Nieuwe Kneipp doucheproducten ‘Be Happy’ en ‘Clear Mind’

Kneipp douchegel Be Happy en Clear Mind

Als er één merk is dat heerlijk geurende doucheproducten op de markt brengt dan is het Kneipp wel. En laten ze nou net twee nieuwe douchegels hebben uitgebracht. Met ‘Be Happy’ en ‘Clear Mind’ start jij je dag alvast ontspannen!

Een momentje voor jezelf

Kneipp douches Be Happy en Clear Mind

Met de douchegels ‘Be Happy’ en ‘Clear Mind’ richt Kneipp richt op mindfulness. Welke douchegel je ook kiest, met deze verrassende natuurlijke geuren belooft Kneipp dat je als herboren onder de douche vandaan komt. Echt een ontspannen moment voor jezelf dus!

Kneipp Be Happy – mandarin & vetiver

De nieuwe Kneipp Douche ‘Be Happy’ met de opwekkende geuren van mandarijn en vetiver (een grassoort) zorgt ervoor dat je zelfs op de meest hectische dagen een omschakelmoment beleeft. De fruitige, kruidige en stimulerende geur met de kracht van essentiële oliën doet écht iets voor je en dat merk je. Na jouw me-time-momentje met deze plantaardige verzorgende doucheformule maak je je nergens meer druk om.

Kneipp Clear Mind – mint & rosemary

De nieuwe Kneipp Douche ‘Clear Mind’ met de verfrissende en energiegevende geur van munt en rozemarijn zorgt voor ruimte in je hoofd. Vooral op dagen die gevuld zijn met multitasking. De aromatische frisse geur met de kracht van essentiële oliën in een plantaardig verzorgende formule doet écht iets voor je. En dat voel je. Na het douchen bruis je weer van (nieuwe) energie.

Goed voor het milieu

Kneipp douchegel milieuvriendelijk

De douchegels zitten in speciale rPet-verpakkingen met labels van steenpapier. rPet is gemakkelijk te verwerken en volledig recyclebaar. Voor steenpapier worden geen bomen gekapt en het is duurzaam in productie. De labels worden bovendien bedrukt met een minimale  hoeveelheid inkt om het milieu zo min mogelijk te belasten. Super fijn! Zo sta je dubbel te genieten onder de douche, toch?

Heerlijke geuren

Beide douchegels ruiken heerlijk en de geur ‘Be Happy’ heb ik stiekem al helemaal opgebruikt. Mijn huid voelt zacht aan en ruikt na het douchen nog lang naar de gebruikte douchegel. Ik voel mij hierdoor helemaal opgefrist! Deze producten van Kneipp zijn wat mij betreft een schot in de roos. En ik vind de flessen er ook nog eens mooi uitzien. Ik zou ze zo in een luxe badkamer kunnen zien staan. Iedere douchgel bevat 250ml aan heerlijkheid en kost € 6,99 per stuk.

Ik vind het leuk om van je te horen: Ben jij ook zo dol op heerlijk geurende douchegels? En zie jij douchen ook als een me-time momentje?

NIETS MISSEN? VOLG MIJ VIA BLOGLOVIN OF INSTAGRAM

Delen:

2 Reacties

 1. 18 september 2019 / 11:55

  Lijken me fijne producten! Vooral in de aankomende winter kan ik wel een energieboost gebruiken haha. En wat goe dat de verpakking volledig recyclebaar is.

  • Eveline Fleur
   Auteur
   22 september 2019 / 07:40

   Haha ja in de winter is het altijd zo lastig je bed uit te komen! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?