To all the boys I’ve loved before – Jenny Han

Recensie: To all the boys i've loved before - Jenny Han

Toen ik de achterflap van To all the boys I’ve loved before las wist ik dat ik dit boek wilde lezen. Het leek me echt zo’n heerlijk Bridget Jones drama! Benieuwd je wat ik van dit boek van Jenny Han vond? Lees dan snel verder. 

Lara Jean woont met haar jongere zusje Katherine (Kitty) en haar oudere zus Margot bij haar vader. Hun moeder is overleden toen Lara Jean nog klein was. Sindsdien heeft Margot de taak op zich genomen om voor de zusjes te zorgen en hun vader zoveel mogelijk te ontlasten. Maar dan gaat Margot in Schotland studeren en moeten Lara Jean en Kitty het samen zien vol te houden.

Lara Jean is daarnaast stiekem verliefd op Josh, de vriend van Margot. Ze was dit al voordat Josh en Margot een item waren en ze heeft hem een brief geschreven toen Josh en Margot officieel waren geworden. Lara Jean doet dit voor al de jongens die ze ooit heeft liefgehad. Ze adresseert de brieven wel, maar verstuurd ze echter nooit! Ze zijn privé en dienen ter verwerking. Het is haar eigen manier om over een verliefdheid heen te komen. Maar dan zijn op een dag al haar brieven verstuurd en moet ze zich redden zonder Margot die altijd overal een oplossing voor heeft! Dit kan nooit goed aflopen..

Ik heb To all the boys I’ve loved before in twee dagen uitgelezen en wow wat leest dit boek lekker weg! Het is heerlijk om zo tussendoor te lezen. Het boek komt in het begin misschien iets langzamer op gang omdat je uitleg krijgt over de zusjes en hoe het er thuis aan toe gaat, maar het was voor mij niet traag genoeg om mijn interesse te verliezen. Ik vroeg me de hele tijd af wanneer die brieven nu eindelijk verstuurd zouden worden, haha! Sommige dingen zijn wel wat voorspelbaar, maar dat is waarschijnlijk omdat ik wat ouder ben dan de doelgroep waar dit boek voor geschreven is. Er is overigens ook een deel twee beschikbaar dus ik kan niet wachten om daar aan te beginnen!

7,5

To all the boys I’ve loved before | Jenny Han
Scholastic | augustus 2014

Ik vind het leuk om van je te horen: Zou je dit boek willen lezen?

Wil je niets missen? Volg mij dan via Bloglovin.

Delen:

2 Reacties

 1. 8 oktober 2016 / 12:06

  Dit lijkt me een heerlijk, toch iets wat simpel boek. Ik houd van boeken waar je razend snel door heen gaat. In twee dagen tijd uit lezen klinkt mij dus goed in de oren hihi

  • Eveline Fleur
   Auteur
   10 oktober 2016 / 12:40

   Nou in dat geval is dit boek echt een aanrader hoor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?