Verslaafd aan Love Island

Eveline kijkt Love Island

Een aantal weken geleden ben ik voor het eerst gestart met de serie Love Island op Videoland. Ik had deze reality serie nog nooit eerder gekeken en besloot het toch te doen. En sjongejonge wat ben ik blij dat ik dit heb aangezet!

Ik zeg het je eerlijk.. ik ben he-le-maal verslaafd. Elke avond om 20:00 uur is er weer een nieuwe aflevering. En afgezien van de achter de schermen afleveringen, wat ik stiekem een beetje fillers vind, ben ik niet bij mijn tv weg te slaan. Het valt precies samen met de avondfles van mijn kleine mannetje, dus meestal kijk ik de helft samen met hem op laag volume en kijk ik het laatste stuk in bed.

Voor als je de serie nog niet kent: in Love Island gaan singles op zoek naar ware liefde in een luxe villa in Gran Canaria. Door met elkaar te praten, koppels te vormen en gekke (leuke) spelletjes te doen leren ze elkaar beter kennen en hopen ze ware liefde te vinden. Omdat ik de eerdere seizoenen nooit gezien heb (dit is inmiddels seizoen 4), weet ik eerlijk gezegd niet hoe de dynamiek bij de vorige deelnemers was. Maar in dit seizoen gaat iedereen heel volwassen met elkaar om en zijn ze allemaal heel aardig voor elkaar. Het lijkt soms wel één grote vriendengroep. Dit maakt het voor mij extra leuk om te kijken, omdat ze zo veel lol hebben met elkaar.

Zoals je wellicht wel weet ben ik dol op romantiek. Deze serie lijkt dan ook op mijn lijf geschreven. Inmiddels zijn er al een aantal steady koppels in de serie aanwezig, zoals Esmée en Job (het eerste officiele stelletje <3), Nina en Paulo, Jim en Raina en Joey en Luna. Ook gingen er helaas leuke kandidaten naar huis waar ik graag meer van had gezien (Morris en Sarah.. boe!). En wanneer er nieuwe kandidaten (bombshells) in de villa aankomen en zij een keuze moeten maken tussen bestaande koppels wordt het wel erg spannend. Stiekem vind ik dat helemaal niet leuk, want zo worden er steady koppels uit elkaar gehaald. Zo zielig! Ik merk dat ik dan soms hardop ‘neeee’ roep of in shock op de bank zit. Verder is Love Island geen programma waar iedereen bij elkaar in bed duikt, zoals met temptation island wel het geval is. Het is allemaal eigenlijk allemaal heel netjes en dus echt gericht op het vinden van de ware liefde. En de mannen zijn allemaal super lief. Love it!

Ik ben benieuwd welke stelletjes er nog meer gevormd gaan worden. Ook al is het voor de nieuwe bombshells soms moeilijk om er nu nog tussen te komen. Ik binge nog even verder deze laatste week! Kijk jij ook naar Love Island? Zo ja, wie is jouw favoriet? Stuur me een DM via instagram zodat we samen kunnen fangirlen haha! <3

Liefs Eveline

Delen:

4 Reacties

 1. 23 juni 2021 / 13:34

  Oh ik heb dit gelezen, maar ik kijk dit soort programma’s eigenlijk helemaal niet.
  Ik ben de laatste tijd enorm van ambulance UK en die verhalen grijpen mij enorm aan.

  • Eveline
   Auteur
   23 juni 2021 / 13:43

   Ik normaal ook nooit, maar de laatste tijd ben ik hooked! Oh Ambulance UK ken ik niet, maar ik kan me voorstellen dat dat vrij heftige dingen zijn die ze in de ambulance meemaken. Klinkt wel spannend ook. Is dat ‘gewoon’ op tv?

  • Eveline
   Auteur
   29 juni 2021 / 09:05

   Jaa zo leuk! Ik vind het ook super jammer dat het weer voorbij is. Ik ben wel echt blij met de winnaars. Ze zijn zo schattig samen. Maar er zaten sowieso hele leuke stelletjes in vond ik. Ik ben benieuwd welke er stand houden. šŸ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?