Beauty nieuws: OPI Downtown LA Collectie

OPI Downtown Los Angeles nagellak collectie

OPI komt medio augustus met maar liefst twaalf nieuwe nagellak kleuren. Los Angeles was de inspiratiebron voor de kleuren. En ze zien er weer prachtig uit. Kijk je mee?

Vanwege haar 40e verjaardag heeft OPI ons al het hele jaar meegenomen door verschillende delen van LA (Hollywood en Malibu) en nu is het de beurt aan Downtown Los Angeles, de inspiratiebron voor 12 nieuwe kleuren voor het najaar.

De lijn doet de eigentijdse en kunstzinnige vibe van Downtown LA eer aan met een uiteenlopend kleurenpalet. Dit iconische stukje LA is van oudsher een mengelmoes van culturen en dat is terug te zien in de collectie: er is aandacht voor nudes en aardetinten, maar ook donkere herfsttinten (love it!) en verrassend felle tinten mogen niet ontbreken.

In deze collectie heeft OPI een nieuwe twist gegeven aan de all-time classic Lincoln Park After Dark. Abstract After Dark geeft een twist aan deze populaire kleur en is geïnspireerd door het bruisende nachtleven van Los Angeles, met een diepblauwe basis en een glinstering die verwijst naar zonsondergang tegen de wereldberoemde skyline.

Laten we snel kijken naar de kleuren uit de collectie.

Metallic Composition en Graffiti Sweetie

OPI metallic composition Graffiti sweetie nagellak

Twee prachtige lichte kleuren die draagbaar zijn voor iedere dag.

(P)Ink on Canvas en Espresso Your Inner Self

OPI Pink on canvas Espresso your inner self nagellak

Zachtroze is natuurlijk ook altijd goed en is een mooie kleur voor elke dag. Ik ben heel benieuwd naar Espresso Your Inner Self. De kleur ziet er prachtig uit en net even anders dan de standaard bruine kleuren. En love deze naam.

7th & Flower en Art Walk in Suzi’s Shoes

OPI 7th and flower Art walk in Suzi's shoes nagellak

Twee prachtige pittigere kleuren. Wellicht niet per se vernieuwend, maar lastig te zeggen zo van een foto natuurlijk. Het rode lakje lijkt wel wat roze in zich te hebben en het roze lakje weer wat blauw/paarsigs.

Isn’t it Grand Avenue en Angels Flight to Starry Nights

OPI Isn't it grand avenue Flight to starry nights nagellak

Oké dit zijn twee hele leuke lakjes. Isn’t it Grand Avenue is prachtig voor de herfst en Angels Flight to Starry Nights ziet er lekker dreamy uit.

OPI ♥ DTLA en Abstract After Dark

OPI loves DTLA Abstract after dark nagellak

Oehh weer twee hele mooie kleuren. Ik ben benieuwd naar allebei. Abstract After Dark ziet er vernieuwend en speciaal uit. Dat beloofd wat.

Violet Visionary en My Studio’s on Spring

OPI Violet visionary My studios on spring nagellak

Dit zijn twee kleuren die stiekem anders zijn dan anders. Het is niet typisch paars of groen. Leuk! Ook hier ben ik benieuwd naar.

Wat een prachtige lakjes allemaal he. En de namen zijn ook deze keer weer super leuk. Ik moet er stiekem altijd van glimlachen. De Downtown Los Angeles collectie zal medio augustus verkrijgbaar zijn in alle drie de OPI Color Treatments: nagellak, Infinite Shine of Gel Color.

Welke kleuren zijn jouw favoriet?

Liefs Eveline

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?