Verslavende iPhone spelletjes

iphone 8 plus spelletjes

Ik heb in mijn leven een boel spelletjes (games) gespeeld, maar zelfs nu kan je mij nog verslavende spelletjes op mijn telefoon zien spelen. Bijvoorbeeld voor het slapen gaan, of als ik moet wachten.

Ik heb periodes waarbij ik helemaal verslingerd ben aan een spelletje en periodes waarbij ik het volledig links laat liggen omdat ik weer wat nieuws gevonden heb. Sommige van deze spelletjes zijn te stom voor woorden, maar op de één of andere manier blijf ik toch verder spelen. Albert vraagt vaak genoeg aan mij of ik weer een ‘stom’ spelletje zit te spelen (op een lieve, plagende toon) en dan weet hij dat ik weer wat nieuws gevonden heb, haha.

Het leek mij dus wel een leuk idee om deze verslavende spelletjes met je te delen. Misschien vind jij ze stiekem wel ontzettend leuk!

Car Merger

car merger

 Het doel van Car Merger is om de auto’s van hetzelfde getal met elkaar te mengen zodat er een nieuwe auto, met een hoger getal, ontstaat. Bijvoorbeeld: Meng een auto met het nummer 4 met een andere auto met hetzelfde nummer, zodat je een nieuwe auto krijgt (met nummer 5). Vervolgens sleep je de auto de racebaan op en elke keer dat hij langs de finish rijd krijg je geld. Met dit geld kan je weer nieuwe auto’s kopen om te mengen.

Hoe hoger het getal, hoe meer geld de auto bij de finish voor je binnenhaalt. Daarnaast worden er in het midden van je scherm ook af en toe random auto’s toegevoegd. Je moet er dus voor zorgen dat je veld zo veel mogelijk leeg is, zodat je nieuwe auto’s kan ontvangen.

Het is een spelletje waaraan ik een tijdje helemaal addicted was. Mijn hoogste auto is een auto met het nummer 15. Een groot nadeel is wel dat er veel reclames in dit spelletje zitten, maar mocht je het geld er voor overhebben dan is het spelletje reclamevrij. Ik heb dit niet gedaan en ben inmiddels met het spelletje gestopt (told you dat ik het in periodes speel ;)).

Sonic Forces

sonic forces

Er zijn al vele ren/spring spelletjes in de app store te vinden, maar deze trok mijn aandacht. Ik denk omdat het Sonic was en deze vanuit mijn jeugd toch een nostalgische waarde heeft, alhoewel ik meer Mario dan Sonic speelde hoor. 😉 Maar goed.

Met dit spelletje race/ren je tegen anderen (online) en moet je er voor zorgen dat je als eerste over de finish komt. Onderweg kan je speciale items oppikken om anderen van de baan te schieten (zoals je vroeger met Mario kart kon doen), wat af en toe gefrustreerde kreten uit me laat oplaaien doordat ik vlak voor de finish ben afgeschoten, waardoor ik in plaats van eerste ineens 3e of laatste eindig. Grrr! Je kan langzaamaan steeds meer renners van het Sonic team vrijspelen en ze hebben elk eigen specialiteiten. Ik vind het echt een leuk spelletje!

Dat waren mijn twee verslavende spelletjes. Mocht je dit nu erg leuk vinden laat het dan vooral even weten, dan zal ik vaker zo’n artikel schrijven. Ik offer mijzelf wel op voor jullie, haha! 😉 Enne.. ik ben niet aansprakelijk voor een eventuele verslaving van bovengenoemde spelletjes. <3

Ik vind het leuk om van je te horen: Speel jij wel eens spelletjes via je iPhone (of andere mobiel)? En welk spelletje moet ik echt eens proberen?

Liefs Eveline

BLOGLOVIN – INSTAGRAM – YOUTUBE

Delen:

18 Reacties

 1. Anke
  19 februari 2018 / 09:06

  😁geef mij maar Wordfeud en Numfeud!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   23 februari 2018 / 06:15

   Leuk! Numfeud ken ik nog niet. 🤔

 2. 19 februari 2018 / 09:56

  Ken beide spelletjes niet! Ik ben precies hetzelfde. Soms download ik op de haverklap nieuwe spelletjes en speel ik ze constant en andere keren gooi ik ze net zo hard weer van mijn telefoon af en mis ik ze ook niet. Heb gisteren toevallig 7 little words gedownload. Superleuk om mijn Engels een beetje bij te houden!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   20 februari 2018 / 07:45

   Ohh klinkt leuk (ik ben gek op Engels) ik ga zeker even kijken. Thanks voor de tip! <3

 3. 19 februari 2018 / 11:07

  Wat leuk om te lezen! De laatste tijd speel ik niet meer zo vaak spelletjes op mijn iphone.
  Liefs,
  Yara

  • Eveline Fleur
   Auteur
   20 februari 2018 / 07:48

   Dank je wel. <3 Ja het bespaart wel een hoop tijd. 😉

 4. Albert
  19 februari 2018 / 11:13

  Ik speel alleen Funda en Vivino, telt dat ook? 😉

  • Eveline Fleur
   Auteur
   23 februari 2018 / 06:12

   Haha <3

 5. 19 februari 2018 / 12:01

  Die spelletjes kende ik nog niet. Ik speel momenteel alleen Wordfeud en Simcity.

 6. 20 februari 2018 / 14:29

  Deze spelletjes kende ik nog niet! Ik speel zelf eigenlijk bijna nooit spelletjes.

 7. 25 februari 2018 / 10:31

  aha wat leuk om te lezen ik ben gek op game maar ik heb er geen een op mijn iPhone eigenlijk, best vreemd eigenlijk haha!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   1 maart 2018 / 13:12

   Haha games zijn erg leuk om te relaxen vind ik! Alhoewel ik er niet altijd de tijd voor heb. Op mijn mobiel vind ik het dan makkelijker om ‘even snel’ te doen hihi. Welke games speel jij graag? 🙂

 8. 1 maart 2018 / 10:51

  Ik vind games op mijn telefoon ook altijd ideaal! Deze kende ik nog niet dus ga zeker even kijken haha!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   1 maart 2018 / 13:05

   Ah leuk! Veel plezier meis. <3

 9. 5 maart 2018 / 09:38

  Candy Crush! Met vlagen, soms speel ik het veel en soms maanden niet. Het is zeker verslavend 😀

  • Eveline Fleur
   Auteur
   5 maart 2018 / 19:23

   Oh jaa dat is ook heel erg leuk! Als je dat leuk vindt dan zal je Jelly Splash trouwens ook heel leuk vinden. 😀

 10. 2 januari 2019 / 07:27

  Ik ben echt dol op games. Ik speel ze elke dag p mijn iPhone en iPad. Van the Sims Freeplay tot aan Harry Potter en vn Pokemon Go tot aan Candy Crush. Te verslavend, haha. Maar laat er inderdaad ook weer vaker links liggen. Er zijn er zoveel!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   7 januari 2019 / 09:44

   Wat leuk! Candy Crush is ook zo leuk hihi. Ja er zijn er zoveel he. Soms lastig om bij te houden. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?