Warme comfortabele jurken voor de frisse dagen

Warme comfortabele jurken voor de frisse dagen

Deze frisse dagen is het erg verleidelijk om een broek en een oversized trui aan te trekken, maar je kan natuurlijk ook met een leuke jurk de deur uitgaan. Lees snel verder voor wat fashion inspiratie!

Ook al draag ik tijdens mijn zwangerschap regelmatig een broek (say whut?), toch voel ik mij het vrouwelijkst in een leuke jurk. Echter ga ik dan wel voor een warm en comfortabel exemplaar, want niets is zo naar als het koud hebben (koukleumpje hier) of de hele dag je outfit moeten corrigeren. Daarom heb ik de leukste comfortabele en warme jurken op een rij gezet! Welke is jouw favoriet?

Don’t sweat it

 

comfortabele jurk dames

Jurk 1 // Jurk 2 // Jurk 3

Niets is zo comfortabel als een sweatjurk. Lekker ruim en nonchalant. Met deze jurken creëer je een instant effortless look. Leuk met hippe sneakers eronder.

Pastel baby

pastel jurk zachtroze jurk oudroze jurk beige jurk

Jurk 1 // Jurk 2 // Jurk 3

Het laatste half jaar merk ik dat mijn kledingkast steeds meer pasteltinten bevat. ik had al prachtige items in de kleuren mintgroen en zachtroze, maar merk dat ik zacht blauw, creme en grijs ook prachtig vind. Draag jij graag pasteltinten?

Beautiful neutrals

basic jurken donkerblauw donkergrijs en grijs

Jurk 1 // Jurk 2 // Jurk 3

Met prachtige basics grijp je nooit mis. Stijl deze prachtige jurken af met mooie accessoires zoals een ketting en een smaakvolle tas en je bent klaar voor de dag.

 

Black beauty

zwarte jurken

Jurk 1 // Jurk 2 // Jurk 3

Zoals jullie wellicht wel weten draag ik graag zwarte kleding. Ik vind het verzorgd en chic staan en het combineert mooi met mijn blonde haren. Deze warme jurken vond ik erg leuk omdat ze allemaal net even wat extra’s hebben. De een heeft pareltjes op de mouwen, de ander drukknoopjes onder de heupen en de derde heeft uitlopende mouwen.

Ik hoop dat jullie deze selectie inspirerend vinden en je weet het: ik ben niet aansprakelijk voor eventuele lege portemonnees. 😉

Liefs Eveline

 

Delen:

6 Reacties

 1. 14 februari 2019 / 22:34

  Wauw wat heb je een mooie items op een rijtje gezet zeg! Looking good, nog een fijne week verder 🙂

  • Eveline Fleur
   Auteur
   15 februari 2019 / 10:53

   Dank je wel meis, jij ook!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   25 februari 2019 / 12:49

   Ja he, ik word er ook helemaal vrolijk van! 🙂

 2. 28 februari 2019 / 16:59

  Ooohh, ik houd van jurkjes!! Streepjes, zwart met kant, poederroze, ik heb van alles in de kast hangen. Ik vind jurk 1 & 2 van die zwarte echt onwijs leuk. En 2 van die roze! Ik moet snel even rondsnuffelen in de webshop van Otto.. ik zie alweer té veel leuke dingen 😳

  • Eveline Fleur
   Auteur
   10 maart 2019 / 11:30

   Ohhh wat leuk om te horen! Ja echt erg he.. veel te leuke jurkjes daar hihi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?