Swatches: Pink Gellac Sparkling Nude en Nude Pink

Pink Gellac swatches - Sparkling Pink en Nude Pink

Het is al weer even geleden dat ik voor het laatst nagellak swatches heb geplaatst. Tijd om daar verandering in te brengen!

 

Wie mijn blog al langer volgt weet wellicht dat ik ooit ben begonnen met een nagellak blog. Ik had een hele ladenkast vol met nagellak en deed ook aan nail art. Sinds de grote schoonmaak heeft dit wat normalere proporties aangenomen, maar mijn liefde voor nagellak is er nog steeds! En ook al plaats ik waarschijnlijk geen volledige database van nagellak collecties online, toch ben ik wel van plan om meer van mijn collectie te laten zien. Zo kan je zelf kijken welk lakje jij graag aan je stash zou willen toevoegen en welke niet.

Vandaag heb ik twee swatches van Pink Gellac. Ik schreef eerder al een review over hun starter kit. Pink Gellac heeft een prachtige collectie aan gel lakjes die mooi blijven zitten. Met de verschillende collecties is er voor ieder wat wils. Let op: voor deze lakjes heb je wel een UV/LED lamp nodig.

Pink Gellac Nude Pink – nr. 251

Pink Gellac Nude Pink swatch

“Nude Pink zal iedereen mooi staan”

Laten we beginnen met de kleur Nude Pink. Nude Pink is zoals de naam al zegt een prachtige nude kleur. Door de roze ondertoon is het een warme kleur dat iedereen mooi zal staan. Met deze kleur zien jouw nagels er mooi verzorgd uit. Een ideaal lakje voor naar je werk!

Pink Gellac Sparkling Nude – nr. 254

Pink Gellac Nude Pink en Sparkling Pink om en om

“Ik bleef maar naar mijn nagels staren”

Sparkling Pink is een prachtig glitter lakje dat je nagels net dat beetje extra geeft. Op de foto’s draag ik Sparkling Pink over de kleur Nude Pink heen. Zie de foto hieronder voor een om en om effect, om het verschil goed te kunnen zien.

Pink Gellac Sparkling Pink swatch

Ik vond de glitters in ieder geval prachtig en ik bleef maar naar mijn nagels staren. Loved it! Alleen het afhalen van gel lak vind ik in zijn algemeenheid altijd een dingetje. Maar omdat de nagellak zo lang en mooi blijft zitten vind ik dat het wel waard. Deze en nog vele andere kleuren shop je via de site van Pink Gellac.

Liefs Eveline

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?