Mijn makeup stash opruimen – 2019

make-up stash opruimen

Het is tijd om mijn makeup stash op te ruimen. De laatste keer dat ik een beauty video had gemaakt vroegen jullie om een nagellak stash, maar in deze video ruim ik mijn minimalistische makeup stash op.

Ik had zin om weer eens een video op te nemen en ik zit nog steeds in mijn opruim modus, dus ik dacht laat ik mijn make up stash opruimen! Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien. Enne.. Als jullie nog tips hebben voor het handig bewaren van je make-up dan hoor ik het graag!

Als je nog vragen of andere leuke ideeën voor een video hebt, laat dan even een reactie achter. Ik zou het ontzettend leuk vinden als je op mijn YouTube kanaal abonneert. Je weet dan als eerst wanneer ik een nieuwe video heb geplaatst, ik zal ze namelijk niet allemaal op mijn blog zetten. Veel kijkplezier!

Liefs Eveline

Delen:

4 Reacties

 1. 28 februari 2019 / 12:41

  Goed bezig! Heerlijk alles lekker opruimen. Ik ben ook steeds aan het opruimen en alles weg doen. Ik ga dit weekend ook eens naar mijn make-up stash kijken.

  • Eveline Fleur
   Auteur
   10 maart 2019 / 11:31

   Oeh leuk! Heb je veel weg gedaan?

 2. 28 februari 2019 / 16:50

  Wat heerlijk, zoveel opruimen! En wat heb je een hoop zeg. Ik heb laatst enorm veel beauty-spul weggedaan, waaronder ook nagellak en make-up. Ruimt echt heerlijk op, ik wist niet dat het zo fijn kon voelen, haha!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   10 maart 2019 / 11:32

   Oh heerlijk! Ik vind het ook super fijn.. het maakt mijn hoofd echt leeg en het is fijn om precies te weten wat je nu allemaal in huis hebt. šŸ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?