Ontspannen tijdens deze spannende tijd

Ontspannen tijdens deze spannende tijd

Het is al even geleden dat ik nieuwe content heb geplaatst. Zowel op Insta als hier op mijn blog. Sinds de uitbraak van het virus en de genomen maatregelen was ik erg bezorgd.

De cijfers lijken voorzichtig de goede kant op te gaan, maar zolang het cijfer niet op nul staat is het nog steeds één ‘patiënt’ te veel. Een bezorgde familie te veel. Zorgen en spanning te veel. En omdat ik graag positiviteit verspreid via mijn blog heb getwijfeld of ik wel moest bloggen of niet. Zoals je wellicht heb gemerkt heb ik gekozen voor het laatste. Want ik kon niet vrolijke content plaatsen zonder het erover te hebben. Alsof er niets aan de hand is in de wereld. Dus doe ik het nu op deze manier, nu er een stuk meer duidelijkheid is over dingen. Dit neemt niet weg dat het nog steeds een hele onzekere en spannende situatie is, maar we hebben nu wel meer perspectief gekregen.

Ontspannen, juist nu

Hier op aansluitend wil ik het eigenlijk met je hebben over ontspanning. Want juist in deze spannende tijd is dit zó belangrijk. Ik ben altijd al een voorstander geweest van het pakken van een momentje voor jezelf. Dat is helemaal niet egoïstisch, maar juist goed voor je. Zo kan je jouw hoofd leegmaken, even bijkomen en je batterij weer opladen. Op deze manier blijf je lekker in je vel zitten en verminder je stress. Want wanneer jouw batterij weer is opgeladen kan je pas goed voor anderen zorgen. Zo heb ik Insta ook even gelaten voor wat het is, want het zien van alle ‘vrolijke’ foto’s in deze spannende tijd vond ik misplaatst. Maar inmiddels kan ik er weer van genieten en vind ik het een fijne manier om mijn hoofd leeg te maken. Dus trek je even terug en wees lief voor jezelf. Beloofd?

Heel veel liefs,

Eveline

ps: als je mijn ultieme ontspan tips wilt weten, laat het dan in de reacties weten.

 

Delen:

2 Reacties

 1. 19 mei 2020 / 12:23

  Ik begrijp je helemaal, ik trek me dan juist niet terug als mens (wel in de realiteit, maar op social media niet), ik wil dan juist mensen opvrolijken en tips en tricks geven. Zo doet iedereen het weer op zijn of haar eigen manier, gelukkig voel je je nu in ieder geval iets beter <3

  • Eveline
   Auteur
   19 mei 2020 / 16:29

   Grappig om te zien hoe iedereen daar anders op reageert. Maar je hebt helemaal gelijk. Het is belangrijk dat je doet wat goed voelt voor jezelf. Thanks meis <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?