Vrolijke truien van de H&M

gele trui van H&M

Ik had jullie meerdere trui artikelen beloofd. Vandaag heb ik de leukste truien van de H&M uigezocht. Je kan ze zowel in deze winter als het voorjaar dragen. Veel shopplezier!

Pastel perfection

roze en paarse trui

Zoals jullie weten vind ik roze een geweldige kleur. Lekker fris (want weer eens wat anders dan grijs of zwart) maar ook warm. Deze trui is dan ook ideaal om in je kledingstash te hebben liggen. Hij is ook niet heel dik, waardoor je hem in het voorjaar kan blijven dragen. En lila is kleur dat je de komende tijd veel zal zien! Niet alleen in blazers, maar ook in truien en schoenen. Wat vind jij van de lila trend?

trui links | trui rechts

 

Spring has sprung

paarse trui en groene trui met bloemen

Nog een paarse trui in deze rij, ook al oogt hij blauw, maar deze keer wat minder fel. Doordat er een wat koelere kleur doorheen zit oogt deze trui erg fris. Ideaal voor het lente weer dus! En te trui met bloemen tja.. wat moet ik ervan zeggen? Vrolijker wordt het niet natuurlijk. Het doet me wel denken aan mijn kindertijd waarin ik ook dit soort truien droeg haha. Wie droeg deze truien nog meer?

trui links | trui rechts

 

Smile, it’s sunny!

gele trui en roze trui

Ik heb iets met geel de laatste tijd, maar ik vind het zo vrolijk en fris staan. Ik word er helemaal blij van. Love it! Ook leuk dat er een klein werkje in zit, maar dit betekent wel dat je er waarschijnlijk een shirtje onder zal dragen. Alhoewel dit tegenwoordig niet uitmaakt in de fashion industrie. Maar ik zou dit persoonlijk wel doen in ieder geval! 🙂 En deze roze trui is iets warmer dan eerdergenoemde roze trui, omdat hier minder grijs in zit. Ik krijg helemaal zin in de lente!

trui links | trui rechts

 

Be Switzerland

beige en bruine truien

Ik had echt veel te veel lol met het bedenken van de kopjes bij deze truien. Zwitserland, neutrale kleuren.. get it? Haha. Anyway, met deze neutrale kleuren zit je altijd goed. Een grofgebreide trui en een trui met v-hals mogen niet in je kledingkast ontbreken! Ik zou er alleen geen trui onder doen, zoals je op de linkerfoto kan zien. Daar houd ik niet zo van, maar ieder zijn smaak natuurlijk. 🙂

trui links | trui rechts

Welke truien zijn jouw favoriet? Ik vind de fellere roze, gele en paarse trui het allerleukst. Ik word veel te hebberig van deze blogartikelen.. 😉

Liefs Eveline

Delen:

10 Reacties

  • Eveline
   Auteur
   5 maart 2020 / 13:24

   Bedankt Rachel! Ik ben niet verantwoordelijk voor een lege portemonnee he haha. 😉

 1. 6 maart 2020 / 08:53

  Wat een ontzettend leuke truien, word ik helemaal vrolijk van! Ik vind de gele trui super leuk, de koraal roze en de trui met madeliefjes.Ik denk dat ik deze zelfs ga bestellen, zo leuk vind ik ’em 😊.

  • Eveline
   Auteur
   10 maart 2020 / 10:13

   Wat leuk om te horen! Ik werd er zelf ook vrolijk van, haha.

 2. 9 maart 2020 / 11:51

  Wat een leuke truien! Ik krijg helemaal zin in de lente :). De gele trui is toch wel echt mijn favoriet.

  • Eveline
   Auteur
   10 maart 2020 / 10:16

   Ja leuk is hij he! 🙂

 3. 11 maart 2020 / 09:20

  Dat zijn inderdaad truien om vrolijk van te worden:-) De perzikroze is denk ik wel mijn favoriet, wat een heerlijke kleur!

  • Eveline
   Auteur
   12 maart 2020 / 13:25

   Oh jaaa, helemaal lente proof!

 4. 14 maart 2020 / 13:29

  Wat een mooie truien met fleurige kleuren. Heel erg leuk! Ik ben dol op die gele en roze tinten. Beige staat mij helaas niet, al vind ik het wel erg chique staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?