Nieuwe veranderingen op evelinefleur.nl + update

Nieuwe veranderingen op evelinefleur.nl + update

Zoals jullie wellicht al hebben gezien heb ik wat nieuwe veranderingen op mijn blog aangebracht. Het is al even geleden sinds de laatste zichtbare aanpassingen, maar deze keer zitten de aanpassingen in het menu en de content. Ik hoop je hiermee een beter inzicht te kunnen geven in de artikelen die je op mijn blog kunt vinden, aangezien ik zo veel onderwerpen interessant vind.

Het menu

evelinefleur.nl was altijd al een persoonlijke nagellak en lifestyle blog met een vleugje health, maar vanaf nu heb ik dit ook verwerkt in het menu. Op deze manier is het voor iedereen (en met name nieuwe bezoekers) direct duidelijk waar mijn blog over gaat. De drie hoofdcategorieën zijn dus: nagellak, lifestyle en health. Daaronder vallen nu ook een aantal subcategorieën (of zullen met de tijd worden toegevoegd) die net als de hoofdcategorieën aanklikbaar zijn. Zo kun je snel naar de artikelen gaan die jij interessant vindt om te lezen. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon ‘ouderwets’ op de homepagina blijven, zodat je altijd de nieuwste artikelen voorbij ziet komen. Je kunt me ook via Bloglovin’ volgen, zodat je een update krijgt als er een nieuw artikel online staat!

De content

Zoals ik hierboven al aangaf kan ik met deze categorieën gerichter schrijven. Dit deed ik natuurlijk al, want de categorieën werden al via Instagram en YouTube gecommuniceerd, maar toch kan ik nu in één oogopslag zien of bepaalde categorieën wat extra aandacht verdienen. Daarnaast wil ik al zo lang meer artikelen over nagellak schrijven dus deze komen er ook aan. Daarnaast heb ik nog een ander project waar ik in alle stilte aan werk, maar daar horen jullie binnenkort meer over!

Spannend

Ik vind het leuk om te blijven vernieuwen, maar het is tegelijkertijd natuurlijk ook wel spannend. Ik ben zo dankbaar dat jullie het nog altijd even leuk vinden om mij en mijn blog te volgen, maar ik hoop natuurlijk ook dat dit zo blijft! Ik beleef namelijk zoveel plezier aan het bloggen, maar met jullie erbij is dit natuurlijk nóg leuker! Dank je wel als je me volgt. <3 Mocht je nog iets missen of het leuk vinden om ergens meer over te weten, laat het me dan vooral weten in de reacties.

Update: waarom het wat rustiger is

Jullie hebben het waarschijnlijk al gemerkt, maar het was de afgelopen tijd super druk, waardoor ik niet zo vaak artikelen heb kunnen plaatsen. Met het plannen van de bruiloft, Personal Body Plan, quality time met vrienden, mijn werk en een tweede blog is het gewoon extreem druk. Ik weet dat jullie het wel zullen begrijpen (want jullie zijn zo lief), maar ik wilde het toch even uitleggen! <3 Doe maar alsof ik met vakantie ben geweest en een vakantieschema heb ingezet. Ik weet niet of ik me de komende weken nog zo strak aan het normale schema kan houden, maar dan weten jullie in ieder geval hoe dit komt. En de reden waarom ik het zo druk heb is natuurlijk super leuk! Haha. 🙂 Ik heb ontzettend veel plezier met het voorbereiden van de bruiloft. <3 En dat is natuurlijk het belangrijkst! Na de bruiloft (7 oktober) en de huwelijksreis zal ik weer als vanouds uploaden hoor. En wie weet is dit met een beetje geluk al iets eerder, maar ik wil geen valse beloftes maken. Je kan altijd op de hoogte blijven via mijn Instagram natuurlijk. Voor nu zeg ik: bedankt voor je geduld en hopelijk tot snel! <3

Heel veel liefs,

Eveline

Delen:

12 Reacties

 1. 19 juli 2017 / 21:53

  Je menu en blog zien er mooi uit zo! En wat spannend, die nieuwe verandering! Ik ben heel benieuwd 🙂 Geniet van alle voorbereidingen voor de bruiloft! Ik kan me voorstellen dat daar veel tijd in gaat zitten, maar tegelijkertijd lijkt het me ook zo leuk allemaal.

  • Eveline Fleur
   Auteur
   21 juli 2017 / 08:30

   Dank je wel Romy! Het is inderdaad heel leuk om mee bezig te zijn. Het is ook echt iets waar je echt lang naar uit kan kijken, zo leuk. <3

 2. 20 juli 2017 / 18:58

  Ziet er heel goed uit! 🙂 En logisch dat je nu tijd nodig hebt voor andere dingen dan bloggen!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   21 juli 2017 / 08:30

   Ahh dank je wel Joanne! <3

 3. 22 juli 2017 / 16:43

  Het ziet er heel mooi uit! Ik blijf je met veel plezier volgen ❤️

  • Eveline Fleur
   Auteur
   24 juli 2017 / 07:38

   Ahh wat lief, dank je wel Anouk! <3

 4. 27 juli 2017 / 12:15

  De lay-out ziet er goed uit! En het plannen van je bruiloft, leuke dingen doen met vrienden etc is natuurlijk ook belangrijk!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   2 augustus 2017 / 08:10

   Haha ja dat is zeker zo! En erg gezellig natuurlijk. 😉 Dank je wel Kim <3

 5. 27 juli 2017 / 21:49

  mooi je menu zo! en is wel eens fijner toch even rustiger aan doen. succes met het plannen van je bruiloft!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   2 augustus 2017 / 08:11

   Ah dank je wel Robin! En het is inderdaad goed om af en toe een stapje terug te doen. 😉

 6. 30 augustus 2017 / 20:11

  Ziet er leuk uit hier 🙂
  Have fun met de bruiloft planning

  • Eveline Fleur
   Auteur
   4 september 2017 / 08:25

   Wat lief, dank je wel Saskia! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?