Life update: hoe gaat het nu?

Life update: hoe gaat het nu?

Joe, daar ben ik weer! Inmiddels verhuisd, bevallen van een prachtige zoon en weer aan het werk. Benieuwd hoe het nu gaat? Lees dan snel verder.

Toen ik de vorige life update schreef was ik hoogzwanger van mijn kleine man. Inmiddels ben ik bevallen, zit mijn verlof er op en is mijn kleine knuffelbeer al 4 maandjes oud. Wat vliegt de tijd! Ik geniet enorm maar ik ben stiekem ook wel blij dat ik weer aan het werk ben. Maar ik vind mijn werk dan ook erg leuk.

Mijn herstel is heel goed gegaan, maar ik heb helaas nog wel last van mijn bekken. De bekkenfysio heeft mij gelukkig een go gegeven om te roeien en andere core verstevigende oefeningen te doen, zodat ik niet meer op mijn stuitje zit. Dus hier ga ik zo snel mogelijk mee aan de slag. Ik heb verder een hele fijne kraamtijd gehad en mijn mannetje doet het fantastisch. Hij is eigenlijk heel lief en makkelijk. Echt een schatje!

Oh ja, ook ben ik 3 weken voor de bevalling verhuisd. Alles is goed gegaan en we wonen inmiddels al weer bijna 5 maanden met veel plezier in onze nieuwe stek. Ik vind sowieso dat de tijd erg hard gaat als ik dit nu zo op een rij zet. Ik weet niet of dit door corona komt of door het feit dat ik nu mama ben van twee kinderen.. Maar het VLIEGT voorbij. Heb jij dit gevoel ook? Ik bedoel, het is al bijna juni.. halverwege het jaar. Bizar!

Anyway, als mama van twee is het wel even wennen geweest om in een ritme te komen hoor. En nu ik weer aan het werk ben is het opnieuw zoeken. Maar we komen er wel. Van me-time is echter veel minder tot bijna geen sprake nu ik twee kleine lieverds op de wereld heb gezet, haha. Maar ALS ik eenmaal tijd heb om op te laden, dan geniet ik er ook dubbel zoveel van.

Verder kan ik niet wachten tot het zomer is. Ik ben dit wisselende weer wel zat hoor. Het is echt van dat weer om ziek te worden. Hopelijk kunnen de ramen en deuren snel weer open en kan ik in de tuin genieten! Of heerlijk vertoeven op een terrasje. Daar heb ik ook echt zin in! Ook al zijn de online kletsavondjes erg leuk, toch vind ik het fijner om elkaar in het echt te zien. Hoe doe jij dit tegenwoordig eigenlijk? Heb je ook digitale kletsavondjes met vriendinnen of spreek jij gewoon in het echt af? Ik begreep ook dat de dierentuinen weer open mogen, dus ik hoop snel weer met het gezin op pad te gaan. Gezellig!

Oh en je kan weer meer content van mij verwachten, dus hopelijk kijk je er net als ik naar uit. Tot snel!

Heel veel liefs,
Eveline

Delen:

2 Reacties

 1. 23 mei 2021 / 19:29

  Wat grappig dat je weer graag aan het werk wilde, ik kan echt niet wachten tot ik verlof heb.. de rust en even tijd voor mezelf om alles op een rij te zetten en weer van het leven te kunnen genieten. Wat super dat je kleine vent het zo goed doet! Dat is al enorm fijn, slaapt die ook goed door?

  • Eveline
   Auteur
   25 mei 2021 / 08:14

   Oh dat snap ik wel hoor. Ik was ook echt toe aan mijn verlof. Lekker even op adem komen en voorbereiden op de komst van de kleine. Hoe lang moet je nog werken tot je verlof? Het doorslapen gaat de ene keer wel en dan weer niet (afhankelijk van een sprongetje), maar nu slaapt hij de laatste dagen weer door dus dat is heerlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?