We hebben de sleutel!!

we hebben de sleutel - uitgelichte afbeelding

Diegenen die mij op Instagram volgen hebben het al kunnen zien, maar afgelopen donderdag was het ein-de-lijk zo ver. We hebben de sleutel van ons nieuwbouwhuis gekregen! En wat heb ik een lieve reacties van jullie gehad op Instagram. Dank je wel! Ter ere van dit speciale moment leek het mij ontzettend leuk om een korte recap met jullie te delen van onze weg naar ons definitieve huis. Een kijkje in mijn/ons privéleven dus! Kijk je mee?

Het tekenmoment

sleutel-tekenmoment

Op weg naar de notaris voor het officiële tekenmoment, zaten we als twee blije hondjes in de auto. We vonden het stiekem spannend, maar ook ontzettend leuk, om deze verbintenis aan te gaan. Na het tekenen liepen we hand in hand naar buiten en keken we elkaar lachend aan. “Wow schat, we hebben zojuist een huis gekocht!” en ik vloog mijn vriend glimlachend om zijn nek: “Jeej! Ik kan niet wachten tot ze gaan bouwen!”.

De fundering is gelegd

sleutel-fundering

Dit moment kan ik mij nog goed herinneren. Het was zo gek om, voor ons gevoel na een lange tijd van alleen maar gras en aarde, de fundering te zien liggen. Wat leek het klein! Het zag er uit alsof er maar 1 bank en een bed in zou passen en dat het huis dan vol zou zijn. Het schijnt er altijd zo klein uit te zien wanneer er nog geen muren omheen staan, maar het was toch wel echt een gek gezicht. Toen we de foto’s thuis terugkeken leek het weer groter. Gek he?

Elke vrijdag kijken

sleutel-kijkensleutel-oktober

Tijdens de bouw zijn we elke vrijdag wezen kijken naar ons toekomstige huis. Het is echt heel bijzonder om je huis gebouwd te zien worden. Helaas stond er na een tijd (voor de veiligheid) een hek om het terrein heen, maar zelfs toen hebben we met alle liefde van een afstand toegekeken.

Uitkijken naar oktober

sleutel-november

Lange tijd keken wij uit naar oktober, omdat wij dachten dat ons huis dan opgeleverd zou worden. Uiteindelijk bleek dit 3 November te zijn, maar dat was niet erg, want we hadden eindelijk een datum!

3 November de sleutel!

sleutel-desleutel

Wow, ik kan het nog steeds niet helemaal bevatten: ik heb een huis samen met mijn lieve vent. We hebben een tuin, meerdere kamers, een echte keuken en een extra toilet beneden en gewoon heel erg veel ruimte. Wow.. We hebben samen gewoon een huis! En we hebben de sleutel! Of naja.. sleutelS, want het zijn er meer dan een. 😉

Uitkijken naar December

sleutel-naar-december

Vanaf nu zullen onze weken bestaan uit: afspraken regelen, de ontwikkelingen controleren, foto’s maken van de voortgang, dozen inpakken, verhuizen, dozen uitpakken en de meubels in elkaar zetten. Het wordt dus nog flink druk maar ontzettend leuk natuurlijk. We hopen er halverwege December definitief in te zitten en we kunnen nu al niet wachten tot het zo ver is! Gek genoeg heb ik nu veel meer moeite met wachten dan toen ze aan het bouwen waren. Als het even kan ga ik gelijk over hoor, haha! Wel samen met mijn vriend natuurlijk. 😉

Ps: Alvast excuses dat mijn upload dagen wat minder consequent zijn. Ik doe mijn best om op tijd te uploaden, maar het is erg druk! Liefs Eveline

Wil je niets missen? Volg mij dan via Bloglovin of via Instagram.

Delen:

5 Reacties

 1. Astrid
  12 november 2016 / 11:13

  Erg leuk om te lezen / zien! Nogmaals gefeliciteerd!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   13 november 2016 / 15:08

   Ahh dank je wel! x

 2. 14 november 2016 / 12:05

  ahhh spannend allemaal, gefeliciteerd!! <3
  Liefs,
  Evelien

 3. 14 september 2017 / 08:49

  Gefeliciteerd met jullie huis 😀 Ik neem aan dat jullie er met veel plezier wonen? 🙂
  Altijd fijn die nieuwbouw, gelijk goede isolatie, hoef je daar zelf niets voor te doen en je bespaard een hoop in de jaarlijkse kosten.

  • Eveline Fleur
   Auteur
   20 september 2017 / 13:39

   Dank je wel Samantha. We wonen er met ontzettend veel plezier! En inderdaad, het scheelt wel. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?