The word is out! Waar ik met mijn hoofd zat

The word is out! Waar ik met mijn hoofd zat

Het is de laatste twee weken van februari rustig geweest op mijn blog. Dit komt omdat ik met mijn hoofd totaal ergens anders zat. Ik dacht wel aan mijn blog en aan jullie, maar ik kon mezelf er niet lang genoeg toe zetten om een artikel af te schrijven. Waar ik wel met mijn hoofd zat vertel ik je vandaag!

Al een tijdje zat me iets niet lekker. Ik kon mijn ei niet kwijt en mezelf niet verder ontwikkelen op de manier dat ik wilde. Mijn werkgever is ontzettend tevreden en blij met mij en dat gaf me natuurlijk een fijn gevoel, maar tegelijkertijd wist ik dat het werk me gemakkelijk afging. Ik miste uitdaging en wilde nieuwe dingen leren.

Zoals jullie wel weten ben ik voor de liefde naar Noordwijk verhuisd. Na lange tijd heen en weer treinen tot ik het niet meer aan kon, heb ik mijn baan in Rotterdam opgezegd en ben ik dichterbij huis gaan werken. De collega’s, de werksfeer en de werkgever zijn dichter bij huis allemaal fantastisch. We gingen zelfs gezamenlijk op wintersport en er wordt elke dag met groot enthousiasme gewerkt. Maar tegelijkertijd begon er wat aan mij te knagen.

Qua verantwoordelijkheden was het vergeleken met Rotterdam een stap terug en ik wilde daar weer naar terug. Ik wilde meer vrijheid en meer verantwoordelijkheid. Ik wilde een project van begin tot eind op kunnen pakken en daarbij de keuzes maken die ikzelf het beste achtte. Ik wilde kunnen sparren met gelijkgestemden en meer afwisselende taken.

Kortom, ik merkte dat de baan niet meer bij mij paste en wist dat ik dit niet nog jaren zou doen. Ik besloot mijn ogen en oren open te houden en meldde me aan voor verschillende e-mailalerts. Toen ik in januari een vacature voor content manager voorbij zag komen, kon ik die niet laten lopen. Het leek me zo’n toffe baan! Ik had het er met Albert over en besloot te solliciteren. Ik werd binnen een week gebeld dat ik op gesprek mocht komen. Spannend!

Verspreid over een aantal weken had ik in totaal drie verschillende gesprekken met verschillende personen en moest ik eind februari onverwachts ook nog een persoonlijkheidstest maken. Twee dagen na het bespreken van de test kreeg ik te horen dat ze enthousiast waren en mij een contract aan wilden bieden. Ik heb de baan! Ik ben zo ontzettend blij.

Het duurde even voordat het landde, maar het is inmiddels aangekomen hoor. Ik heb mijn handtekening gezet en mijn huidige werkgever laten weten dat ik weg ga. Gisterochtend is het hele bedrijf op de hoogte gebracht. Mijn collega’s vonden het oprecht erg jammer, wat heel fijn is, maar natuurlijk ook heel dubbel. Ik kijk in ieder geval erg uit naar dit nieuwe hoofdstuk in mijn leven en heb enorm veel zin om mijzelf bij mijn nieuwe werkgever te bewijzen.

Ook al voelt het qua gezelligheid alsof ik een familie achterlaat, ik weet dat dit de beste keuze voor mij en mijn carrière is en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan! Wie weet dat ik in de toekomst nog wat voor ze kan betekenen, maar voor nu is het zo het beste. Overigens heb ik natuurlijk ook veel geleerd en ben ik dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen. Ik zal mijn tijd bij deze werkgever zeker koesteren, maar tegelijkertijd kijk ik erg uit naar mijn nieuwe uitdaging! Als alles mee zit, heb ik eind maart nog een weekje vrij om alles te laten rusten en opnieuw op te laden alvorens ik bij mijn nieuwe werkgever aan de slag ga. Ik heb er zin in!

Heel veel liefs,
Eveline

Delen:

12 Reacties

 1. 6 maart 2018 / 13:28

  Wat een stoere keuze en gefeliciteerd met je nieuwe baan!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   13 maart 2018 / 07:44

   Dank je wel Anouk! <3

 2. 6 maart 2018 / 14:51

  Super zeg! Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan! Het zooo belangrijk om uitdaging te hebben in je werk, dus super goed dat je daarvoor durfde te kiezen. Heel veel succes gewenst!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   13 maart 2018 / 07:45

   Ja dat is ook zo Johanne. Heel erg bedankt! <3

 3. 6 maart 2018 / 15:47

  Knap dat je voor jezelf hebt gekozen en op zoek bent gegaan naar een andere baan. Fijn dat dat ook nog eens zo snel gelukt is. Gefeliciteerd en natuurlijk veel succes!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   13 maart 2018 / 07:46

   Thanks Simone! Super mooi compliment. 🙂

 4. 6 maart 2018 / 23:16

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Wat goed dat je deze spannende keuze hebt gemaakt en bent gaan zoeken naar een functie die beter bij je past en waarin je meer verantwoordelijkheid hebt. Ik hoop dat de baan je goed bevalt. Heel veel succes alvast en hopelijk kun je binnenkort eerst nog even genieten van een paar welverdiende vrije dagen ♥

  • Eveline Fleur
   Auteur
   13 maart 2018 / 07:47

   Thanks Romy! <3 Ik heb inderdaad nog lekker vrij, maar dat wist je al hihi. 😉

 5. 8 maart 2018 / 10:15

  Wat fijn dat je een nieuwe baan hebt, ik hoop dat deze uitdaging supergoed voor je gaat voelen en dat dit iets is dat beter bij jouw wensen aansluit! Een hele dappere en moeilijke keuze, maar wellicht wel een héle goede! Het is je gegund <3

  • Eveline Fleur
   Auteur
   13 maart 2018 / 07:48

   Dank je wel meis. Super lief! <3 Bedankt voor je mooie woorden. <3 Ik ben heel benieuwd! Ik laat het je tegen die tijd wel weten.

 6. 9 maart 2018 / 16:47

  Een hele spannende keus, maar ik snap het wel. Gefeliciteerd met je nieuwe baan en hopelijk heb je het daar enorm naar je zin.

  • Eveline Fleur
   Auteur
   13 maart 2018 / 07:49

   Dank je wel Mariska! Ik hoop het ook, maar ik denk dat dat wel goed zal komen. <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?