Wat wordt jouw vakantiebestemming zodra het weer kan?

Wat wordt jouw vakantiebestemming zodra het weer kan?

Momenteel is het maar moeilijk om eropuit te gaan, maar ik kijk stiekem al uit naar de tijd waarin dit weer kan. Lekker met ons gezinnetje op vakantie, uit eten en mooie herinneringen maken.

Ik heb er al helemaal zin in. Ik mis het eten in de restaurants, een avondje uit naar de bioscoop of het simpelweg nuttigen van een drankje op een terras. Het is jammer dat het nu al zo lang moet duren, maar aan de andere kant weten we dat het niet voor eeuwig is. Daarom wil ik graag vooruit kijken. Waar zou ik naartoe willen zodra het weer kan? Zodra het weer kan is ons gezinnetje van drie een gezin van vier geworden. Roos is dan ouder en in de leeftijd dat ze kan spelen in een speeltuin of lekker zwemmen in een zwembad. Het lijkt me super gezellig om met haar die mooie herinneringen te maken. En onze kleine man gaat dan gezellig mee, want hij kan dan nog niet zoveel.

De laatste vakantie die ik gehad heb was een vakantie in Limburg. Tijdens carnaval en net voor de lockdown. Met onze kleine dochter vinden we het niet zo fijn om al te vliegen, dus we houden onze vakanties lekker in eigen land. En we zijn tot de conclusie gekomen dat Nederland eigenlijk super mooi is! Limburg is mij persoonlijk goed bevallen en ik zou er dan ook graag weer eens naartoe willen. Lekker smullen van Limburgse vlaaien en genieten van de gezelligheid.

indoor speeltuin Leistert

Omdat Roos dan wat ouder is zou ik wel voor een vakantiepark gaan dat genoeg vermaak heeft voor haar. Zoals een zwembad, een knutselmiddag of dat ze lekker kan spelen in een speeltuin, geschikt voor haar leeftijd. Als je daarop gaat zoeken kom je allerlei kindvriendelijke vakantieparken tegen, maar ook Kindercamping Nederland van recreatiepark De Leistert. Zij hebben speciale kampeerveldjes voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 2 t/m 10 jaar. In het midden van deze velden zijn diverse speeltoestellen geplaatst, waardoor je kinderen makkelijk vriendjes kunnen maken. Ieder kampeerveldje is geschikt voor een bepaalde leeftijdscategorie, dus er is voor ieder gezin iets leuks te doen. Daarnaast is er een bowlingbaan, fietscrossbaan, golfslagbad en zijn er super veel speeltoestellen, sportvelden, knutselmiddagen en kinderdisco’s. Nooit geweten dat er zoveel leuks was!

Grappig hoe je voorkeuren veranderen naarmate je een gezinnetje vormt. Maar dit park is dus volledig ingericht op kinderen en lijkt een waar speelparadijs te zijn. Ze hebben hier ook meerdere jaren prijzen voor gewonnen. En als je kinderen het naar hun zin hebben, dan heb jij het vanzelf ook.

Qua accommodaties is er overigens ook volop keus. Je kan er glampen en kamperen, verblijven in een romantisch (knusse) houten cabin of een safaritent, of kiezen voor een bungalow. Ongeacht je voorkeuren zit er dus zeker wat voor je bij. Echt super slim gedaan. Ook niet onbelangrijk, ze hebben genoeg eetgelegenheden waar je uit kan kiezen. Van Italiaans tot Grill en van vega tot vis. Dus zoek je nog een camping Limburg met je gezin, dan zou ik De Leistert zeker in de gaten houden. Ik weet in ieder geval dat ik dit park opsla in mijn favorieten en hopelijk kan het binnenkort allemaal weer!

Liefs Eveline

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?