Life update: in verwachting!

Jeetje wat leuk om dit eindelijk te kunnen schrijven. Wellicht heb je het al op Instagram voorbij zien komen, maar Albert en ik worden papa en mama! Vandaag vertel ik je hoe het met mij gaat.

Na iedereen zoveel mogelijk persoonlijk op de hoogte gebracht te hebben, kan ik het nu ook eindelijk hier met jullie delen. Albert en ik worden in juni van dit jaar papa en mama! Op dit moment ben ik 17 weken zwanger en wordt mijn buik iedere dag iets groter. Wij zijn intens gelukkig dat wij zwanger zijn, maar weten zelf ook al te goed dat dit niet iets vanzelfsprekends is.

Hoe gaat het?

Eigenlijk ging en gaat het erg goed. Ik ben het eerste trimester wel ontzettend moe geweest, maar dat trekt nu langzaam weer weg. Ik probeer zoveel mogelijk te doen op de dagen dat ik veel energie heb, zodat ik zo min mogelijk hoef te doen op de dagen dat ik om 18.30 uur al op de bank in slaap val. Eigenlijk ben ik ook niet echt misselijk geweest, afgezien van een ochtendje dat ik naast de wc zat maar er toch niets aan de hand bleek te zijn. Echt respect voor vrouwen die hier wel last van hebben! Dat lijkt me heel vermoeiend.

Reukvermogen keer 100

Mijn reukvermogen is wel flink toegenomen, en dat is niet altijd fijn. Je wilt geen vieze wc’s, ongewassen mensen of een muf kantoor ruiken. Maar thuis zorgt het wel voor grappige momenten. Ik ruik het namelijk direct als Albert (zonder mij!) iets lekkers heeft gegeten, en merk daarnaast dat mijn smaak is veranderd. Zo word ik niet alleen misselijk van de geur van broccoli, maar ook van de smaak. Hetzelfde geldt voor spinazie a la creme overigens. Zo grappig om te merken!

De babykamer

De meubeltjes voor de babykamer zijn besteld en ook het behang is al uitgezocht. Zo leuk! Hopelijk kan ik de babykamer binnenkort al behangen. Waarschijnlijk komt mijn schoonmoeder helpen aangezien zij een ster is in behangen, maar tips zijn altijd welkom. Ik ben zo benieuwd hoe het er uitziet als de muren zijn gedaan en de meubeltjes er staan!

Alle aandacht voor de kleine

De reden dat ik minder actief ben geweest op mijn blog en Instagram is natuurlijk vanwege de zwangerschap. Het belangrijkste is het kleine wondertje dat in mijn buik groeit en dat alles goed blijft gaan. Naast mijn eigen gezondheid natuurlijk! Ik weet dus niet hoeveel ik zal posten. Alle aandacht gaat nu naar de kleine en het gereedmaken voor zijn of haar komst. Maar dat begrijpen jullie vast wel! <3

Tot slot wil ik jullie nog bedanken voor jullie lieve en leuke reacties op mijn Instagram post. Zo lief! <3

Liefs Eveline

Dit wil je vast ook lezen

3 Comments

 1. Annemieke

  11 januari 2019 at 21:02

  Hoi Eveline Fleur
  Gefeliciteerd met dit mooie nieuws! Geniet van je zwangerschap. Ik kwam op je blog via een reactie op het blogartikel ‘Bloggen ‘ van Cynthia. nl Fijne blog heb je ook qua kleurcombinaties! Nog heel veel plezier met bloggen 🙂
  Groetjes Annemieke

 2. Astrid

  13 januari 2019 at 22:20

  Gefeliciteerd met de zwangerschap! Erg fijn voor jullie. Hopelijk blijft het allemaal zo goed gaan!

 3. Tineke

  18 januari 2019 at 07:00

  Volgens mij had ik het op instagram ook nog niet voorbij zien komen! Gefeliciteerd, wat leuk! Mama worden en zwanger zijn is zo bijzonder. Geniet ervan!

Leave a Reply