Nog één maand tot de grote dag!

Nog één maand tot de grote dag! Jaaaa vandaag is het nog maar één maand tot de grote dag! Ik heb er ZO’N ontzettend veel zin in en ik kan niet wachten tot ik Albert zijn vrouw mag worden en ik hem mijn man mag noemen. <3 Omdat jullie de laatste tijd veel gelezen hebben over hoe druk het wel niet is wilde ik jullie graag toch even op de hoogte houden. 

De kaarten zijn inmiddels bij iedereen binnen, dus ik kan deze foto eindelijk met jullie delen! Toen het hele pakket binnenkwam bleek het een soort bouwpakket te zijn en moesten we elke kaart met de hand in elkaar zetten.

We gingen dus vrolijk aan de slag om alles snel (en met liefde) voor iedereen in elkaar te zetten. 😉

Daarnaast hebben we ook een hele leuke engagement shoot gedaan en omdat een aantal van de foto’s ook in de kaarten zaten heb ik die ook nog niet laten zien. Wat was dit leuk om te doen!! <3 En ze zijn zo mooi geworden! Sinds de shoot heb ik een foto van Albert en mij op mijn mobiel gezet. Zo kan ik er elke dag naar kijken. <3 #sorrynotsorry 😉

Het komt nu echt heel dichtbij en ik kan ECHT niet wachten! <3

Liefs Eveline

Delen:

13 Reacties

  • Eveline Fleur
   Auteur
   9 september 2017 / 15:11

   Ahh dank je wel! <3

 1. 8 september 2017 / 16:47

  Wat spannend, maar tegelijkertijd ook geweldig natuurlijk! Die foto’s zijn al onwijs mooi! De kaarten/uitnodigingen zijn ook erg mooi geworden zeg! Genieten jullie een beetje van de voorbereidingen of hebben jullie toch een beetje voorbereidingstress Haha?

  • Eveline Fleur
   Auteur
   9 september 2017 / 15:12

   Dank je wel Kim, wat lief! Het is inderdaad een beetje stressen, maar tegelijkertijd zo leuk! Beetje dubbel dus. 😉 Gelukkig is het op de dag zelf alleen nog maar genieten! <3 haha

 2. 8 september 2017 / 18:11

  Wauw, wat een prachtige foto’s! Ik kan me voorstellen dat je er daar een van als achtergrond hebt ingesteld. En wat spannend dat de bruiloft nu echt steeds dichterbij komt! Succes en veel plezier met alle laatste voorbereidingen 🙂

 3. 9 september 2017 / 10:28

  Wat een prachtige foto’s! Het wordt vast jullie droom dag!! Oh, en vergeet er echt niet van te genieten, want de dag vliegt zooo snel voorbij! Echt!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   12 september 2017 / 13:14

   Haha, dat hoor ik zo veel mensen tegen ons zeggen! Ik ga mijn best doen!! Het zal vast voorbij vliegen hoor, maar ik ben zo benieuwd! <3

 4. 11 september 2017 / 16:52

  Oh spannend! Veel plezier. Wat is het kraagje boven je jurkje mooi, echt heel classy!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   12 september 2017 / 13:16

   Dank je wel Lianne! Het jurkje is van Dorothy Perkins (het kraagje zit eraan vast). Ik ben helemaal fan van de jurkjes van dat merk. <3

 5. 22 september 2017 / 19:40

  Wat ontzettend leuk, maar ook spannend. Ik hoop voor je dat het een mooie dag word.

  • Eveline Fleur
   Auteur
   26 september 2017 / 08:12

   Ahh dank je wel Renate. Super lief! <3

 6. 23 september 2017 / 14:01

  Ahhhh wat leuk! Geniet nog even van de aanloop en natuurlijk ook van dé dag!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   26 september 2017 / 08:09

   Dank je wel meis! <3 Super lief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?