Mijn eerste keer trouwjurken passen

trouwjurken passen

Ik ga mijn eerste keer trouwjurken passen. Spannend! Omdat ik zelf niet wist welke trouwjurken ik allemaal mooi vond, ging ik zelf op onderzoek uit. Ik maakte een selectie van prachtige bruidsjurken en nam deze op mijn telefoon mee naar de bruidswinkel. Benieuwd hoe dit ging? Ik vertel het je vandaag maar al te graag! 

Omdat ik zelf nog niet zo lang in de omgeving van Noordwijk woon en dus minder bekend ben met de winkels, heb ik via internet gezocht naar een bruidswinkel. Op aanraden van vriendinnen kwam ik uit bij De Bruidshoek, een bruidswinkel in Leiden. Samen met mijn vriendinnen verzamelden we bij mij thuis voor een kop thee en reden vervolgens samen naar Leiden toe. Spannend! De afspraak zou 2,5 uur in beslag nemen en ook al wist ik een beetje wat ik kon verwachten.. ik wist het toch niet 100% zeker.

Speciale belevenis

Eenmaal aangekomen werden we begroet door een vriendelijke medewerkster en werden we naar een speciale hoek in de winkel begeleid, met een eigen tafel, stoelen en een pashokje. Onder het genot van een kop thee vroeg ze wat mijn wensen waren en wat ik mooi vond. Ik liet haar mijn selectie van trouwjurken zien en vertelde wat ik wel en vooral ook niet wilde. Ze had hierdoor een duidelijk beeld en pakte vier verschillende jurken uit de winkel, die ze vervolgens in mijn pashokje hing. Je kan namelijk niet zelf tussen de rekken snuffelen. De jurken worden voor je gepakt. Ik ging samen met haar het pashokje in en mocht kiezen welke jurk ik het eerst aan wilde. Nou dat was niet moeilijk kiezen. Ik moest een torselet aan en paste de jurk. Eenmaal buiten vond ik hem toch niet bij mij passen en deed ik hem weer uit. Op deze manier werkten we langzaamaan naar de uiteindelijke jurk toe.

Dé jurk

trouwjurken

Bij de een na laatste jurk had ik het idee dat dit hem was, maar toch ook weer niet. Ik vond hem erg mooi, maar paste op aanraden van de verkoopster tóch nog een ander. Toen ik met die jurk naar buiten stapte wist ik het: dit was dé jurk! Ik werd er helemaal stil en giechelig van en zag mezelf al lopen. Wat mooi! Ik heb ook snel even mijn moeder gefacetimed om haar de jurk te laten zien. Mijn vriendinnen vonden hem ook prachtig en het was zo leuk om hun reacties te zien. Bedankt dat jullie er waren! <3

Uiteindelijk was ik na 1,5 uur al klaar. Wow dat had ik echt niet verwacht! Ik kan natuurlijk niet vertellen wat voor jurk het is geworden, aangezien Albert en andere bekenden meelezen, maar ik beloof je dat ik er he-le-maal blij mee ben. Ik vond het zo jammer dat hij weer uit moest! Uiteindelijk ben ik nog gezellig met mijn vriendinnen wezen lunchen voordat we naar huis gingen. Dat was heel gezellig, want zo konden we nog heerlijk napraten. Echt een aanrader als je zelf ook trouwjurken gaat passen. <3

Terug met mama

Vorige week zaterdag ben ik met mijn moeder terug geweest om haar de laatste twee jurken, die ik met mijn vriendinnen had gepast, te laten zien en heb ik dé jurk gekocht. Bovendien ben ik ook nog eens geslaagd voor prachtige schoenen. Daarnaast kreeg ik een stukje stof mee, zodat Albert zijn outfit op mijn jurk kan afstemmen. Super handig. Als ik er aan terugdenk ben ik weer helemaal in de wolken. Ik vond het zo leuk dat ik de jurk weer aan mocht en zo jammer dat ik hem weer uit moest doen! Om het te vieren hebben we getoast met champagne en het was echt een feest.

Ik kan echt niet wachten tot onze trouwdag. <3 Ik ben stiekem ook wel erg benieuwd wat Albert aan zal doen. Spannend!

Liefs Eveline

Wil je niets missen? Volg mij dan via Bloglovin, Instagram of YouTube. Gezellig! <3

Delen:

11 Reacties

 1. 15 mei 2017 / 09:24

  Ik snap helemaal dat je nu niet meer kan wachten tot de trouwdag en dat je benieuwd bent hoe je toekomstige man er uit gaat zien. Ik wil je jurk nu ook zien!!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   15 mei 2017 / 13:22

   Haha lieff <3 Nog 5 maandjes wachten en dan kan ik het laten zien haha.

 2. 15 mei 2017 / 11:16

  Zo leuk!!! Dit moet ik ook nog gaan doen hihi echt spannend!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   15 mei 2017 / 13:23

   Ohhh spannend!! Heb je al een dagje gepland?

 3. 15 mei 2017 / 14:58

  Oooh, wat super leuk om dit zo te lezen! Word helemaal nieuwsgierig, haha!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   15 mei 2017 / 19:22

   Hahah lieff <3

 4. 16 mei 2017 / 08:11

  Wat ontzettend leuk dat je je trouwjurk hebt gevonden! Nu ben ik wel echt heel erg nieuwsgierig. Ik kan niet wachten om de jurk te zien 🙂

  • Eveline Fleur
   Auteur
   17 mei 2017 / 09:10

   Ahh wat lief Romy. Dank je wel! <3

 5. 16 mei 2017 / 21:01

  Wat onwijs spannend en leuk! en nu ben ik toch wel erg benieuwd wat je hebt gekozen!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   17 mei 2017 / 09:13

   Dank je wel meis. <3 Ja ik moet je nog even in spanning laten haha. 😉

 6. 18 mei 2017 / 12:39

  Leuk om te lezen Eveline! Ik vind het zelf ook zo ontzettend spannend allemaal. Snap ook dat jij het hebt! haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?