Mijn Personal Body Plan ervaringen so far

personal body plan ervaringen - eerste vier maanden

Jullie weten inmiddels hoe ik mijn eerste maand Personal Body Plan heb ervaren. Omdat ik nog twee maanden te gaan heb, wil ik jullie graag een update geven met hoe het er nu voor staat.

De eerste maand

De eerste maand had ik een vliegende start. Ik leerde ontzettend veel. Zo weet ik nu hoeveel ik op een dag kan eten om op gewicht te blijven, dat af en toe snoepen he-le-maal geen kwaad kan én hoe ik mijn groente inname gedurende de dag kan verhogen, zodat het minder erg is als ik ’s avonds wat minder groenten binnenkrijg. Ik ben dus ontzettend blij dat ik met PBP ben begonnen!

4 maanden verder

Inmiddels ben ik 4 maanden verder en ben ik dus al over de helft (PBP duurt 6 maanden, tenzij je verlengt). Ik heb ups en downs gehad met zowel sporten als eten, maar ben gewoon stug doorgegaan. Consistentie is immers de sleutel tot succes! Natuurlijk heb ik niet altijd zin om te sporten, maar dat is niet erg. Ik heb ook wel eens geen zin om te gaan slapen, of om mijn huis te poetsen of om te gaan werken. That’s a part of life. Ik heb inmiddels geleerd hoe ik de draad weer op kan pakken als ik een aantal dagen een BBQ hier en een ijsje daar heb gehad. Om weer in balans te komen én om op die manier in balans te blijven. Zo lang je de draad weer op blijft pakken, blijf je vanzelf in balans. Gewoon lekker koppig doen dus, haha.

Progressie, zowel lichamelijk als mentaal

Mijn progressie is zowel lichamelijk als mentaal te merken. Lichamelijk gaat het wel minder hard dan eerst, maar Personal Body Plan is dan ook geen dieet. Het is een levensstijl. Daardoor is het iets waar ik de rest van mijn leven nog profijt van heb. Ik ben beter in mijn vel gaan zitten en voel me niet alleen fysiek sterker dankzij mijn krachttrainingen (waar ik echt vooruitgang in boek!), maar ook mentaal. Ik ben (nóg) vrolijker, ik voel me minder moe en kan ’s morgens makkelijker mijn bed uitkomen. Kortom: ik ben zo blij dat ik begonnen ben! Ik zat zelf altijd maar een beetje te klooien en ik dacht dat ik wist wat ik deed. Nu heb ik geleerd dat dat helemaal niet zo was. Ik ben er nog niet maar ik ben zeker verder dan eerst!

Mijn coach

Het is erg fijn dat ik met al mijn vragen bij mijn coach terecht kan. Maar ook voor een duwtje in de goede richting of een portie motivatie wanneer het wat minder gaat. Dankzij haar heb ik ontzettend veel geleerd en dat neem je voor altijd mee. Ik ga ontzettend gelukkig richting de bruiloft en ik kan niet wachten tot ik mijn jurk aan kan doen. Ik heb er zin in!

Als je twijfelt om te beginnen met Personal Body Plan, dan zeg ik: Zeker doen! En ook al stop je weer na je eerste 6 maanden, je zal er veel beter uitkomen dan dat je erin gaat. Geloof me: it’s worth it. I promise! <3

Ik vind het leuk om van je te horen: Wat doe jij om gezond te blijven?

Wil je niets missen? Volg mij dan via Bloglovin, Instagram of YouTube.

Delen:

7 Reacties

 1. 4 juli 2017 / 20:06

  Heel fijn dat het zo goed voor je werkt! Je eigen bruiloft is dan ook wel echt een heel goed vooruitzicht en daardoor heb je echt een mooi doel om er voor te gaan. Ik ben nu zelf op eigen houtje weer eens een poging gaan wagen en hoop nu op meer succes haha

  • Eveline Fleur
   Auteur
   6 juli 2017 / 11:30

   Ja dat is zeker een goede motivator haha! Ohhh wat goed zeg. Heel veel succes, maar dat komt vast goed! <3

 2. 8 juli 2017 / 14:45

  Wat goed dat je hier mee begonnen bent! Ik hoor er veel over in mijn eigen omgeving, en denk er ook wel eens aan om eens te beginnen voor een iets strakkere buik. Meiden ding he haha. Toch ben ik zeker wel blij met het resultaat wat ik door de jaren al heb mogen bereiken. Ga zo door meid!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   10 juli 2017 / 13:34

   Dank je wel lieverd! Wat knap dat je zelf zoveel bereikt hebt. You can do it! Ennem.. we houden altijd wel wat te wensen over inderdaad haha maar in principe is iedereen mooi zoals hij/zij is natuurlijk! <3

 3. 14 juli 2017 / 13:37

  Ben hier heel erg benieuwd naar! Ik hoor hier altijd zo veel goede verhalen over. Maar vind het echt een investering die je doet en ben altijd bang dat ze je gaan vertellen wat je eigenlijk al weet! Kijk uit naar de resultaten..

 4. 22 augustus 2017 / 20:11

  Ik lees hier dus zoveel goede verhalen over, ik ben op dit moment zelf met een best heftig dieet bezig. Ook dit gaat met ups en downs. Maar als ik mijn streefgewicht behaald heb wil ik erna misschien starten met personal body plan. Bedankt voor je positieve review, geeft mij weer een extra zetje!

  Ga zo door, you’re killing it!

  liefs, Rosita Elise

  • Eveline Fleur
   Auteur
   4 september 2017 / 08:27

   Wat lief, dank je wel Elise. En sterkte met je dieet! Dat zal vast niet makkelijk zijn als ik het zo hoor, maar you can do it! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?