Update: weer aan het werk, 2 jaar getrouwd en lekkage in ons huis

Update: weer aan het werk, 2 jaar getrouwd en lekkage in ons huis

Hey iedereen, het is weer even geleden dat ik een persoonlijke update schreef. Tijd om bij te kletsen! Ben je nieuwsgierig hoe het met mij gaat? Lees dan snel verder!

Weer aan het werk

Mijn verlof zit erop! Inmiddels ben ik weer twee weekjes aan het werk. En heel eerlijk? Ik vond het best wel even wennen. Ik kon niet meer urenlang met onze kleine meid op schoot zitten. Gelukkig voelt het inmiddels weer alsof ik nooit ben weggeweest en dat is ook wel weer fijn. Maar Roos in de ochtend wegbrengen naar de opvang of naar opa en oma is stiekem nog wel een geregel hoor. Hoe laat moet ik precies weg? Heb ik genoeg schone kleertjes? Zit haar knuffeltje wel in de tas? En als je dan eindelijk alles op tijd klaar hebt staan, dan kan het zijn dat je wordt opgehouden door een poepsituatie of wordt je ondergespuugd, haha. Maar mijn tweede werkweek ging het al een stuk beter en sneller dan week één. En op het feit dat ik geen één keer iets ben vergeten, ben ik stiekem wel een beetje trots. 😉

Twee jaar getrouwd

Afgelopen maandag waren Albert en ik al weer twee jaar getrouwd. Wat vliegt de tijd! Om dit te vieren zijn we heerlijk uit eten geweest bij ons favoriete sushi restaurant in Noordwijk. Oh, wat heb ik die sushi gemist zeg. Toch bleven we niet al te lang weg, want we konden ons dochtertje niet zo lang missen. Maar we hebben heerlijk genoten.

Lekkage in ons huis

Helaas hadden wij vorige week lekkage bij de uitbouw. Verschrikkelijk! Het druppelde flink door in onze woonkamer. Het is gister voor een deel opengebroken om te kijken waar het lek zit. Gelukkig viel het gemakkelijk te repareren en staan onze meubels inmiddels weer op hun oorspronkelijke positie. Zo fijn!

Hoe is het met jou?

Liefs Eveline

 

 

Delen:

3 Reacties

 1. 14 november 2019 / 21:04

  Gefeliciteerd met jullie twee jarig jubileum! Bah, wat vervelend, lekkage! Daar kan ik helaas over meepraten:-( Gelukkig was het makkelijk te repareren! Zo fijn dat alles dan weer is hersteld en je je huisje weer ‘terug’ hebt!

  • Eveline
   Auteur
   21 november 2019 / 15:53

   Dank je wel! Ja helemaal niets zo’n lekkage he. Het is extra genieten als je huis dan weer ‘normaal’ is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?