Terugblik en vooruitkijken #2

terugblik en vooruitkijken deel 2

Net als vorig jaar zal ik ook dit jaar terugblikken op het afgelopen jaar en vooruit kijken naar het nieuwe jaar. Ik vind het wel speciaal, want mijn blog bestaat bijna 1 jaar en de terugblik was mijn allereerste post op mijn blog (en nog zonder foto ook). Deze keer plaats ik het artikel echter aan het einde van het jaar, in plaats van in januari. Kijk je met me mee?

Terugblik

Wów, wat was dít een bijzonder jaar. 2016 was het jaar waarin ik mijn blog startte en vanaf augustus volgens een blogschema ging werken. Dit jaar werd ik verliefd op bloggen en ontmoette ik een andere blogster (Ellis). Het was daarnaast het jaar waarin we elke vrijdag bij ons huis gingen kijken om te zien hoe ver ze waren met bouwen. Het jaar waarin we ein-de-lijk de sleutel kregen en waarin we gingen verhuizen. Het jaar waarin ik besloot dat ik mijn eigen bedrijf wil starten en uitlegde waarom. Het jaar waarin ik, na lange tijd een reistijd van minimaal 3 uur per dag gehad te hebben, een leuke baan dichter bij huis vond. En als klap op de vuurpijl was 2016 het jaar waarin ik ja zei tegen de liefde van mijn leven!

Het was een jaar vol sparen, grote drukte met ons huis en vermoeiende reistijden, maar ook een jaar vol gezelligheid, nieuwe ontmoetingen, vriendschappen en heel veel liefde. Een jaar vol met sporten en nóg gezonder eten. Het jaar waarin ik mijn allereerste 5 km liep, terwijl ik nooit had gedacht het ooit te kunnen en vervolgens nog een keer een 5 km ronde liep. Maar ook een jaar waarin het vanwege de drukte soms lastig vol te houden was. Een jaar waarin ik tante werd van twee hele lieve nichtjes en het jaar waarin ik met de allereerste bruiloftsvoorbereidingen startte.

Vooruit kijken

Ik vind het altijd lastig om vooruit te kijken, omdat je niet echt weet wat er allemaal kan gebeuren in een jaar. Maar 2017 wordt sowieso het jaar waarin ik mijn gezonde lifestyle wil vasthouden en nóg consequenter wil gaan sporten. Ik werd er namelijk super blij van en het geeft mij veel energie en zelfvertrouwen. Daarnaast zit ik dan wat strakker in mijn vel, wat natuurlijk ook niet verkeerd is. 😉 Bovendien is het natuurlijk ook gewoon super gezond en goed voor je.

2017 wordt daarnaast het jaar waarin we een datum zullen prikken voor onze bruiloft en ik me bezig zal houden met de planning. (jeej!) Ik heb er echt heel veel zin in! Daarnaast wil ik mijn bedrijf gaan inschrijven bij de Kamer van Koophandel, omdat dit in het nieuwe jaar handiger was, dan aan het einde van het jaar. Ik ga dan ook echt stappen ondernemen om mijn eerste product te verkopen. Ik hoop dat dit lukt!

Daarnaast heb ik voor mijn blog ook nog wat doelstellingen opgeschreven, maar daar zal ik in een later artikel nog op terugkomen. 😉 Er zitten in ieder geval een hoop leuke dingen aan te komen!

Ik wil je bedanken voor alle lieve berichtjes, likes, follows en bemoedigende woorden. Ik hoop dat je ook in 2017 met me mee zult leven en mijn blog net zo leuk zult blijven vinden (of misschien nog leuker?) Ik wens je een hele fijne jaarwisseling vol liefde en gezelligheid. Heel veel liefs!

Ik vind het leuk om van je te horen: Wat waren jouw hoogtepunten van 2016? En wat verwacht jij van het nieuwe jaar?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?