Review pink gellac starter kit

pink gellac starter kit ervaring

nagellaknagellIk testte de pink gellac starter kit en vertel ik graag over mijn ervaring! Met de starter kit kan je gemakkelijk vanuit huis gel nagels creëren. Althans, dat beloven ze. Vandaag vertel ik je er alles over.

Jullie weten waarschijnlijk wel dat ik tijdens de bruiloft en huwelijkreis gelnagels had. Mijn nagels waren helaas erg beschadigd na het afhalen ervan, dus ik riep dat ik het nooit meer zou doen en ging weer over op het gebruik van nagellak. Toen pink gellac mij echter vroeg of ik hun starter kit wilde testen zei ik daar geen nee tegen want ik vond het gemak van chipvrije nagels erg prettig en je nagels worden er ook ontzettend stevig van.

Als deze starter kit de positieve aspecten van de gel lak zou bevatten en mijn nagels mooi zou achterlaten na het afhalen ervan, dan zou dat voor mij reden genoeg zijn om het te gebruiken. En als nagellak liefhebber moet ik dit een keer geprobeerd hebben toch? 😉 Ik testte de pink gellac starter kit uit!

pink gellac starterkit inhoud

De pink gellac starter kit

De starter kit van Pink Gellac belooft 14 dagen lang mooie en verzorgde nagels en bestaat uit de volgende producten:

 • Een handleiding
 • 1 LED lamp
 • 1 primer*
 • 1 base coat
 • 1 gellak in de kleur Dynamic Pink
 • 1 ultra shine top coat
 • 10 remover pockets
 • 10 cleaner pockets
 • 1 nagelvijl
 • 1 woodstick (houten bokkenpootje) om je nagelriemen mee weg te duwen

* De primer krijg je tijdelijk bij deze starter kit cadeau

pink gellac nagellak

Naast Dynamic Pink mocht ik ook de prachtige kleuren Creamy Mauve, Army Green en Luscious Red uitproberen. Luscious Red zal ik in deze review aan jullie laten zien, de andere kleuren zullen elk in een eigen artikel terugkomen. Als je nu benieuwd bent naar welke kleuren Pink Gellac allemaal nog meer heeft, neem dan even een kijkje tussen hun nagellak. De lakjes kosten nu tijdelijk €10,- in plaats van €15,- én ze hebben tien lakjes uitgekozen die perfect zijn voor het voorjaar. Deze kosten nu tijdelijk €7,50 en de vierde kleur is gratis. Ik ben zelf helemaal verliefd op de kleur Brilliant Blue. Wat een cutie. <3

Hoe werkt het?

Voordat je begint is het het handigst om alle producten klaar te leggen en de informatie van de gel nagellak goed door te lezen. Zo kan je zo lang mogelijk van mooie nagels genieten!

Het aanbrengen van de gel nagellak gaat in drie simpele stappen:

1. De voorbereiding

 • Rol de base coat, de gellac in je favoriete kleur en de ultra shine top coat 30 seconden in je handen voordat je gaat beginnen. Rollen is beter dan schudden, want dit voorkomt luchtbellen in je nagellak.
 • Duw je nagelriemen zachtjes terug met behulp van de woodstick.
 • Ruw je nagels op door de roze kant van de vijl te gebruiken. Hierdoor verwijder je de dode huidcellen en de oneffenheden van je nagel.
 • Gebruik vervolgens de witte kant om je nagels in de gewenste lengte en vorm te vijlen.
 • Gebruik de cleaner pockets om je nagels goed te ontvetten. Hierdoor zijn je nagels helemaal vetvrij en hecht de pink gellac goed. Raak je je nagels per ongeluk aan? Ontvet je nagels dan opnieuw.

2. Het aanbrengen van Pink Gellac

 • Breng een dun laagje base coat aan. Zorg ervoor dat je minimaal 1 mm afstand houdt tussen de gellak en je nagelriemen.
 • Hard de base coat 15 seconden onder de LED lamp uit.
 • Breng een dun laagje aan van de gekozen gellac kleur. Zorg ervoor dat je minimaal 1 mm afstand houdt tussen de gellak en je nagelriemen.
 • Hard de kleur 60 seconden onder de LED lamp uit.
 • Herhaal deze stap voor een egale, diepe kleur. Let op: gebruik dunne laagjes!
 • Breng tot slot een dun laagje van de ultra shine top coat aan. Zorg ervoor dat je minimaal 1 mm afstand houdt tussen de gellak en je nagelriemen. Hard deze ook 60 seconden onder de LED lamp uit en je bent klaar!

