Met deze tips voel jij je vol zelfvertrouwen in je favoriete outfit

zelfvertrouwen in jurk

Bodypositivity is een ware trend waarbij het draait om zelfvertrouwen en je goed voelen in je eigen lichaam. Dat is iets wat ik alleen maar kan toejuichen, aangezien er genoeg dingen zijn waar je je druk om kunt maken. Gelukkig zit een boost in zelfvertrouwen soms in de kleine dingen. Bijvoorbeeld wanneer je haar mooi zit, je make-up on fleek is of wanneer je jouw favoriete outfit aan hebt. Met onderstaande tips geef jij jouw zelfvertrouwen een mini boost.

Draag mooie lingerie

Het klinkt misschien gek, want afgezien van je partner ben jij de enige die je lingerie ziet en alleen wanneer je er geen outfit overheen draagt, maar het dragen van mooie lingerie geeft mij altijd een boost in zelfvertrouwen. Ik voel me veel lekkerder in mijn vel wanneer ik een prachtig setje draag dan wanneer ik een verwassen onderbroek draag met een smurf erop. 😉 Dus doe een mooi setje aan!

Ieder lichaam is anders

Waarschijnlijk kunnen we allemaal minstens één ding van ons lichaam benoemen waar we minder blij mee zijn, maar weet dat iedereen weleens onzeker is. Daarnaast is ieder lichaam anders (gelukkig maar, want het zou anders heel saai zijn) dus wat heeft het voor zin om jezelf met anderen te vergelijken? Ben je toch nog onzeker over putjes of bobbels, dan kan je natuurlijk ‘gewoon’ corrigerend ondergoed dragen. Naast corrigerend ondergoed heb je ook corrigerende hemdjes, onderjurken of broekjes met pijpjes. Die laatste zijn ook fantastisch tegen schurende bovenbenen tijdens de warme zomerdagen trouwens. Of wanneer je zonder zorgen over eventuele inkijk een wat korter jurkje wilt dragen, want met zo’n broekje valt er mooi niets te zien! Ik draag ze zelf heel graag.

Wees lief voor je lichaam

Zorg goed voor je lichaam, zowel van binnen (middels eten en drinken) als van buiten. Dus hup lekker ontharen, scrubben en smeren en je bent klaar om je favoriete outfit aan te doen. Als ik dat gedaan heb voel ik me helemaal op en top vrouw en klaar voor de dag. Bovendien vind ik het een heerlijk me-time momentje, net als het lakken van mijn nagels. Heb jij dat ook?

Voorkom lijnen in je outfit

Niets zo vervelend dan wanneer de lijnen van je lingerie duidelijk zichtbaar zijn. Daar wil je je echt geen zorgen over maken als je dat ene leuke jurkje draagt. Gelukkig kan je dit gemakkelijk voorkomen door naadloos ondergoed te dragen. Hiermee weet je zeker dat je jurkje mooi valt en niemand er iets van kan zien. Ook super fijn om te dragen bij formele gelegenheden zoals een bruiloft. Via de webshop van Vetex kan je ze gemakkelijk bestellen.

Wat zijn dingen die jouw zelfvertrouwen een (mini) boost geven?

Liefs Eveline

NIETS MISSEN? VOLG MIJ VIA BLOGLOVIN OF INSTAGRAM!

**

Delen:

4 Reacties

 1. 16 juli 2019 / 11:29

  Wat een fijne tips!
  Ik kan ook heel erg blij worden van een mooi setje, en voel ik mij direct een stuk prettiger in mijn outfit.
  Liefs,
  Evelien

 2. 18 juli 2019 / 17:00

  Wat een goed artikel en wat fijn dat je jezelf zo fijn voelt! <3

 3. 5 september 2019 / 12:23

  Je geeft fijne tips en ik ben het er ook helemaal mee eens. Ieder lichaam is ook anders en dat is zo belangrijk om in je achterhoofd te houden.

  • Eveline Fleur
   Auteur
   6 september 2019 / 11:59

   Wat leuk om te horen, dank je wel! 🙂 Ja het is zo makkelijk om te vergelijken, maar dat is zo zonde want iedereen is anders dus dat heeft helemaal geen zin. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?