The Perfect Taste in Wassenaar

The Perfect Taste Wassenaar - Yankee Candle store - Uitgelichte afbeelding

Toen ik eind vorig jaar een winkel in de buurt zocht die Yankee Candles verkocht kwam ik The Perfect Taste in Wassenaar tegen. Als kaarsenliefhebber moest ik deze winkel natuurlijk bezoeken. Ik ging er afgelopen maandag voor de derde keer naartoe en nam twee heerlijke Yankee Candles mee naar huis. Ben je benieuwd naar deze winkel? Lees dan verder.

The Perfect Taste Wassenaar - Yankee Candle store - buitenkant winkel

The Perfect Taste zit aan een gezellig pleintje met verschillende terrasjes in het centrum van Wassenaar. Het heeft geen grote opvallende gevel maar een minimalistische etalage met het logo van The Perfect Taste erop.

The Perfect Taste Wassenaar - Yankee Candle store - kasten vol Yankee Candles

Zodra je binnen komt zie je de Yankee Candles achter in de winkel staan. Zoals je kunt zien hebben ze een hele grote wand vol met deze kaarsen en dan staan er links in de hoek ook nog eens twee kasten! En tja.. dan hebben ze nog niet eens alle geuren in de winkel staan. Wat een boel kaarsen hè.

The Perfect Taste Wassenaar - Yankee Candle store - lekker snuffelen en rondneuzen

Het is echt een walhalla vol geuren (ook wel liefkozend de neushemel genoemd door mij) en je kan uitgebreid aan alle kaarsen snuffelen. De mensen in de winkel laten je gewoon lekker met rust zodat je op je gemak kan rondneuzen en kan bepalen welke lekkere kaars je mee naar huis wilt nemen. 😉

The Perfect Taste Wassenaar - Yankee Candle store - Yankee Candles

Over een paar weken komen de wintergeuren weer dus ik ga dan zeker nog eventjes terug! Het heeft namelijk toch mijn voorkeur om even te kunnen ruiken alvorens de kaarsen mee te nemen. Via internet vind ik dit lastiger aangezien ik niet bekend ben met alle geuren. Ik hoop wel dat The Perfect Taste in de toekomst nóg meer geuren in de winkel neer zal zetten, want ik zie op internet toch nog dat er een boel speciale kaarsen missen zoals de tijdelijke herfst-, halloween-, of wintergeuren. Hoe is het mogelijk he, het is nu al zo lastig kiezen! Ze verkopen naast Yankee Candles overigens ook allerlei soorten thee, chocola, theepotten, koffie en andere leuke dingen om cadeau te doen. Erg leuk dus om er een kijkje te nemen!

Ben je bekend met Yankee Candle en wat is jouw favoriete geur?

Dit artikel is puur en alleen vanuit mijn eigen liefde voor deze winkel en de Yankee Candle geschreven en op geen enkele manier gesponsord.

Wil je niets missen? Volg mij dan via Bloglovin.

Delen:

8 Reacties

 1. 30 september 2016 / 19:32

  Ja Yankee Candles heeft echt onwijs veel geuren. Ik wilde een tijdje terug een wax melt cadeau doen aan iemand en in Amsterdam zit een winkel waar ze alle geuren verkopen. Wow, dan ben je wel even zoet haha. Zelf heb ik nog nooit iets van Yankee Candles gehad, maar ik vind het wel altijd leuk om te ruiken. En als zo’n winkeltje dan ook nog eens thee en chocolade verkoopt ben ik helemaal om!:-D

  • Eveline Fleur
   Auteur
   1 oktober 2016 / 10:36

   Wat leuk dat je die cadeau wilde doen! Ik heb wel gehoord van de winkel in Amsterdam, dus mocht ik daar nog een keer komen dan ga ik daar zeker nog even langs! Haha ja he, dat heb ik dus ook! Lekker thee drinken. x

 2. 1 oktober 2016 / 10:27

  Oeh, lijkt me een hele mooie winkel! Alleen die kleurrijke foto’s al… Leuk dat je dit deelt! Ik zal ‘m onthouden voor als ik eens in de buurt ben. X -D

  • Eveline Fleur
   Auteur
   2 oktober 2016 / 13:23

   Leuk om te horen! x

 3. 7 oktober 2016 / 12:33

  Ik hou ervan, ik heb laatst ook bij Yankee Candle geshopt maar dan in den Haag.

  • Eveline Fleur
   Auteur
   7 oktober 2016 / 13:09

   Wat leuk! Welke geuren heb je toen meegenomen? 😀

 4. Paul
  8 januari 2017 / 11:18

  Kom allemaal nog eens naar deze winkel. Het assortiment is verder uitgebreid met speciale geuren. Halloween en kerst en wintergeuren.

  • Eveline Fleur
   Auteur
   9 januari 2017 / 13:21

   Wat leuk dat je dat laat weten Paul. Dan kom ik zeker binnenkort nog eventjes kijken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?