#marriedlife

#marriedlife

Als je het aan je collega’s, je vrienden of je familie vraagt geeft iedereen een ander antwoord op de vraag hoe het is om getrouwd te zijn. Vandaag wil ik je graag uitleggen hoe het voor mij is om getrouwd te zijn. Is het hetzelfde als voorheen of toch anders? En wat is nou een mooier moment om over het huwelijk te praten dan op de dag van de liefde?

Dé dag

7 oktober stapten Albert en ik in het huwelijksbootje. Gelukkig niet letterlijk, want het regende en waaide die dag best wel hard. We zouden gegarandeerd omgeslagen zijn. 😉 Het klinkt misschien cliché maar het was oprecht de mooiste dag uit mijn leven. Niet alleen omdat ik met de man van mijn dromen ben getrouwd, maar ook omdat iedereen die ons lief is daarbij aanwezig was. En dat gebeurt niet vaak.

Het was een dag die helemaal in het teken stond van onze liefde. Ook al schrijf ik deze blog en deel ik dus best veel van mijn leven (en dus ook mijn leven met Albert), word ik toch nog wat verlegen als alle aandacht naar mij uitgaat. Op de dag zelf had ik daar echter (en gelukkig) totaal geen last van. We waren zo aan het genieten dat we het helemaal niet door hadden. En zo hoort het natuurlijk ook. 😉

Hoe bevalt het getrouwde leven?

Vriendinnen vroegen mij hoe het getrouwde leven mij bevalt. En heel eerlijk? Ik vind het fantastisch! Het is aan de ene kant hetzelfde, want Albert is nog steeds Albert en ik ben nog steeds ik. Maar aan de andere kant is het toch zó anders. Het voelt alsof ik op een nog dieper niveau met Albert verbonden ben. Het voelt specialer dan ‘gewoon’ vriend en vriendin van elkaar te zijn. Begrijp me niet verkeerd, het is voor iedereen anders en ik respecteer ieders keuze, maar zo voelt het in ieder geval voor mij. Voor een romanticus als ik (en Albert overigens ook) voelt het echt als de kers op de taart.

Het is voor iedereen anders

Natuurlijk is het getrouwde leven voor iedereen anders, want elk stel is anders, maar los van het huwelijk op zich is het juist Albert die het huwelijk voor mij zo speciaal maakt. Logisch ook natuurlijk, want hij is de man waarmee ik ben getrouwd. 😉 Maar het is meer dan dat.

Hij de reden dat ons huis als thuis voelt. Mijn man (hihi, blijft leuk) is de perfecte aanvulling op mijn leven, degene die er altijd voor me is en die me neemt zoals ik ben of het niet erg vindt als ik een keer een mindere dag heb. Hij is mijn grootste supporter. Hij gelooft in mij en zorgt ervoor dat ik, op de momenten dat ik het zelf even niet doe, mijn geloof in mijzelf teruggeeft. Die zegt dat ik het beste verdien en tegelijkertijd het beste in mij naar boven haalt. Dus ja, ik ben ontzettend gelukkig dat ik deze man, mijn man mag noemen. <3

Liefs Eveline

BLOGLOVIN – INSTAGRAM – YOUTUBE

Delen:

11 Reacties

 1. 14 februari 2018 / 08:57

  Ahh zo lief! Ik ben het helemaal met je eens. Het is de mooiste dag van je leven en het is zó leuk dat je dit samen doet met al je dierbare.
  Die foto van jullie is super mooi trouwens!!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   14 februari 2018 / 19:55

   Ja he, en dat is iets wat voor altijd bijblijft. En dank je wel, super lief! 🙂

 2. 14 februari 2018 / 10:22

  Ooh, wat lief om te lezen!
  Liefs,
  Yara

  • Eveline Fleur
   Auteur
   14 februari 2018 / 19:56

   Dank je wel Yara! <3

 3. Anke
  14 februari 2018 / 11:46

  Jullie hebben dan ook allebei precies de goede gekozen 💖 😘.
  Dat was te zien op jullie trouwdag en nog steeds!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   14 februari 2018 / 19:57

   Ahh super lief, dank je wel! <3 Xx

 4. 19 februari 2018 / 08:35

  Wat een mooi artikel! De liefde spat ervan af 🙂 Ik kan me voorstellen dat getrouwd zijn nog net iets specialer voelt dan vriend en vriendin zijn en dat zo’n dag om je liefde te bezegelen ook wel heel bijzonder is. Wat een lieve foto van jullie samen trouwens!

 5. 19 februari 2018 / 20:00

  Wat een lief artikel! Je beschrijft het zo liefdevol. Ik geloof ook in het huwelijk en dat het een extra ‘iets’ brengt in een relatie. Leuk om te lezen dat jullie dit ook echt zo ervaren.

  • Eveline Fleur
   Auteur
   1 maart 2018 / 13:16

   Ahh wat een lieve reactie Larissa. Dank je wel! <3 Wij ervaren het (gelukkig) allebei zo inderdaad. Mooi dat jij er ook in gelooft, dat hoor je tegenwoordig niet zo veel meer! 🙂

 6. 3 maart 2018 / 14:45

  Leuk artikel! Getrouwd zijn is zo fijn<3 Wij gaan alweer naar ons 6de jaar toe in 2018.

  • Eveline Fleur
   Auteur
   13 maart 2018 / 07:54

   Oh wauw 6 jaar alweer. Gefeliciteerd!! Super leuk om te horen dat je het nog steeds zo fijn vindt. Ik ben heel benieuwd hoe het leven er voor Albert en mij uitziet na 6 jaar. Hopelijk met een mooi gezinnetje. <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?