Update: heftige griep, mijn ultieme guilty pleasure en een bijzondere ontmoeting

Update: heftige griep, mijn ultieme guilty pleasure en een bijzondere ontmoeting

Vandaag vertel ik je meer over mijn ultieme guilty pleasure van dit moment, was ik geveld door een heftige griep en over de ontmoeting met mijn lievelingsschrijfster. Kortom, het is weer tijd voor een nieuwe update!

De vorige update was zo goed bevallen dat ik weer een nieuwe update voor jullie heb. Hopelijk vinden jullie het leuk om te lezen wat er allemaal in mijn leventje gebeurt, wat mij bezighoud en hoe het met mij gaat.

Heftige griep

Onlangs was ik geveld door een heftige griep. Roos moet net als iedere baby nog weerstand opbouwen en op de opvang lopen kleintjes allerlei ziektes op. Roos was dan ook flink verkouden en erg aan het hoesten. Het duurde niet lang voordat ze Albert en mij had aangestoken. Ik dacht eerst nog dat het wel ging, maar het duurde wat langer voordat de griep bij mij naar boven kwam. En ik moet eerlijk toegeven dat het best pittig is met zo’n kleine meid terwijl je de griep hebt, want je kan niet even in je bed gaan liggen zoals je eerst deed. Tenzij ze ligt te slapen dan natuurlijk. šŸ˜‰ Gelukkig ben ik inmiddels weer beter!

Mijn lievelinggschrijfster ontmoeten

Namens Bookspot was ik geselecteerd voor de meet & greet met Sophie Kinsella. Een romantic comedy schrijfster, zoals ze zichzelf noemt, waar ik al jaren verslaafd aan ben. Nou ja, aan haar boeken dan he. Ze schrijft heerlijke feelgood en is onder andere bekend van de Shopaholic serie. Ze was dan ook aanwezig om over haar nieuwste boek Christmas Shopaholic te promoten en te signeren. Ik had geen oppas voor Roos, dus die ging gezellig mee waardoor ze direct de jongste bezoeker van de dag was.

Sophie Kinsella ontmoet

Op mijn blog heb ik Roos uit beeld gelaten, want ik plaats haar liever niet online, maar ik wilde toch graag mijn blije hoofd met jullie delen, haha. Wat ik onwijs aardig vond was dat Sophie’s assistent aangaf dat ik samen met Roos voor mocht tijdens het signeren, zodat we snel weer naar huis konden en de kleine meid niet zo lang hoefde te wachten. Super lief! Het was een fantastische dag.

Ultieme guilty pleasure

martien chateau meiland
© Talpa

Als ik zeg: ‘Oh wat goeeeeeeed’ en ‘Wijnen, wijnen, wijnen’ Weet je dan genoeg? Tijdens de kerstvakantie keek ik twee afleveringen van de kerstspecial van Chateau Meiland. Het was de allereerste keer dat ik uberhaupt naar Chateau Meiland keek en ik was he-le-maal hooked. Wat onwijs grappig en leuk om te zien! Ik nam direct een gratis proefabonnement op NL Ziet (no spon) en keek alle seizoenen samen met Albert terug. Zo ontzettend leuk! En wat werken ze hard! Ik vind het onwijs jammer dat we alles nu gezien hebben, maar het was wel echt genieten. En hoe is het met jou?

Liefs Eveline

Delen:

1 Reactie

  1. 6 januari 2020 / 15:20

    haha ook ben ik precies toen begonnen met kijken (wat gooooooed) en ik vind het hilarisch. Word wel enorm veel in gevloekt, dat vind ik dan wel weer een beetje jammer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?