Mijn blogdoelen voor dit jaar

Mijn blogdoelen voor dit jaar

Deze maand bestaat mijn blog stiekem een jaar. Maar omdat ik pas later volgens een uploadschema ben gaan werken zal ik er (nog) geen feest van maken. Dat volgt later vast nog wel. 😉 Omdat het nog net januari is wil ik mijn blogdoelen voor 2017 met je delen, want ik vind het leuk om ergens naartoe te streven. Daarnaast ben ik ook veel van plan met mijn blog!

Samenwerken met een nagellak merk

Zoals jullie weten heb ik een hele grote liefde voor nagellak. Daarom zou ik dit jaar samen willen werken met een nagellak merk. Bijvoorbeeld door middel van het bijwonen van een event of het reviewen van een nieuwe of aankomende collectie. Dat lijkt mij echt fan-tas-tisch! Samenwerken met andere merken (mits het bij mij en deze blog past) vind ik ook altijd leuk!

Uitgenodigd worden voor een event

Dan komen we meteen bij mijn volgende doel. Het lijkt me fantastisch om uitgenodigd te worden voor een event! Lekker rondsnuffelen bij al het nieuws wat er te verwachten valt en daarnaast ook nog eens hele leuke mensen ontmoeten met dezelfde hobby!

YouTube kanaal starten

Stiekem heb ik al een YouTube kanaal, maar ik wil het kanaal nieuw leven inblazen en er nagellak gerelateerde videos op plaatsen, zoals swatches, reviews en tutorials. Er zit al een hele leuke video aan te komen waarbij je een limited edition nagellak set kan winnen! Wil je deze eerste video niet missen? Abonneer je dan alvast op mijn kanaal en je bent als eerste op de hoogte van de winactie!

Nail-art tutorials

Naast prachige nagellak ben ik ook dol op nail-art. Daarom wil ik nail-art tutorials voor jullie maken. Of dit via mijn blog of via mijn YouTube kanaal zal zijn, weet ik nog niet, maar er komen sowieso tutorials aan. <3

Een freebie maken

Ik wil heel graag een freebie voor jullie maken. Wat bedoel ik hiermee? Een leuk boekje dat jullie gratis kunnen downloaden om jullie te bedanken voor jullie support. Wat hier in zal komen te staan verklap ik nog even niet. Ik moet eerst maar eens kijken of het allemaal gaat lukken zoals ik het in gedachten heb. 😉

Fun things

Dan heb ik nog wat kleine dingen die mij ontzettend leuk lijken, maar geen doelen zijn voor mijn blog:

Andere bloggers ontmoeten
Er zijn een aantal bloggers waarvan het mij ontzettend leuk lijkt om ze te ontmoeten, omdat ik al leuk contact met ze heb. Het lijkt me super gezellig om met ze af te spreken, zodat we gezellig kunnen kletsen over onze blogs en onze nagels kunnen doen. 😉 Ik zit er aan te denken om zelf een blog-meet te organiseren, dus wie weet ontvang jij binnenkort wel een uitnodiging. 😉

Een mooi Instagram feed
Ik wil proberen om meer aandacht te besteden aan mijn feed, zodat het één geheel is en niet een grote kleurenbende. Volg je mij al op Instagram? Dan heb je het begin van de (poging tot een) nieuwe feed al kunnen zien. 😉

Lieve reacties
Ik geniet gewoon heel erg van jullie reacties. Daarom hoop ik dat ik ook dit jaar nog veel lieve reacties mag blijven ontvangen!

Dat is het voor nu. Zoals je ziet ben ik veel van plan en heb ik veel wensen, maar het is niet erg om mooie doelen te hebben om naartoe te werken toch? <3 Duim je mee dat het allemaal gaat lukken?

Ik vind het leuk om van je te horen: Als je een van deze doelen mocht kiezen welke voor mij werkelijkheid zou worden, welke zou je dan kiezen?

Delen:

20 Reacties

 1. 30 januari 2017 / 08:38

  Wat een leuke doelen heb je voor je blog opgesteld. Ik hoop dat je ze waar kunt maken! Ik vind het zelf ook altijd leuk om bloggers te ontmoeten, je hebt dezelfde passie en het is altijd leuk om weer bij te kletsen op events.

  • Eveline Fleur
   Auteur
   30 januari 2017 / 13:27

   Wat lief, dank je wel! Inderdaad, dat lijkt me erg gezellig. 🙂

 2. 30 januari 2017 / 09:34

  Wat een mooie doelen heb je opgesteld zeg! <3
  Het lijkt mij heel erg leuk om een keer bloggers te ontmoeten, en zou nog heel erg graag naar een event gaan, lijkt mij zo tof!

  Liefs,
  Evelien

  • Eveline Fleur
   Auteur
   30 januari 2017 / 13:27

   Dank je wel Evelien! Ja leuk he. 🙂

 3. 30 januari 2017 / 09:44

  Mooie doelen meis <3 Ik weet zeker dat er een hele hoop uitkomen dit jaar. En natuurlijk gefeliciteerd met je 1 jarige blog jubileum!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   30 januari 2017 / 13:28

   Ahh wat lief, dank je wel. Ik hoop het ook! Ik ben benieuwd wat 2017 allemaal in petto heeft. 😉 En dank je wel! <3 De tijd vliegt. 😉

 4. 31 januari 2017 / 15:10

  Mooie doelen meis! Ik hoop met je mee dat je samen mag werken met een nagellak merk, dat is je gegund! Andere bloggers ontmoeten is ook altijd zo gezellig! Leuk artikel.

  • Eveline Fleur
   Auteur
   31 januari 2017 / 17:22

   Ahw wat lief, dank je wel meid! <3 Jaaa lijkt me erg gezellig inderdaad, haha. 🙂

 5. 31 januari 2017 / 16:08

  Wat een mooie doelen! Gefeliciteerd met je jubileum, zo leuk! Ik ben je meteen gaan volgen op Instagram want dat deed ik nog niet!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   31 januari 2017 / 17:37

   Ahh, dank je wel! En super leuk dat je mij bent gaan volgen! <3

  • Eveline Fleur
   Auteur
   31 januari 2017 / 17:23

   Ahww dank je wel Lindsey. Super lief!

 6. 31 januari 2017 / 20:00

  wat heb je mooie blogdoelen voor jezelf opgesteld! ik hoop van harte dat ze allemaal uit zullen komen, ik zal je nog even volgen op insta hihi x

  • Eveline Fleur
   Auteur
   1 februari 2017 / 06:16

   Ah wat lief, dank je wel! <3 <3

 7. 1 februari 2017 / 21:13

  Wat een ontzettend mooi en leuke doelen heb je! Het lijkt mij ook heel tof om eens andere bloggers te ontmoeten. Zo leuk om eens de mensen van achter de computer in het echt te zien 🙂 Ik hoop dat je al deze doelen dit jaar kunt waarmaken!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   2 februari 2017 / 16:44

   Ja he, dat lijkt mij ook. Dank je wel Romy!

 8. 2 februari 2017 / 10:33

  Wat een mooie doelen! Heel veel succes <3

  • Eveline Fleur
   Auteur
   2 februari 2017 / 16:45

   Ah dank je wel Anouk! Lief <3

 9. 3 februari 2017 / 20:27

  Dat zijn echt hele mooie doelen! Ik hoop dat je ze allemaal waar kunt maken! ^^

  • Eveline Fleur
   Auteur
   6 februari 2017 / 18:04

   Dank je wel lieve Marsha! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?