Vrolijke lente wallpapers voor je mobiel

Vrolijke lente wallpapers voor je mobiel

Het is al even lente, maar nu het weer buiten wat minder lekker is geworden (het lijkt wel winter brrr) en ik geen vrolijk gekleurde lente kleding aan kan doen (iets te koud) besloot ik dat mijn mobiel maar een fleurige upgrade kon gebruiken. Omdat ik zoveel leuke en schattige wallpapers tegen kwam kon ik ze je niet onthouden.

wallpaper1wallpaper2wallpaper3

1. Deze donut vol sprinkles neemt al je zorgen weg. 2. Ananasjes, wat wil je nog meer? 3. Deze bloemetjes zijn echt HEEL cute. Zie je ze al groeien in je tuin?

wallpaper6wallpaper7wallpaper8

4. Cupcakes zijn altijd een goed idee, toch? 5. Nooit gedacht dat haarspeldjes zo schattig konden zijn. 6. Bambi en zijn vriendjes maar dan in het roze. Cute!

wallpaper5wallpaper12wallpaper11

7. Nog meer cupcakes, maar dan op een rustigere achtergrond en in vrolijke pastelkleurtjes. 8. Voor de liefhebber van roze is dit een fleurige achtergrond. šŸ˜‰ 9. Gooi ze in de blender en maak een lente smoothie.

wallpaper9wallpaper10wallpaper13

10. Deze parkietjes zijn echt super schattig! Wie heeft er ooit een parkietje gehad? 11. Cactusjes met roze bloempjes, lief! 12. Niets maakt het leven vrolijker dan het zien van vlinders.

wallpaper14wallpaper4wallpaper19

13. Deze wallpaper deed me een beetje denken aan Pip Studio. Daarnaast hoor je de vogeltjes van je beeldscherm fluiten. 14. Omdat het aardbeienseizoen begonnen is. 15. Met deze achtergrond kun je jouw telefoon laten blozen.

Nog meer mooie achtergronden

Vrolijke zomer wallpapers voor je mobiel
Knusse herfst wallpapers voor je mobiel

Welke is jouw favoriet?

Delen:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?