Waarom ik zo’n zin heb in de Formule 1

redbull racing shirt

Wellicht niet een artikel wat je op mijn blog zou verwachten, maar ik ben al lange tijd compleet verslaafd aan de Formule 1. Zelfs zo erg dat ik een RedBull shirtje heb gekocht. 😉 Helaas is er nu een zomerstop, maar komend weekend begint het seizoen weer. En ik kan niet wachten!

Wanneer ik precies ben begonnen met kijken weet ik niet meer, maar het is inmiddels al wel een aantal jaar geleden. Mijn vader en broer keken toen ik klein was altijd naar de Formule 1. Dit was ten tijde van Michael Schumacher. Dat was tevens in de tijd dat er zo’n hitje van was, waarbij je een F1 auto gas hoort geven op het ritme van de muziek. Ik keek toen wel mee, maar omdat het aanstond. Tegenwoordig is dat wel anders. Ik blijf er het liefst voor thuis. Het is echt MIJN moment.

Ik kijk de kwalificaties en de races en ook het ZiggoFormule 1 Café. En als het even kan.. kijk ik ook nog naar Crashen In De Keuken met Rob Kamphues en Robert Doornbos. Hierin analyseren ze de race (achteraf) en maken ze een gerecht uit het land waar de race heeft plaatsgevonden. Love it! Ook Verhalen uit de pits van Jack Plooij en het boek over de gebeurtenissen in 2019 heb ik gelezen. Je begrijpt.. deze verslaving begint serieuze vormen aan te nemen.

Wat op mijn bucketlist staat is om ooit nog eens bij een race te kijken. Dat hoeft niet in Zandvoort te zijn hoor. België of Oostenrijk is wat mij betreft ook he-le-maal prima. Misschien nog wel leuker zelfs. Of wellicht ooit alle drie, haha. Maar met twee jonge kindjes en zonder oppas is dat nog wel even lastig. Als Arthur ietsje ouder is ga ik zeker weten naar een race toe. Het maakt mij niet uit dat de F1 coureurs binnen 2 seconden weer uit je gezichtsveld verdwenen zijn. De hele sfeer eromheen lijkt me echt fantastisch. Jack Plooij heeft wat dat betreft de leukste baan ever. Maar voorlopig kijk ik gewoon uit naar de race van aankomend weekend. 😉

Outfit details:

Jasje – Vero Moda
Shirtje – Red Bull Racing
Jeans – Only
Sneakers- Adidas

Ik vind het leuk om van je te horen: Kijk jij naar de Formule 1?

Liefs Eveline

Delen:

2 Reacties

 1. Albert van der Meiden
  26 augustus 2021 / 12:12

  Ja, zin in!

  • Eveline
   Auteur
   26 augustus 2021 / 12:28

   Yes! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?