Mijn boeken wishlist

Mijn boeken wishlist

Omdat ik inmiddels een aantal boeken in gedachten heb die ik graag zou willen lezen leek het me leuk om mijn boeken wishlist met jullie te delen. Daarnaast vind ik dit soort artikelen zelf altijd erg leuk om te lezen omdat ik zo wel eens nieuwe boeken ontdek.

ontworteld-naomi-novik

Ontworteld – Naomi Novik
Ontworteld staat al lange tijd op mijn wishlist. Ik ben erg benieuwd naar het verhaal en daarnaast vind ik het boek ook gewoon een mooie spannende kaft hebben.

Ontworteld is het verhaal over een volk dat vertrouwt op een kille tovenaar als beschermer tegen het gevaarlijke Woud. Maar deze man vraagt een enorme prijs: een jonge vrouw die hem tien jaar moet dienen, een lot haast net zo verschrikkelijk als in het Woud terechtkomen.

Het volgende keuzemoment nadert en de jonge Agnieszka is bang. Ze weet – iedereen weet – dat de tovenaar haar beste vriendin Kasia zal nemen: de mooie, sierlijke, dappere Kasia, die alles is wat zij niet is. Maar Agnieszka vreest de verkeerde dingen. Want het is niet Kasia die de tovenaar kiest…

de-schreeuwende-wenteltrap-lockwood-en-co-jonathan-stroud

Lockwood en co 1 – de schreeuwende wenteltrap
Ik heb hier veel goeds over gehoord en het boek schijnt ook erg spannend te zijn. I like it!

Overdag is er niets aan de hand. ‘s Nachts komen kwade geesten tevoorschijn… Het kleinste, meest ongeorganiseerde, maar zonder twijfel allerbeste bureau dat op geesten jaagt is Lockwood & Co. Medewerkers: de charismatische eigenaar Anthony Lockwood, boekenwurm George Cubbins en nieuwkomer Lucy Carlyle.

De drie staan voor hun moeilijkste klus tot nu toe. Het beruchte landgoed Combe Carey Hall moet geestvrij worden gemaakt. Geen van de vorige geestenjagers is ooit teruggekeerd. Anthony, Lucy en George moeten al hun talenten inzetten om te strijden tegen de geest van de Schreeuwende Wenteltrap en… om in leven te blijven.

recipe-for-love-katie-fforde

Recipe for love – Katie Fforde
Als fan van de ‘Heel Holland Bakt’ serie op tv leek mij dit boek erg leuk en super romantisch.

Take one aspiring cook, one judge, and a spoonful of romance.. When Zoe Harper wins a coveted place in a televised cookery competition she’s thrilled. It’s a chance to cook her way to fame and fortune and the little delicatessen she’s set her heart on.

The first task has hardly begun when she finds herself with rather too much on her plate. Not only has she got to contend with the fiercely competitive and downright devious Cher, but she’s fast developing an inconvenient crush on one of the judges – the truly delicious Gideon Irving. All too soon there’s more than canapés, cupcakes and cordon bleu at stake. Will Zoe win the competition or is Gideon one temptation too far? And is Zoe really prepared to risk it all for love?

single-en-sexy-mariette-middelbeek

Single en sexy – Mariete Middelbeek
Aangezien ik bijna 29 word en zelf ook heb gedate lijkt dit boek mij erg grappig om te lezen. Ik ben inmiddels al bijna twee jaar happily taken trouwens. ­čśë

Charlotte van Rhijn ziet als een berg op tegen haar 29ste verjaardag. Niet alleen heeft haar grote liefde Kars haar zojuist verlaten, maar iemand blijkt ook al haar bank- en spaarrekeningen te hebben geplunderd. Met haar baan als kleuterjuf kan Charlotte haar rekeningen niet betalen, en al snel krijgt ze vaker bezoek van de deurwaarder dan van haar vriendinnen Eva en Natasja. Ze kan niet meer shoppen, ze kan niet meer stappen zelfs wasmiddel kan ze zich eigenlijk niet meer veroorloven.

Dan bedenkt ze een geweldig plan: via Marktplaats verhuurt ze zichzelf als date. ‘Lot’, zoals ze zich tijdens deze betaalde afspraakjes laat noemen, is binnen de kortste keren de populairste date van de stad. Ze heeft de tijd van haar leven en denkt zelfs in een van haar klanten de liefde van haar leven gevonden te hebben. Maar dan begint ze griezelige sms’jes te ontvangen. Hebben al haar gezellige en goedbetalende dates wel het beste met haar voor?

de-man-van-mijn-dromen-rachel-gibson

De man van mijn dromen – Rachel Gibson
Wat een drama! Het lijkt me geweldig om te lezen.

Autumn Haven was van plan om in Las Vegas een gokje te wagen, een show te bezoeken en zich te vermaken. Wat niet op het programma stond was een huwelijk en al helemaal niet met een foute, zelfingenomen vent als Sam LeClaire. Wat begint als een droomromance in Las Vegas eindigt helaas al snel in een flits-scheiding. Om het drama helemaal compleet te maken ontdekt Autumn als ze thuiskomt dat ze ook nog zwanger is…

Twee jaar later heeft Autumn haar leven weer op de rit en heeft ze een succesvol bedrijf als weddingplanner opgericht. Sam is slechts een vage herinnering uit het verleden. Totdat ze hem tegen het goddelijke lijf loopt op dé bruiloft van het jaar.

Welke boeken staan op jouw wishlist?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?