Terugblik en vooruit kijken

Terugblik en vooruit kijken

Terugblik

Wat ging 2015 snel voorbij zeg! Gedurende het jaar zijn er een hoop dingen gebeurd, maar tegelijkertijd voelt het alsof het allemaal gisteren nog heeft plaatsgevonden. Hoe dan ook was 2015 een heel bijzonder jaar voor mij.  Het was een jaar vol liefde, spanning, gezelligheid, nieuwe ontmoetingen, avontuur en heel veel sparen. Ik ben namelijk gaan samenwonen met de liefde van mijn leven, heb samen met hem ons droomhuis gekocht en heb veel dingen geleerd over mijzelf en over wat ik wil.

Vooruit kijken

Ik weet zeker dat 2016 ook een bijzonder jaar wordt. Ik ga gezellig een week op wintersport, zie een vriendin die ik lange tijd niet heb gezien en ons droomhuis wordt aan het einde van het jaar opgeleverd. Verder heb ik mijzelf voorgenomen verder te gaan met mijn voornemen van 2015, namelijk het aannemen van een gezondere levensstijl. En mijn nieuwe voornemen is: do more of what makes you happy. Daarom ben ik deze blog begonnen en wil ik meer videos opnemen voor YouTube. Gewoon omdat ik dit leuk vind.

Wat zijn jouw goede voornemens?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?