My Jewellery adventskalender 2020 unboxing en inhoud

MyJewellery adventskalender 2020

My Jewellery verkoopt ook dit jaar een adventskalender vol met sieraden en accessoires. Ik ontving deze leuke kalender ter review en vertel je graag wat ik ervan vind!

My Jewellery is een modieus merk dat helemaal hot is onder fashionlovers op Instagram. Ze hebben leuke en betaalbare sieraden, fashion volgens de laatste trends en wisselen regelmatig van assortiment. Ik heb zelf een aantal sieraden en jurkjes van My Jewellery en ben erg te spreken over de kwaliteit. Ik vind het dan ook super leuk dat ik deze adventskalender ter review toegestuurd heb gekregen.

MyJewellery adventskalender doos 2020

De adventskalender van My Jewellery kwam in een prachtige zwarte verpakking met gouden opdruk. De kalender heeft de vorm van een roze ster met feestelijke gouden rand. Wanneer je de kalender aanschaft moet je aangeven of je wil dat de inhoud gouden of zilveren goodies bevat. Ik heb voor de gouden variant gekozen.

Ik vind de verpakking er erg feestelijk uitzien en het zou prachtig staan onder de kerstboom. Maar omdat het een adventskalender is waarbij je de dagen aftelt tot kerst, is het wellicht ook een fantastisch sinterklaas cadeau. Hoe dan ook, het heeft een prachtig design.

Happy Holidays! With love, My Jewellery

De kalender bevat 10 vakjes en in ieder vakje zit een verrassing dat is ingepakt in roze papier. Hierdoor weet je nog niet direct wat er achter het vakje verborgen zit en voelt het uitpakken echt als een feestje.

MyJewellery adventskalender 2020 inhoud

Mijn adventskalender bevat dus gouden sieraden en accessoires, en zoals je op de foto kunt zien zitten er hele leuke items tussen! Een aantal sieraden zijn heel subtiel, zoals de gouden oorbellen met maantjes eraan, of het gouden armbandje met een schattig klein hartje. De lengte van dit armbandje was overigens niet heel lang dus als je wat dikkere polsen heb (hallo zwangerschap) dan kan het zijn dat hij net goed zit, in plaats van dat hij wat ruimer valt. Een aantal andere sieraden zijn wat meer uitgesproken en opvallend, zoals het zwarte armbandje met de tekst ‘shine’ en de LOVE statement oorbellen. Afhankelijk van je smaak en voorkeur is dit wel of niet iets voor je. Er zaten ook twee kettingen in waar ik zelf erg enthousiast over ben.

Er zat namelijk een kortere schakelketting in (die je overigens op verschillende lengtes kunt dragen) en een iets langere ketting met een hangertje eraan. Op het hangertje staat een ster met daaromheen verschillende lichtstralen. Heel feestelijk en leuk voor het einde van het jaar dus! Je kan hiermee flink aan je necklace party bouwen, wat nu helemaal in is.

Al met al vond ik het een feest om deze kalender uit te pakken. Er zaten maar twee dingen bij waar ik minder enthousiast over was. Dit waren de LOVE oorbellen en het zwarte shine armbandje. Maar goed, dat is dus een kwestie van smaak. Ik hoop dat je met deze review een goed beeld kan vormen over deze kalender en hierdoor weet of het je smaak is, ja of nee.

Er zijn overigens ook merken die hun kalender vullen met van die prulletjes zoals stickers of een notitieboekje. Ik ben blij dat My Jewellery dit niet heeft gedaan. Afgezien van de zwart met gouden scrunchie (die overigens heel feestelijk is), zit de kalender vol met sieraden. En als sieraden lover word ik daar heel erg blij van! Ik ben helemaal klaar voor de feestdagen.

De adventskalender heeft een waarde van €138,50, kost € 49,95 en is te koop op de website van My Jewellery.

Mocht je het leuk vinden om een live unboxing te zien, kijk dan zeker even op mijn YouTube kanaal:

Wat vind jij van deze sieraden? En zou jij voor de gouden of zilveren variant kiezen?

Liefs Eveline

Delen:

4 Reacties

 1. 24 november 2020 / 21:41

  Wat een tof artikel. De adventskalender ziet er goed uit. Ik snap dat je wat minder enthousiast bent over de LOVE oorbellen, die zijn ook niet mijn favoriet :). De scrunchie vind ik daarentegen wel heel leuk!

 2. 26 november 2020 / 09:34

  De adventskalender ziet er echt leuk uit! Toffe vorm. Ik zou voor een zilveren variant gaan, maar ik koop eigenlijk nooit zulke kalenders. Heb altijd dikkere vingers en polsen, waardoor zulke sieraden vaak niet passen. En ik heb ook geen gaatjes in mijn oren voor oorbellen. Ik koop dit jaar denk ik een lekkere chocoladekalender :).

 3. 26 november 2020 / 19:15

  Ziet er goed uit! Behalve idd de oorbellen vallen een beetje tegen :p

 4. 18 mei 2022 / 20:29

  Wat een leuke kalender met allemaal mooie items! Super om het jaar zo af te sluiten, lijkt me. – Carla

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?