Met deze warme pyjama’s kom jij de herfst en winter wel door

Met deze warme pyjama’s kom jij de herfst en winter wel door

 

In de herfst en winter vind ik niets lekkerder dan het dragen van een warme dames pyjama. Het is vaak al koud genoeg en met zo’n warm exemplaar weet je zeker dat je het niet koud krijgt. Ben je zelf nog op zoek naar een lekkere warme pyjama? Ik heb de warmste exemplaren van LASCANA voor je op een rij gezet.

Let’s jump in bed

warme jumpsuits

Jumpsuit 1 // Jumpsuit 2 // Jumpsuit 3

Jumpsuits zijn niet alleen in de herfst erg comfortabel, maar ook in de winter. Of je het als pyjama of als chilloutfit draagt, met deze jumpsuits weet je in ieder geval zeker dat je het niet koud zal krijgen. Als koukleum for life is dit natuurlijk een must-have! Het is alleen wel fris als je moet plassen, want op het toilet moet je gehele jumpsuit uit. Haha 😉

Our little secret

warme pyjamas roze met wit gestreept

Pyjama 1 // Pyjama 2

Deze pyjama’s hebben wel wat weg van de fijnere roze met wit gestreepte pyjama’s van Victoria’s Secret. Praktisch en toch chic! Bovendien vind ik roze kleurtjes altijd erg cute. Ik zie mijzelf al helemaal in deze pyjama’s in huis rondlopen. Mét warme sloffen eronder uiteraard.

 

Festive pyjama party

warme pyjamas ruit

Pyjama 1 // Pyjama 2

Vanwege de kleuren en het ruitjespatroon doen deze pyjama’s mij denken aan de donkere dagen rond kerst. Ik vind de kerstperiode altijd erg gezellig en ik kijk er dan ook erg naar uit. Helemaal nu we een dochtertje hebben! Ik ben nog op zoek naar een leuke kersttrui voor ons dochtertje zodat we alle drie een leuke kersttrui aan kunnen doen. Albert en ik doen dit al jaren namelijk, maar Roos moet natuurlijk wel meedoen met deze traditie. 😉

Welke pyjama is jouw favoriet?

Liefs Eveline

Delen:

10 Reacties

 1. 3 november 2019 / 21:58

  Ik houd van pyjama’s! Kan echt niet zonder tijdens het najaar. Het liefst een mooi vrolijk kleurtje wordt ik blij van.

  • Eveline Fleur
   Auteur
   5 november 2019 / 13:09

   Ja helemaal mee eens! Koukleumpje hier. 😉

 2. 14 november 2019 / 15:44

  Ik vind de geruite pyjama het leukst 🙂 Als ik een pyjama aantrek, dan heb ik een van mijn geruite pyjamabroeken aan en gewoon een basic t-shirt.

  • Eveline
   Auteur
   21 november 2019 / 15:54

   Ook heel lekker! En lekker praktisch. 🙂

 3. 19 november 2019 / 19:42

  Zijn onesies nog steeds in? Ik heb toch liever een ‘normale’ pyjama.

  • Eveline
   Auteur
   21 november 2019 / 15:50

   Ik denk niet dat het enorm in is, maar voor de wintermaanden worden ze nog steeds verkocht. Ik vind de warmte van een jumpsuit wel fijn, maar heb dat het liefst in een variant met een broek en trui, hihi. 😉

 4. 25 november 2019 / 09:45

  Ik vind die onderste twee erg leuk, met de ruitjes. Een beetje ‘festive’, maar in feite kun je ze de rest van het jaar ook prima dragen. Nu wil ik ook een nieuwe pyjama, haha;-)

  • Eveline
   Auteur
   28 november 2019 / 09:30

   Ja heerlijk he. Sorryyyy haha 😉

  • Eveline
   Auteur
   28 november 2019 / 09:37

   Ja heerlijk! Zeker met de kou en regen buiten.. lekker binnen cocoonen, hihi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?