Nesteldrang + Marie Kondo is complete chaos

Nesteldrang + Marie Kondo is complete chaos

Oh jongens, ik moet stiekem wel lachen om alle veranderingen die ik doormaak tijdens mijn zwangerschap. Momenteel merk ik dat ik enorme nesteldrang heb. Ik wil alles opruimen, schoonmaken en spullen wegdoen die ik niet meer gebruik. En het liefst allemaal voor de komst van de kleine. 

Albert vindt mijn nesteldrang helemaal niet erg, want hij houdt wel van een opgeruimd huis. En ik nu dus ook. 😉 Het helpt ook niet mee dat ik het volledige seizoen van Marie Kondo op Netflix heb gezien. Zo heb ik onlangs mijn kledingkast en uitpuilende boekenkast uitgezocht, maar merk ik dat ik nog steeds de drang heb om te ontspullen. Ik vind het overigens heerlijk, want het geeft mij niet alleen een opgeruimd huis, maar het creëert ook rust in mijn hoofd.

Interieur

Naast de wens om te ontspullen merk ik dat ik daarnaast een aantal dingen in ons interieur wil aanpassen. Zo wil ik bijvoorbeeld de slaapkamer verven en er nieuwe kussentjes en lampjes voor uitzoeken, maar ook een nieuw kleed in de woonkamer leggen, zodat het niet allemaal zo grijs is. De donkere lijsten op de muur in de eetkamer heb ik ook op mijn to do lijstje gezet. Ik struin pinterest af naar wooninspiratie en heb een groeiende wensenlijst voor ons interieur. Gezond? Misschien niet, maar het is wel een nieuwe interesse!

Babykamer

En eigenlijk (en het allerbelangrijkst) kan ik niet wachten tot de meubeltjes van de babykamer binnen zijn, zodat we de rest van de babykamer onder handen kunnen nemen. De kamer wordt binnenkort al geverfd en behangen en zodra dat klaar is laten we de meubeltjes leveren. De meubeltjes die we hebben uitgezocht zijn licht en warm en we zijn er heel blij mee! Zodra de meubeltjes staan is het tijd om de accessoires uit te zoeken en de babykamer verder aan te kleden. Heel . veel . zin . in. Zo wordt het beetje bij beetje steeds tastbaarder.

Scandinavisch design

Mijn ‘nesteldrang’ uit zich dus vooral in het willen aanpassen van ons interieur en het ontspullen. Dat geeft zoveel rust! Heerlijk vind ik dat. De scandinavische interieurtrend past, naast een modern interieur, overigens perfect bij dit plaatje. Dus ik zit nu regelmatig op Pinterest te snuffelen. Ik vind het heel inspirerend om bij anderen binnen te kijken! Maar misschien wordt deze nesteldrang een beetje te gek.. 😉

Ik vind het leuk om van je te horen: Zou jij ook eens goed moeten kijken naar de spullen in je huis of ben je heel opgeruimd?

Liefs Eveline

Delen:

2 Reacties

 1. Albert
  6 februari 2019 / 14:39

  Ik ben heel opgeruimd en ervaar met groot plezier de veranderingen die je momenteel doormaakt 😉

  • Eveline Fleur
   Auteur
   8 februari 2019 / 13:36

   Haha <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?