Met deze warme pyjama’s kom jij de herfst en winter wel door

Met deze warme pyjama’s kom jij de herfst en winter wel door

 

In de herfst en winter vind ik niets lekkerder dan het dragen van een warme dames pyjama. Het is vaak al koud genoeg en met zo’n warm exemplaar weet je zeker dat je het niet koud krijgt. Ben je zelf nog op zoek naar een lekkere warme pyjama? Ik heb de warmste exemplaren van LASCANA voor je op een rij gezet.

Let’s jump in bed

warme jumpsuits

Jumpsuit 1 // Jumpsuit 2 // Jumpsuit 3

Jumpsuits zijn niet alleen in de herfst erg comfortabel, maar ook in de winter. Of je het als pyjama of als chilloutfit draagt, met deze jumpsuits weet je in ieder geval zeker dat je het niet koud zal krijgen. Als koukleum for life is dit natuurlijk een must-have! Het is alleen wel fris als je moet plassen, want op het toilet moet je gehele jumpsuit uit. Haha πŸ˜‰

Our little secret

warme pyjamas roze met wit gestreept

Pyjama 1 // Pyjama 2

Deze pyjama’s hebben wel wat weg van de fijnere roze met wit gestreepte pyjama’s van Victoria’s Secret. Praktisch en toch chic! Bovendien vind ik roze kleurtjes altijd erg cute. Ik zie mijzelf al helemaal in deze pyjama’s in huis rondlopen. Mét warme sloffen eronder uiteraard.

 

Festive pyjama party

warme pyjamas ruit

Pyjama 1 // Pyjama 2

Vanwege de kleuren en het ruitjespatroon doen deze pyjama’s mij denken aan de donkere dagen rond kerst. Ik vind de kerstperiode altijd erg gezellig en ik kijk er dan ook erg naar uit. Helemaal nu we een dochtertje hebben! Ik ben nog op zoek naar een leuke kersttrui voor ons dochtertje zodat we alle drie een leuke kersttrui aan kunnen doen. Albert en ik doen dit al jaren namelijk, maar Roos moet natuurlijk wel meedoen met deze traditie. πŸ˜‰

Welke pyjama is jouw favoriet?

Liefs Eveline

Share:

2 Reacties

 1. 3 november 2019 / 21:58

  Ik houd van pyjama’s! Kan echt niet zonder tijdens het najaar. Het liefst een mooi vrolijk kleurtje wordt ik blij van.

  • Eveline Fleur
   Auteur
   5 november 2019 / 13:09

   Ja helemaal mee eens! Koukleumpje hier. πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?