Mijn nieuwste Netflix verslaving

Riverdale Netflix serie

In de herfst en winter kan ik echt enorm genieten van een avondje Netflix op bed of op de bank. Heerlijke me-time met een stuk chocola, een kop thee of iets anders lekkers! jammer genoeg past dit even niet in mijneetschema De serie waar ik verslaafd aan ben geraakt is Riverdale. Geloof me: zodra je begint met kijken ben je hooked! <3

Toen ik weer eens op Netflix aan het zoeken was naar een leuke serie om te kijken kwam ik uit bij Riverdale, een ‘Netflix only’ serie. Bij de aankondiging van Riverdale werd de vergelijking gemaakt tussen Gossip Girl, The Vampire Diaries en Pretty Little Liars. Ik heb deze series allemaal gezien en ik vond ze allemaal leuk. Als jij dit ook vond, dan is Riverdale echt iets voor jou. Het is een heerlijk tienerdrama vol met mysterie, intrige, drama en romantiek. Ik heb de eerste drie afleveringen in een keer afgekeken en was gelijk verliefd. Wat een leuke serie!

De serie is gebaseerd op het stripverhaal Archie, maar als je dit niet weet dan merk je daar verder niets van. De serie is uitgebracht door ‘The CW Television Network’. Ik heb The CW even opgezocht, want ik had er nog niet van gehoord.. Blijkt dat ze hele bekende series hebben uitgebracht, zoals: Gossip Girl, Girlmore Girls, The Vampire Diaries, 90210, Reign, Arrow, The Originals en The 100! Wow.

Waar gaat Riverdale over?

Riverdale gaat over een groep vrienden in het stadje Riverdale. Je volgt hen tijdens hun dagelijks leven op en buiten school, maar zo typisch zijn hun dagen helemaal niet. Zo is er een jongen van school vermoord en niemand weet wie dit gedaan heeft. Zowel de jongeren als de volwassenen in het stadje hebben iets te verbergen. Het is echt smullen!

Bekijk de trailer van Riverdale

Jammer genoeg staan er nog maar 4 afleveringen op Netflix (ik kan nooit wachten), maar het goede nieuws is dat er elke vrijdag een nieuwe aflevering bij komt! In totaal kun je 13 afleveringen in seizoen 1 verwachten. Yes!

Bekijk ook mijn recentere artikel over de Netflix series die je niet mag missen.

Wil je alles over deze serie weten, dan kun je ze ook op Instagram volgen.

Ik vind het leuk om van je te horen: Kijk jij Riverdale op Netflix?

Wil je niets missen? Volg mij dan via Bloglovin.

Delen:

12 Reacties

 1. 22 februari 2017 / 14:37

  Ik twijfelde al om deze serie te gaan kijken, dus denk dat ik er binnenkort maar eens aan ga beginnen! 😀

  • Eveline Fleur
   Auteur
   23 februari 2017 / 07:35

   Jaa zeker doen! Hij is echt heel leuk. <3

 2. 23 februari 2017 / 11:23

  Oh deze sprak me echt totaal niet aan, door de foto alleen al. Toch klinkt ie ergens wel spannend. Wij zijn nu bezig met Homeland. Nog 1 seizoen te gaan en dan word het tijd voor een nieuwe. Ik denk dat we deze een kans gaan geven.

  • Eveline Fleur
   Auteur
   23 februari 2017 / 19:15

   Haha ja het is een beetje een vreemde foto, maar de serie vind ik echt heel leuk. Oeh Homeland vond ik echt heel spannend! Die moet ik nog steeds afkijken.. oeps! Ik kan altijd maar een paar series tegelijk kijken haha. Let me know wat je er van vindt als je gaat kijken! x

 3. 23 februari 2017 / 17:34

  Riverdale wil ik wel kijken of in ieder geval een kans geven, maar ik wacht tot heel seizoen 1 online staat. Als ik het leuk vind dan kan ik meteen in 1 keer door hahaha. Ik heb zó geen geduld om netjes elke week te wachten.

  • Eveline Fleur
   Auteur
   23 februari 2017 / 19:23

   Ohh ja ik had er helaas al 3 gekeken toen ik ineens niets meer kon zien, zo balen! Aan de andere kant heb ik nu wel elke week iets om naar uit te kijken, maar als ik kon kiezen kijk ik het ook het liefst in één keer hoor. 😉

 4. 23 februari 2017 / 19:08

  Klinkt spannend! Ik kon hem nog niet. Maar momenteel volg ik echt teveel series haha.

  • Eveline Fleur
   Auteur
   23 februari 2017 / 19:23

   Haha ja zo herkenbaar. Ik kan er altijd maar een paar tegelijk kijken anders blijft er altijd eentje liggen! Woeps 😉

 5. 24 februari 2017 / 07:01

  Dit lijkt me echt een onwijs leuke serie! Ik ben ook fan van de andere series die je noemt, dus deze vind ik vast leuk om te zien. Helaas heb ik nog geen Netflix-abonnement, maar wie weet komt dat nog 😉

  • Eveline Fleur
   Auteur
   27 februari 2017 / 07:57

   Ahhh jammer! Netflix Is zo leuk! Let me know als je het hebt.. er staan een boel goede series op haha.

 6. 24 februari 2017 / 10:18

  Klinkt leuk zeg! Zelf kijk ik nooit series. Ik zie het bij alle bloggers staan, maar zelf doe ik het gewoon niet. Heb het geduld er niet voor.. haha!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   27 februari 2017 / 07:58

   Echt? Dat hoor je niet vaak, nee hihi. Misschien ook wel goed hoor, want dan krijg je veel meer gedaan.. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?