We hebben een huis gekocht!

we hebben ons eerste huis gekocht

Nu ik regelmatiger aan het bloggen ben wil ik het toch wel heel erg graag met jullie delen: Mijn vriend en ik hebben een nieuwbouwhuis gekocht! We zijn de afgelopen maanden dus erg druk geweest met het uitzoeken van onze badkamer, keuken, vloeren en ga zo maar door. De grootste ‘uitzoek drukte’ is wel al geweest en we hebben ons eerste inmeetmoment ook al gehad. Wat was dát fantastisch zeg. Ik kan écht niet wachten tot het huis klaar is! We wonen momenteel in een appartement en daar is natuurlijk niets mis mee, maar ik kan niet wachten tot we ook echt een aparte werkkamer hebben om daar in alle rust te kunnen werken, want onze werkkamer is nu namelijk gewoon in de woonkamer, haha. En we krijgen een tuin, dus we kunnen in alle rust buiten zitten, zonder dat de buren langslopen. Heerlijk!

De verwachte oplevering is eind oktober, dus wij moeten nog eventjes geduld hebben. We zijn momenteel wel al flink aan het nadenken over onze kleuren en allemaal mooie meubels aan het uitzoeken. Mochten jullie het leuk vinden om hier meer over te weten dan zal ik er natuurlijk graag meer over vertellen. Jullie kunnen in ieder geval meer posts verwachten rond het woondecoratie onderwerp. 😉

Liefs Eveline

Ik vind het leuk om van je te horen: Als je de keuze zou hebben, zou je dan een modern nieuwbouwhuis kopen of juist een oud karakteristiek huis? Of wil je liever helemaal niet kopen maar huren?

Wil je niets missen? Volg mij dan via Bloglovin.

Delen:

6 Reacties

 1. 25 augustus 2016 / 17:50

  Super gaaf! Ik zit net even je blog te bekijken, wat een onwijs leuke blog heb je:-)
  Liefs!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   25 augustus 2016 / 19:38

   Ahww dank je wel! Dat vind ik echt heel leuk om te horen en wat lief dat je dat zegt. Xx

 2. 28 augustus 2016 / 18:10

  Wat leuk! Een tuin er bij is ook altijd handig, vooral met het mooie weer. Zelf heb ik een klein balkon, en daar ben ik ook wel tevreden mee 🙂

  • 29 augustus 2016 / 08:04

   Dank je wel! 💕 Ohh dat is ook fijn. Daar kan niemand zomaar voorbij lopen dan. 👍

 3. 31 augustus 2016 / 16:06

  Oh wat heerlijk! Ik kan nu al niet wachten om hier meer over te lezen 🙂 De stad waar ik in woon is pas een jaar of 40 oud. Dus heel oud en karakteristiek kun je hier niet krijgen. Dus dan, als ik de keuze zou hebben, zou ik voor nieuwbouw gaan.

  • Eveline Fleur
   Auteur
   31 augustus 2016 / 19:55

   Dank je wel. <3
   Ohhh dat is inderdaad niet oud. Leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?