Spa secrets treasures of Morocco handcrème review

spa secrets treasures of morocco handcreme tube in hand

Omdat ik niet hou van vieze handen was ik ze gedurende de dag best vaak. Daarnaast sport ik veel meer dan een paar maanden geleden en sta ik hierdoor (logischerwijs) vaker onder de douche. Al dat water en zeep is niet echt goed voor je huid en handen. De afgelopen tijd waren mijn handen dan ook erg droog en zag ik zelfs een witte waas van droogte op mijn handen zitten. Not so charming.. De conclusie dat ik een erg voedende handcrème nodig had was dan ook snel getrokken. Bij het Kruidvat nam ik de voedende handcrème van Spa Secrets: Treasures of Morocco mee. Ben je benieuwd of deze handcrème zijn werk deed? Lees dan snel verder.

Wat staat er op de tube?

spa secrets treasures of morocco handcreme achterkant tube

Spa secrets bevat authentieke ingrediënten en waardevolle badtradities uit de hele wereld, die door de eeuwen heen zijn doorgegeven; ontdek deze geheime schoonheids- en wellness rituelen. De collectie ‘Treasures of Morocco’ is geïnspireerd op het hammam-ritueel waarbij de huid diep wordt gereinigd en wordt verzorgd en geparfumeerd met arganolie en een rozenextract. Deze rijke handcrème verzorgt droge handen en maakt de huid zijdezacht, dankzij de vochtinbrengende eigenschappen van arganolie.”

De geur

Om eerlijk te zijn had ik even snel geroken, dacht ik ‘ja dat ruikt best lekker’ en stopte ik de tube vervolgens in mijn mandje. Nu ik hem vaker gebruikt heb vind ik de geur wel ietwat aan de sterke en kruidige kant. Ik kan het niet heel goed uitleggen, maar persoonlijk hou ik meer van de frissere of de ietwat zoete geuren. Gelukkig ruik je het op zijn sterkst bij het opsmeren en is het daarna een (voor mij) aangename geur.

De crème

spa secrets treasures of morocco handcreme creme op hand

Geur is één ding maar werkt deze crème eigenlijk wel? Ik kan je zeggen dat dit zeker het geval is. De crème is lekker romig en je hebt maar een klein beetje nodig om je hele hand mee in te kunnen smeren.

spa secrets treasures of morocco handcreme creme in hand

Zoals je op de foto kunt zien trekt hij direct in je huid. Over voedend gesproken! Voor dit artikel heb ik alleen mijn linkerhand ingesmeerd en deze voelt nu echt als een zachte babyhuid ten opzichte van mijn rechterhand. Note to self dat ik deze hierna ook gelijk insmeer! 😉

Wat vind ik van de treasures of morocco handcrème?

Wat ik geweldig vind aan de Treasures of Morocco handcrème is dat hij echt héél voedend is. De witte waas waar ik het eerder over had is na een paar dagen volledig verdwenen en mijn nagelriemen zien er ook weer mooi uit. Ik hoorde mijn handen nog net geen “aaaah” van geluk uitkramen. Als je dus nog op zoek bent naar een voedende handcrème dan is dit een aanrader. Een babyzacht huidje is hiermee voor iedereen binnen handbereik (haha, HANDbereik ;)).

Miracles of Bali

spa secrets treasures of morocco en miracles of bali handcremes

In mijn enthousiasme heb ik ook de gele variant ‘Miracles of Bali’ gekocht en deze zit qua geur veel meer in mijn straatje, maar deze is wel ietsje minder voedend dat de Treasures of Morocco handcrème. Ben je dus op zoek naar een lekkere handcrème die je handen zacht maakt zonder extreem te voeden dan kun je deze ook gerust meenemen.

Een tube handcrème bevat 75ml, kost € 2,99 en is te koop bij het Kruidvat.

Ik vind het leuk om van je te horen: Heb jij deze handcrème al geprobeerd?

Wil je niets missen? Volg mij dan via Bloglovin.

Delen:

2 Reacties

  1. 8 september 2016 / 15:26

    Ik denk dat de geur van de oranje ook niet echt mijn ding is, maar ga zeker eens ruiken aan de andere producten als ik in het Kruidvat ben 🙂

    • 8 september 2016 / 22:11

      Ja leuk! Zou ik zeker doen. 😄

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?