Now you see me 2

now you see me 2 filmposter

Afgelopen weekend ging ik met mijn vriend naar de bioscoop en zag ik Now you see me 2. Toevallig hadden wij onlangs deel 1 nog gezien dus toen we zagen dat deel 2 in de bioscoop draaide moesten we hem natuurlijk zien! 

Waar gaat de film over?

Now you see me 2 gaat over dezelfde groep illusionisten als in Now you see me (deel 1). In de vorige film zijn de four horsemen op het nippertje ontsnapt aan de FBI sinds hun liveshow. In deel 2 zitten ze nog steeds ondergedoken. Walter Mabry (Daniel Radcliffe!) dwingt de four horsemen om een hypermoderne en dure chip te stelen die elke computer in de wereld kan beheersen. Terwijl de four horsemen in China op deze gevaarlijke missie gaan volg je daarnaast nog FBI agent Dylan Rhodes. Dylan komt in de problemen omdat zijn collega’s hem niet vertrouwen doordat hij steeds blundert bij het vangen van de four horsemen. Daarnaast zit hij zelf nog achter Thaddeus Bradley aan, omdat hij hem verantwoordelijk houdt voor de dood van zijn vader.

Bekijk de trailer

Wat vond ik van de film?

Ik vond de film echt ontzettend goed. Je wordt continu op het verkeerde been gezet, net als in deel 1 eigenlijk. Sterker nog: in deel 2 zit een twist dat zelfs teruggaat naar film 1! Als je daarover nadenkt is dat echt heel bizar. Het verhaal is zo goed uitgedacht! Ik zou hem zeker gaan kijken als je van een spannende, grappige en spectaculaire film houdt. De special effects waren namelijk echt prachtig.

Ik vond het ook erg leuk om te zien dat Daniel Radcliffe een vervelend personage speelde. Ik heb namelijk geen film meer met hem gezien sinds Harry Potter, haha!

Liefs Eveline

Now you see me 2 draait momenteel in de Nederlandse bioscopen.

Ik zou het leuk vinden om van je te horen: Wil jij deze film graag zien?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?