Mijn beauty wishlist

mijn beauty wishlist

Afgelopen weekend liep ik Douglas binnen om rond te kijken tussen de make-up en om aantal nieuwe geuren te ruiken waar ik zeer nieuwsgierig naar was. Het ruikt daar altijd zo lekker!

Ik had namelijk nog een cadeaubon van mijn verjaardag en ik wist niet zeker of ik daar nou een parfum of fijne make-up van wilde halen. En dus snuffelde ik (haha) lekker rond. Helaas was ik mijn bon vergeten mee te nemen (blame it on the pregnancy), dus ging ik zonder parfum en make-up weer naar huis. Maar nu heb ik wel een aantal mooie beauty items op mijn wishlist staan!

Parfum

Marc Jacobs Sunshine parfum en Marc Jacobs Eau So Sweet parfum

Het luchtje waar ik nieuwsgierig naar was, was de Daisy love Sunshine parfum van Marc Jacobs. De geur is iets sterker dan ik normaal zou dragen tijdens de lente/zomer, maar ik vond het alsnog een heerlijke geur! Ik zat de hele tijd aan mijn pols te ruiken, omdat ik daar wat parfum opgespoten kreeg, dus ja.. daar ga ik nog voor terug! Ook de zachtere geur ‘Daisy love Eau so sweet‘ vond ik heerlijk ruiken en heb ik aan mijn wensenlijstje toegevoegd. En de flesjes zijn echt onwijs cute!

Lippenstift

MAC Faux lippenstift en MAC Vegas Volt lippenstift

Met een mooie lipstick van MAC maak je mij altijd blij. De satin lipstick Faux (links op de foto) staat hoog op mijn wensenlijst, evenals de amplified lipstick Vegas Volt (rechts op de foto). Het lijkt me zo’n fijn kleurtje voor de zomer! Wat is jouw lievelings MAC lippenstift?

Oogschaduw

Dior Backstage oogschaduw palette in de kleur 001 warm en mac shiny pretty p for pink oogschaduw

Ook het oogschaduw palette van Dior, in de kleur 001 warm,  ziet er prachtig uit en lijkt mij het ideale palette voor dagelijks gebruik. Ook viel mijn oog op de P for Pink oogschaduw van MAC . Het lijkt me ideaal om je ogen net wat extra’s te geven zonder enorm op te vallen en het is een warme tint bij mijn bleke huidje. Je kan de oogschaduw natuurlijk zoveel opbouwen als je zelf wilt, dus als je een keer een feestje hebt kan je wat meer aanbrengen.

Nagellak

OPI Passion nagellak en Essie Signature Smile nagellak

Tja en mijn beauty wishlist zou geen beauty wishlist zijn, zonder nagellak. Nu kwam ik OPI nagellak in de kleur passion tegen en ik vind dit een prachtige naturel kleur voor dagelijks gebruik. Ook heel leuk dat hij roze is en ik binnenkort een klein meisje verwacht natuurlijk, dus wie weet ben ik ietwat bevooroordeeld. šŸ˜‰ En met nagellak van Essie zit je altijd goed. Hij blijft lang zitten en chipt bijna niet. De kleur signature smile is ook roze, maar een stuk zomerser dan Passion van OPI en ik word er al vrolijk van als ik ernaar kijk.

Nu ik alle producten bij elkaar zie zijn het er best wel wat, maar het is heerlijk om deze items beetje bij beetje aan te schaffen toch? Welke items heb jij op je beauty wishlist staan? Laat het me weten in de reacties!

Liefs Eveline

NIETS MISSEN? VOLG MIJ VIA BLOGLOVIN OF INSTAGRAM!

 

Delen:

2 Reacties

 1. 18 juni 2019 / 07:39

  Oeh deze parfums zijn echt allebei zo lekker! Leuke wishlist, fijne week nog verder

  • Eveline Fleur
   Auteur
   18 juni 2019 / 11:31

   Haha jaaa echt heerlijk. Bedankt meis, jij ook een hele fijne week!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?