Mijn nagellak stash

nagellak stash

Zoals je inmiddels wel weet ben ik echt dól op nagellak. Zo moest ik laatst voor een ‘confessions of a nailpolish addict’ interview mijn nagellak tellen en dat had ik eigenlijk nog nooit gedaan. En.. wat denk je?

Nou Eef, geen idee.. meer dan 50 lakjes?

Jep

Meer dan 100?

Uhu..

Meer dan 200 soorten nagellak?!

Jep

Tjemig Eef, echt niet normaal!

Haha, ja het is echt waar. Maar het is ook gewoon zó leuk! En het is echt niet zo dat ik elke week 10 lakjes koop hoor. Toegegeven: ik moet hoognodig weer eens door mijn nagellak stash heen om te kijken of er wat nagellak weg kan en zo ja, welke dan. Ik denk dat ik daar een ‘stash clean-up’ video van maak.Ik gok dat er dan een hoop lakjes weg gaan hoor. Zou je dit leuk vinden? Laat het mij dan even weten in de reacties. <3

Maar goed, jullie hebben om een nagellak stash video gevraagd, dus die heb ik speciaal voor jullie opgenomen! Sorry voor het trillen aan het begin van de video, dat is tijdens de het filmen van de nagellak stash weer verdwenen. Veel plezier met kijken!

Vind je de video leuk? Dan zou ik het super leuk vinden als je op mijn YouTube kanaal zou abonneren. Dat motiveert mij om meer videos te maken. <3

Ps: Doe jij al mee met mijn winactie? Je kan een Essie nagellak naar keuze winnen!

Ik vind het leuk om van je te horen: Wil je een nagellak stash clean-up video zien?

Delen:

10 Reacties

 1. 10 mei 2017 / 09:17

  Wauw wat heb je een grote en mooie stash! Zo leuk!
  Ik zou graag een opruimvideo zien <3
  Liefs,
  Evelien

  • Eveline Fleur
   Auteur
   11 mei 2017 / 08:13

   Dank je wel! <3 Ahh leuk, dan zal ik hem opnemen. 🙂

  • Eveline Fleur
   Auteur
   11 mei 2017 / 07:59

   <3

 2. 10 mei 2017 / 16:11

  Wow wat een uitgebreide collectie heb je! Super gaaf (:

  • Eveline Fleur
   Auteur
   11 mei 2017 / 08:33

   Ahh dank je wel. <3

 3. 11 mei 2017 / 17:16

  Haha geweldige verzameling heb je zeg. Ik heb nog niet eens 1/10e. Mag voor mijn werk geen nagellak. (Gelijk ook een groot minpunt) dus draag het alleen in vakanties.

  • Eveline Fleur
   Auteur
   12 mei 2017 / 07:52

   Ohh dat zou ik echt heel jammer vinden, maar des te leuker is het natuurlijk als je het wel op kunt doen in het weekend of op vakantie. <3 Hihi

  • Eveline Fleur
   Auteur
   13 mei 2017 / 13:23

   Haha ja ik vind het heel handig en zo blijven ze recht staan en dus langer goed. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?