3. De Pink Gellac verwijderen

 • Als je de Pink Gellac weer wilt verwijderen, raden ze aan om een oude handdoek of placemat te gebruiken om je tafel te beschermen tegen het afgeven van kleur.
 • Gebruik de witte kant van de nagelvijl om de ultra shine top coat van je nagels af te vijlen. Hierdoor komt de onderliggende gellac vrij en kan je deze verwijderen. Zorg ervoor dat je niet te veel weg vijlt anders kan je de nagel beschadigen.
 • Om het verwijderen gemakkelijker te maken, kun je de handen vooraf laten weken in een badje met warm water en olie.
 • Verwijder de Pink Gellac door je nagels te weken in de Gellac remover pocket.
 • Wikkel de remover pocket om je vinger en laat deze 10-15 minuten inweken. Verwijder de pockets met een roterende beweging en verwijder de overgebleven Gellac met de woodstick.
 • That’s it!

pink gellac led lamp in werking

De LED Lamp

De LED lamp heeft een fijn formaat. Niet te groot waardoor het veel opbergruimte in beslag neemt, en niet te klein.De LED lamp heeft de perfecte grote om je pink, ring-, middel-, en wijsvinger tegelijkertijd mee te verzorgen om vervolgens af te sluiten met de duim.Dit is enorm handig, want ik deed ze eerst nagel voor nagel en dan ben je nog wel even bezig. 😉

Door op de aan/uit-knop achterop de lamp te drukken is de lamp klaar voor gebruik. Als je jouw nagels onder de lamp hebt gelegd en bovenop de grijze knop drukt gaat de lamp aan. Na 30 seconden zal de lamp een piepje geven en na 60 seconden zal de LED lamp automatisch uit gaan. Hierdoor weet je precies wanneer je nagels zijn uitgehard. Super handig dus!

luscious red pink gellac nagellak

Mijn ervaring

De starter kit komt met alles wat je nodig hebt. Er zitten een hoop producten in de starter kit, dus toen ik het uitpakte vroeg ik mij af of het allemaal wel zo makkelijk zou zijn om mijzelf een gel manicure te geven. Gelukkig is het allemaal erg makkelijk. Met de handleiding in de starter kit wordt alles heel duidelijk uitgelegd, waardoor het een eitje wordt. Tip: vergeet niet de knop bovenop de LED lamp in te drukken. De eerste keer had ik namelijk alleen de aan knop gebruikt en dan doet het LED licht het dus niet. 😉 Ik heb de kleur Luscious Red gedragen en ik vind het echt een hele mooie kleur. Hij glanst mooi en maakt mijn nagels een stuk sterker! Wat vinden jullie van deze kleur? 🙂

Conclusie

Ik ben positief verrast door de pink gellac starter kit. Het werkt makkelijk, je hebt prachtige nagels en je kan uit een hoop prachtige kleuren kiezen. Het enige minpunt vind ik dat het afhalen wel een klusje is. Je nagels moeten namelijk 10-15 minuten in de remover pockets weken waarna je de gellak er met het bokkenpootje vanaf kan halen. Hoe dan ook vind ik het wel waard, aangezien je er veel gemak van hebt als je nagels zo lang, zo mooi blijven zitten. En mijn nagels kwamen er onbeschadigd uit! Ik vind het dus een erg mooie starter kit en zal in de toekomst zeker nog nieuwe lakjes bestellen.

De pink gellac starter kit komt in verschillende varianten. De kleinste starter kit (inclusief lamp) is nu tijdelijk met 50% korting en kost € 62,-. Ook de mooie lakjes en extra benodigdheden kun je in hun webshop vinden. Voor de nagellak liefhebbers onder ons is dit overigens ook een leuke cadeautip!

Liefs Eveline

Zouden jullie de pink gellac starter kit willen proberen?

 

Bij deze wil ik Pink Gellac bedanken voor het toesturen van de starter kit

Delen:

2 Reacties

 1. brenda
  9 april 2018 / 12:43

  ik gebruik pink gellac nagellak al jaren, vind het echt geweldig. elke 4 maanden komen ze met een nieuwe colectie, heb inmiddels 80 kleuren 🙂

  • Eveline Fleur
   Auteur
   10 april 2018 / 08:35

   Oh wauw dat zijn er een hoop. Dat zal vast lastig kiezen zijn hihi. Leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?