glow limited edition nieuws

essence winter glow limited edition nagellak

De nieuwste limited edition van essence is essence winter glow. Vandaag zal ik de nagellak uit deze aankomende collectie toelichten, zodat je volledig op de hoogte bent. Kijk je mee?

Sneak preview van de essence winter glow collectie

Onderstaande video is in het duits, maar je kunt de nagellak wel goed beoordelen in het filmpje. Vanaf 02:50 worden de limited edition lakjes besproken, dus veel plezier!

essence zegt zelf het volgende over deze collectie:

Happy winter mood! De nieuwe essence trend edition ‘winter glow’ speelt met contrasten. Koud tegenover warm, ijs tegenover zon, matt tegenover glinstering– deze winter fascineert ons met koele kleuren zoals steengrijs en ijzig zilver en warme kleuren zoals roségoud, abrikoos en rood. Winter wonderland- met essence!

De winter glow limited edition nagellak van essence

Er zitten 4 verschillende nagellak in de winter glow collectie en ze kosten elk € 1,99 per stuk. De lakjes hebben of een ‘icy matt’ of een lichtgevend effect en ik laat ze je hieronder zien. Ik heb (wederom) voor de duidelijkheid nog even de nagellak in close-up erbij gezet, zodat je extra goed kunt zien hoe de nagellak er uitziet.
essence winter glow 01 miss frost nagellak

winter glow 01 miss frost – € 1,99

‘miss frost’ is een ‘icy matt’ nagellak met zilveren deeltjes. Deze nagellak heeft een ‘frost’ effect waarbij het net lijkt alsof de vorst op je nagels is neergedaald. Ik ben zelf erg benieuwd naar deze kleur want hij lijkt me perfect voor de kerst. Jammer dat hij pas in januari uitkomt..

essence winter glow 02 I see ice

winter glow 02 I see ice – € 1,99

‘I see ice’ heeft net als miss frost een ‘frost’ effect. Als je op zoek bent naar een matte zilveren nagellak dan is deze denkelijk ook erg mooi, maar het is niet per sé vernieuwend. Ik ben benieuwd hoe dit effect in het echt uitpakt. In het filmpje van essence ziet het er wel ruwig en stoer uit overigens.

essence winter glow 03 lumos!

winter glow 03 lumos! – € 1,99

‘lumos!’ is een lilakleurige nagellak met een lichtgevend effect. Zoals je kunt zien zitten er meerdere kleuren in. Afhankelijk van hoe het licht op je nagels valt, verschilt deze kleur tussen lila en roze.

essence winter glow 04 let it glow!

winter glow 04 let it glow! – € 1,99

‘let it glow!’ is een roségouden nagellak met een lichtgevend effect. Het lijkt me een lief kleurtje voor iedere dag. Hij lijkt in het filmpje van essence echter wel wat sheer.

essence winter glow 01 cold hands warm hearts 3d knit nail stickers

3D knit nail stickers 01 cold hands, warm hearts – € 1,59

“Hand-knit. De zelfklevende stickers zorgen voor diverse leuke gebreide patronen op je nagels. Ze kunnen zowel voor het aanbrengen van je nagellak als na het aanbrengen van je nagellak worden aangebracht.”

Deze 3D nagel stickers zijn super schattig. Ze geven je nagels een heerlijk knus ‘gebreide truien’ effect.

Verkrijgbaarheid

Deze limited edition zal vanaf januari 2017 bij Kruidvat en Trekpleister verkrijgbaar zijn.

Ik vind het leuk om van je te horen: Welke essence limited edition is jouw favoriet?

Bij deze wil ik essence bedanken voor het toesturen van het persbericht zodat ik dit artikel heb kunnen schrijven. (De afbeeldingen uit dit artikel mogen overigens niet worden overgenomen voor eigen gebruik.)

Wil je niets missen? Volg mij dan via Bloglovin of via Instagram.

Delen:

4 Reacties

  • Eveline Fleur
   Auteur
   25 november 2016 / 08:27

   Leuk! Nog eventjes wachten dan tot januari. 😉

  • Eveline Fleur
   Auteur
   14 december 2016 / 14:12

   Ik ga mijn best doen om ze in januari te bemachtigen! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?