Swatches van de nieuwe OPI Xbox voorjaarscollectie

OPI xbox nagellak collectie play the palette voorjaar 2022

Vroeger was ik een echte game girl. Nintendo, Playstation, Xbox. Ik vind games nog steeds leuk en ontspannend. OPI heeft in samenwerking met Xbox een super leuke game collectie gemaakt. Hoe leuk!

PLAY.THE.PALETTE VOORJAARSCOLLECTIE

Dat gamen voor jongens is en nagellak is voor meisjes is achterhaald, dus besloten Xbox en OPI de handen ineen te slaan en samen een vrolijk kleurenpalet met een mix van shimmers en crème lakken te introduceren. De collectie bestaat uit 12 kleuren met hele leuke gamenamen zoals Pixel Dust, Quest for Quartz, Heart and Con-soul, You had Me at Halo of Can’t CTRL me. Fantastisch toch? “Take your nails to the next level! Speel met de kleuren voor verschillende looks en een creatief nailart design.”

OPI The Pass is Always Greener nagellak swatch

The Pass is Always Greener

Deze kleur van OPI is wellicht het beste te omschrijven als pastel limoen. Het is lichtgroen maar er zit ook overduidelijk wat geel doorheen. Hierdoor vind ik het een bijzonder kleurtje. Het is geen mintgroen (wat je wel vaker ziet), maar dus iets specialer. De kleur oogt fris en geeft me echt voorjaarsvibes. En zelfs bij deze bleekscheet staat het mooi. Hij dekt het mooist in drie dunne laagjes, maar op de foto heb ik twee laagjes op.

OPI Trading Paint nagellak swatch xbox collectie

Trading Paint

Dit is een zacht oranje kleurtje. Ook deze staat bij mijn bleke huid erg mooi. De kleur is warm en straalt vrolijkheid uit. Een beetje zoals de gezelligheid van een voorjaarszonnetje. Of met Koningsdag natuurlijk.

OPI n00berry nagellak swatch xbox collectie

N00berry

Bij paars denk ik vaak aan een koele kleur, maar deze kleur van OPI is warm. Het is geen lichte kleur, maar ook niet donker. Lekker vrolijk! Ook heel leuk voor op je tenen.

Naast deze kleuren zitten er nog veel meer prachtige kleuren in de voorjaarscollectie. Ik zou zeker even een kijkje nemen in de winkel maar je kunt de kleuren ook online bekijken in OPI’s nailstudio.

Welke kleur is jouw favoriet?

Liefs Eveline

Delen:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?