Shoptip + winactie: telefoonhoesjes van hoesjes-outlet

iphone 8 plus hoesjes van hoesjes-outlet

Telefoonhoesjes maken je telefoon tot je persoonlijke accessoire. Voor mijn vorige telefoon had ik verschillende telefoonhoesjes, passend bij mijn outfit van de dag. Tegenwoordig heb ik niet zo veel hoesjes meer, sterker nog, de nieuwe iPhone van Albert en mij hadden nog helemaal geen telefoonhoesje! Toen hoesjes-outlet mij vroeg of ik een hoesje wilde reviewen en daarnaast twee van jullie blij mocht maken met een eigen hoesje naar keuze (in de vorm van shoptegoed) hoefde ik daar natuurlijk niet lang over na te denken!

iphone 8 plus hoesje marmer

Dit marmeren iPhone 7 Plus hoesje is ontzettend mooi en sluit nauw rond je telefoon waardoor je niet het idee hebt dat je een hoesje om je telefoon hebt zitten. De softcase beschermt tegen vallen, maar voorkomt bijvoorbeeld in je auto (als je daar een plankje hebt) ook dat hij heen en weer gaat schuiven. Ideaal! De kleuren zijn lekker herfstig en ook stoer. Albert heeft deze nu dankbaar in gebruik genomen.

Deze prachtige leerlook case leek op de website zachtroze, maar blijkt wat meer beige te zijn. Dit hoesje geeft een professionele uitstraling aan je telefoon en is zowel voor mannen als vrouwen ontzettend mooi.

Deze antracietgrijze flipcase beschermt je mobiel van alle kanten doordat hij van boven ook dicht is. Niet alleen tegen vallen en krassen, maar ook zelfs tegen een vies scherm. Ideaal toch? Ook dit hoesje is zowel privé als zakelijk prachtig te gebruiken.

Zoals je ziet heeft hoesjes-outlet hele mooie mannenhoesjes waar je jouw vriend, man, broer of vader blij mee kan maken. Maar daarnaast hebben ze natuurlijk ook ontzettend leuke en hippe telefoonhoesjes voor de vrouwen onder ons. Ik zou zeggen neem eens een kijkje en wie weet zie je wel een leuk hoesje dat je graag zou willen winnen!

Win een hoesje naar keuze

Van Hoesjes-outlet mag ik namelijk niet één maar twee van jullie blij te maken met shoptegoed van maar liefst € 15,-! Hier kan je een leuk telefoonhoesje naar keuze voor bestellen. Maak je vriend, man, vriendin of jezelf blij met een leuk hoesje.

Hoe kan je meedoen?

 • Volg mij via Instagram
 • Laat in een reactie weten wie jij blij wilt maken met een hoesje

Extra kans maken?

De winactie loopt tot 10 November waarna ik twee van jullie zal mailen.

Succes!

Wil je niets missen? Volg mij dan via BloglovinInstagram of YouTube.

in samenwerking met Hoesjes Outlet

Delen:

7 Reacties

 1. 27 oktober 2017 / 15:29

  Leuk! Ik heb al eerder een samenwerking met ze gehad dus ik val even af, haha.

  • Eveline Fleur
   Auteur
   27 oktober 2017 / 19:21

   Oh leuk! haha

 2. 29 oktober 2017 / 13:02

  Wat een mooie hoesjes! Ik heb al een mooi telefoonhoesje, maar ik zou graag mijn vriend een leuk hoesje cadeau doen!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   30 oktober 2017 / 20:06

   ah wat lief. Leuk dat je mee doet!

 3. 31 oktober 2017 / 18:21

  Leuk ik kan wel een nieuw hoesjes gebruiken, die van mij is echt heel erg versleten!
  Ik volg jou en hoesjes-outlet op instagram (liekevv24)

  • Eveline Fleur
   Auteur
   1 november 2017 / 20:37

   Leuk dat je mee doet Lieke!

 4. Ariea van Zuylen
  3 november 2017 / 15:24

  Wat een gave hoesjes.. mijn hoesje is stiekum aan vervanging toe šŸ˜‰

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?