Mijn 9 meest populaire Instagram foto’s van 2017

Mijn 9 meest populaire Instagram foto’s van 2017

Op Instagram kon je er niet omheen en #bestnine2017 was trending. Ook ik heb gekeken wat mijn 9 meest populaire Instagram foto’s van 2017 zijn. Welke foto’s kregen de meeste liefde van jullie? Zo aan het begin van 2018 leek het mij leuk om ze te delen en erop te reagerenOp nummer 1

Deze foto was het meest geliked in 2017 en is tijdens onze huwelijksreis gemaakt. Het was de dag waarop we weer naar huis moesten en ik mijn prachtige SuitSuit koffer voor de tweede keer mocht inpakken, want ik had hem speciaal voor de huwelijksreis gekocht aangezien we een koffer te weinig hadden. Wat was ik blij! Daarnaast draag ik een jurkje van OTTO met een japanse bloesem (I love sakura bloesems!) en mijn witte Adidas sneakers die ik de afgelopen zomer ontzettend veel gedragen heb. Wat lopen ze lekker!

Op nummer 2

31 mei plaatste ik een foto van mijn heerlijke ontbijtje met granola, yoghurt, blauwe bessen en wat in plakjes gesneden aardbeien. Met dit gezonde ontbijtje weet ik zeker dat ik lange tijd verzadigd ben. Ik eet het ‘s morgens nog steeds, maar wissel met de toppings omdat het fruit met het seizoen wisselt. Wat eet jij graag voor ontbijt?

Op nummer 3

Ik besloot een foto te maken tijdens mijn hardlooprondje en mijn hartslag te monitoren met mijn Fitbit Alta HR. Ik liep tussen de druppels door en was ontzettend gemotiveerd. Blijkbaar vonden jullie dat erg leuk om te zien! 🙂

Op nummer 4

Dit is een recente foto van onze heerlijke en fantastische week op Curacao. Albert en ik stonden heerlijk van het uitzicht te genieten. Wat was het daar mooi zeg! Strakblauwe lucht met een paar prachtig witte wolkjes die er voor de sier voorbij vlogen, heldergroen/blauw water en wuivende palmbomen.. ik zou zo weer terug willen!

Op nummer 5

Volgens mij plaatste ik maar 2 keer dit jaar meerdere foto’s op Instagram. Ik plaatste een selectie van onze huwelijksreisfoto’s en de fantastische 14 dagen die we hebben gehad. Jullie vonden het ook ontzettend leuk om te zien en hebben hele lieve reacties achter gelaten. Zo lief! <3

Op nummer 6

Nog een foto van onze recente trip naar Curacao. Twaalf jaar geleden was ik op precies dezelfde plek en het bracht een hoop herinneringen terug. Ik vond het zo gek en bijzonder dat ik na zo’n lange tijd weer terug was. Ik moest daar dan ook een foto van met jullie delen. <3

Op nummer 7

Op nummer 7 staat een foto van mijn met mijn lievelings nagellak van dat moment: Essie Lounge Lover. Het is een prachtige kleur die lang blijft zitten en mooi staat bij mijn lichte huidskleur. Ik plaatste de foto een dag na mijn verjaardag om jullie te verwennen met een winactie. Jullie konden een Essie nagellak naar keuze winnen!

Op nummer 8

Dit jaar werd ik 30 en vierde ik het de zaterdag erna in het klein bij ons thuis. Albert maakte een foto van mij in de tuin, in mijn nieuwe jurkje waar ik zo ontzettend blij mee was. Het was ook nog eens heerlijk weer!

Op nummer 9

Ik plaatste een foto van mijn simpele, maar vullende en oh zo lekkere lunch en jullie reageerden er enthousiast op. Ik heb deze lunch het afgelopen jaar nog vele malen opnieuw gemaakt. Ik ben dol op receptjes die gezond, snel te maken en lekker zijn!

Ik vind het mooi dat er een balans is te zien tussen fashion, lifestyle, health, nagellak en persoonlijke foto’s. Die balans hoop ik dit jaar verder vast te kunnen houden op mijn blog en ik hoop dat jullie mij met plezier zullen blijven volgen! <3

Liefs Eveline

Delen:

10 Reacties

 1. 4 januari 2018 / 17:39

  Wat een leuke foto’s! Volgens mij volg ik jou nog niet, want ik herken ze niet haha. Moet ik zo gelijk even doen! Vind je er trouwens echt leuk uitzien op die eerste foto met je toffe koffer. Dat jurkje staat je goed! 😀

  • Eveline Fleur
   Auteur
   5 januari 2018 / 16:34

   Ahh wat lief, dank je wel voor je mooie compliment! En gezellig, dan zie ik je wel via Insta verschijnen. 😀 Xx

 2. 4 januari 2018 / 18:41

  Wat een prachtige foto’s stuk voor stuk! En ik kan het niet laten om te zeggen dat je echt heel fotogeniek bent. Wat sta je mooi op elke foto 🙂 Dat Sakura-jurkje vind ik erg leuk. En wat gaaf dat je naar Curaçao bent geweest dit jaar! Daar zou ik ook heel graag nog eens naartoe willen.

  • Eveline Fleur
   Auteur
   5 januari 2018 / 16:36

   Ahh wat een mooi compliment zeg, dank je wel! 🙂 Curaçao is echt heel erg relaxed, mooi en leuk. Mocht je de kans hebben, zou ik het zeker doen!

 3. 5 januari 2018 / 18:01

  Wat een mooie en leuke foto’s zeg! Vooral de eerste en vierde foto vind ik erg leuk. Ook nummer 5, die zou zo uit een reisgids kunnen komen haha!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   11 januari 2018 / 17:33

   Haha. Ahhh wat lief, dank je wel Kim! <3

 4. 10 januari 2018 / 20:44

  Ik heb pas net je blog ontdekt en nu dus ook je Instagram account. Super leuk! En wat een toffe honeymoon hebben jullie gehad zeg!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   11 januari 2018 / 17:29

   Ahh wat lief, dank je wel! <3 Gezellig dat je een kijkje neemt op mijn blog. 🙂

 5. 12 januari 2018 / 22:03

  Wat maak je mooie foto’s zeg! En volgens mij heb je er heerlijke reizen op zitten dit jaar. Ik ben je gelijk gaan volgen, gezellig 🙂

  • Eveline Fleur
   Auteur
   16 januari 2018 / 12:22

   Ahh dank je wel Margo! Het was inderdaad fantastisch. 🙂 Ik zag het inderdaad, gezellig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?