Rare fietsbel, super lekkere salade en Netflix – Weekvlog 2

weekvlog 2 thumbnail

Jaaa daar ben ik weer met een nieuwe weekvlog. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om me op deze manier nog wat beter te leren kennen. 

In deze weekvlog aten we een “super lekkere salade”, had ik een hele rare fietsbel besteld en kijk ik een toffe serie op Netflix. Wil je niets missen? Abonneer dan op mijn kanaal. Dat zou ik ontzettend leuk vinden. <3 Laat je me even weten wat je van deze nieuwe weekvlog vindt?

Liefs Eveline

Delen:

2 Reacties

 1. 13 september 2018 / 13:14

  Wat zijn jullie leuk samen hihi! Ik ben altijd wel een beetje verbaasd als vrouwen echt zo hun lunch voor hun man/vriend klaarmaken haha. Of misschien bedoelde je het niet zo dat je dat altijd iedere dag voor m doet… En als dat wel is ook prima hoor haha! En echt leuk dat je de Backstreet Boys draait in de auto, love it!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   13 september 2018 / 15:19

   Ah dank je wel Ivon! <3 Haha ja dat snap ik wel hoor. Ik doe het niet altijd, maar vaak wel omdat Albert nog druk is met een studie naast zijn fulltime baan. Dan vind ik het heel fijn om hem met zoiets simpels te kunnen ontlasten. Bovendien sta ik toch mijn eigen lunch vaak al klaar te maken dus dan doe ik die van hem ook gelijk maar. Maar als hij klaar is smeert hij ze weer lekker zelf. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?