Swatch: Sally Hansen Pampered in Pink

Pampered in Pink Sally Hansen

Mijn liefde voor nagellak zal altijd blijven. Zelfs mijn dochtertje wil het op en snuffelt graag tussen mama’s nagellak. Zo schattig! Vandaag heb ik de Sally Hansen Pampered in Pink nagellak swatch voor je.

Pampered in Pink Sally Hansen swatchDit lakje is een schatje. De Sally Hansen nagellak vind ik altijd erg prettig lakken. De kwastjes zijn lichtelijk afgerond en wat breder waardoor je zo klaar bent. Ook dekt de Pampered in Pink in één laagje al, maar ik heb twee laagjes gebruikt omdat ik dat toch het mooiste vind voor de glans en houdbaarheid. Pampered in Pink is een heerlijk roze lakje. Niet te fel, maar wel aanwezig. Een girlboss onder de roze lakjes. šŸ˜‰ Zou jij deze dragen?

Liefs Eveline

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?