Life update: verbouwen, bekkeninstabiliteit, haar geverfd en verhuizen

Life update: verbouwen, bekkeninstabiliteit, haar geverfd en verhuizen

Hey lieve lezers. Vandaag heb ik weer een life update voor jullie. Het is weer veel te lang geleden dat ik dit heb gedaan, dus is het tijd om lekker bij te kletsen!

De verbouwing en verhuizing

Aangezien er momenteel veel in het leven van mij en mijn gezinnetje speelt leek het me fijn om weer een life update met jullie te delen. Wij hebben eerder dit jaar een huis gekocht en zullen in januari 2021 gaan verhuizen. Iets waar we hard voor gewerkt hebben, onwijs gelukkig mee zijn en heel veel zin in hebben! Het is een bestaand huis dus we zijn een boel dingen aan het verbouwen. Er komt een hoop bij een verbouwing kijken, dus ik prijs mijzelf heel gelukkig met een man die alles zo goed kan plannen en regelen. En gelukkig zitten er niet veel dingen tegen. Maar wat een troep geeft verbouwen zeg. Overal stof en viezigheid.. Je had onze trappen moeten zien.. niet normaal. Elke keer als je naar boven of beneden liep dwarrelde alles weer in het rond. Albert had het erover dat je dit alleen met bouwstofzuigers weg kunt halen, dus we hadden er al snel eentje aangeschaft zodat we al het bouwvuil een beetje schoon konden krijgen. Want dat gingen we niet doen met onze reguliere stofzuiger natuurlijk. Dat is zonde.

Nu alle grote bouwwerkzaamheden erop zitten, hebben we een groot deel van de raamdecoratie weer teruggehangen. Maar we moeten ze wel nog even poetsen. Jaloezieën zijn echt verschrikkelijk om schoon te maken vind ik, maar als het eenmaal schoon is dan heb je ook wat. Met de aangekondigde lockdown zullen we wel even moeten wachten met het uitzoeken van gordijnen en onze trapbekleding in de rest van het huis. Dit betekent dat we in de eerste tijd dat we er wonen niet alles dicht kunnen doen, wat natuurlijk erg jammer is. Maar daar is niets aan te doen. Het is wat het is. Al met al gaat alles gelukkig goed en ziet het ernaar uit dat we begin januari kunnen verhuizen. Precies op tijd voor de komst van ons tweede kindje, eind januari. Super spannend!

Iets waar ik ook lange tijd naar uitkijk is het feit dat we een bad zullen hebben in het nieuwe huis. Ik zie mezelf daar vele avondjes doorbrengen met een wijntje (na de bevalling uiteraard), een goed boek en een heleboel kaarsen. Heerlijk! Ik hoop dat ik, voordat de kleine komt, ook al wat me-time momentjes in de badkamer kan doorbrengen. Het lijkt me heerlijk ontspannen en fijn om je lichaam even te ontlasten van het gewicht van je buik. Ik ben stiekem al aan het rondsnuffelen voor lekkere bruisballen van Lush. Als je nog aanraders hebt, drop ze alsjeblieft in de comments!

De babykamer

In de afgelopen tijd heb ik allerlei spulletjes voor de babykamer verzameld, dus ik kan niet wachten om zijn kamertje in te gaan richten. Ergens voelt het gek dat je in de voorbereiding nog geen kamertje hebt waar je zijn spulletjes kan leggen of af en toe naar binnen loopt, maar begin januari kan ik gelukkig helemaal losgaan. Nu al zin in! Ook deze keer ga ik weer zelf babykamer posters maken, net zoals ik dat voor mijn dochtertje heb gedaan. Het thema van het toekomstige babykamertje is een bos/herfst thema. Omdat we daar zelf zo gek op zijn.

Voor het kamertje van mijn dochter zag ik enige tijd geleden overigens een super leuk boekenkarretje op wieltjes. Ik wil hem heel graag zelf nog eens namaken en dan van mevrouw konijn. Met decoupeerzagen kun je de rondingen van de oren of een staart gemakkelijk namaken. Het enige is dat mijn boekenkarretje dan waarschijnlijk niet zal kunnen rijden, want ik heb geen idee hoe ze die wieltjes laten draaien. Maar dat vind ik ook niet erg. Het is in de manier waarop ik het wil gebruiken toch meer een boekenkast i.p.v. een speelkarretje.

Bekkeninstabiliteit

Helaas heb ik ook deze zwangerschap weer last van bekkeninstabiliteit. Omdat het zo heftig was met de drukte van de verbouwing, mijn werk, de zwangerschap en bekkeninstabiliteit, ben ik een week eerder met verlof gegaan. Maandag was de eerste dag van mijn verlof, maar toen hoorden we ‘s avonds allemaal dat we in een lockdown gaan. Super balen natuurlijk, want dat betekent dat de opvang ook dichtgaat. De rust die ik op die dagen voor ogen had zal ik dus niet zo goed kunnen pakken, terwijl ik die juist nu zo hard nodig heb. Ik begrijp zeker dat we in lockdown gaan, maar in mijn huidige situatie komt het wel erg rot uit en doet het lichamelijk gewoon veel pijn. Ik hoop dan ook dat ik de komende tijd goed door zal kunnen komen. Gelukkig zit de verbouwing er bijna op en gaan we ook al bijna verhuizen, dus wellicht dat dat wat meer rust zal geven voordat de kleine komt. En hopelijk geeft dat mijn bekken ook weer wat rust, omdat je daar geen stress meer van hebt. Hoe dan ook kan ik natuurlijk niet wachten tot we in ons nieuwe huis wonen én tot de kleine er is!

Haar geverfd

Zoals je op de foto wellicht kan zien heb ik mijn haar blonder geverfd. Ik ben van nature al blond, maar wilde het weer wat lichter. Ik heb het zelf gedaan, omdat ik dus niet zo lang in een kappersstoel kan zitten met mijn bekken. En ik moet zeggen, voor een eerste keer is het helemaal niet verkeerd uitgepakt! Wel heel spannend natuurlijk want ik was ermee bezig en hoorde vervolgens dat de kappers dicht zouden gaan. Dus mocht het verkeerd zijn uitgepakt dan kon ik het niet meer bij een kapper laten fixen. Haha. Maar gelukkig ging het goed! Ik ben er heel erg blij mee. <3 Ik twijfelde tussen een donkerdere kleur of toch lichtblond en ik ben blij dat ik voor het laatste gekozen heb. Ik voel me weer helemaal fris en fruitig.

Maar genoeg over mij. Hoe is het met jou? Heb je de kerstboom al staan? Ik hoop dat iedereen in je omgeving gezond is en dat je ondanks alles toch hele fijne feestdagen zult hebben. Stay safe de komende tijd en tot snel!

Liefs Eveline

Delen:

2 Reacties

 1. 21 december 2020 / 12:19

  Wat fijn om weer wat van je te horen en je nieuwe haarkleur ziet er super uit! Wat een mooie foto’s ook weer zeg, ziet er allemaal goed uit. Naar om te horen over je bekkeninstabiliteit, daar kan je flink veel last van hebben.. veel sterkte daarmee meis en op hele fijne dagen en een gezond 2021!

  • Eveline
   Auteur
   22 december 2020 / 16:31

   Dank je wel meis, jij ook alvast hele fijne dagen en vooral een gezond 2021! Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?